Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 632
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз съм имала две пункции в клиниката, и двете на ЕЦ. Първият път ме извикаха първа за пункция, вторият път бях втора.

# 496
Аз съм имала две пункции в клиниката, и двете на ЕЦ. Първият път ме извикаха първа за пункция, вторият път бях втора.

супер, имала си късмет, както писах по-рано редът за влизане се определя от график, който не е съотнесен много с времето на Прегнила. Аз съм влизала веднъж първа от реални две пункции и не знам как стана това

# 497
При моят опит на ЕЦ ,бяхме 7жени,две бяхме на ЕЦ и влязохме първи.Всички бяха пациентки на др.Стаменов освен мен,не видях никакво по специално отношение към тях Rolling Eyes
Алекса,най-важното е сега яйцеклетката да се оплоди и да си я прибереш на топличко Praynig

# 498
  • София
aз съм от привилегированите на Стаменов, редовно влизам последна на пункция, съвсем по други критерии ни подреждат, имат си график от предния ден. и понякога един лекар ходи в трите манипулационни.
на мен също всеки път ми е неприятно това събличане по столчетата, много е неудобно. можеха поне пейка да сложат, че на тоя стол изобщо не мога да си сместя дрехите  Crossing Arms
преди като бяха в малинов се събличахме самостоятелно и не висяхме по без дрехи с часове.
няма и телевизия в стаичката и като се случат по-неразговорливи жени времето едва се влачи.
филмите вече наизуст ги знам.
има си някои работи, които са си стресиращи за хора, които са свикнали по други места.
аз в щерев се ужасявам от тия клизми всеки път, като знам колко пункции имам дотук  Crazy

# 499
Пускам и тук...
Някой следи ли си  бременността в болница Надежда,?Има някакъв проблем с издаването на болнични от началото на годината . Някой има ли представа какъв е проблема, и ще издават ли болнични или няма ?

# 500
Здравейте, не зная дали тук е мястото където да попитам и затова се извинявам предварително, ако не е. Simple Smile Имам час за първоначален преглед при д-р Стаменов за 02.02.15г., който обаче няма да ми се наложи да ползвам. Мога ли да го предоставя на някой друг да влезе вместо мен? Нямам никой конкретно в предвид, така че ако е възможно и има желаещи го да ми пишат на лични. Благодаря!

# 501
Здравейте, не зная дали тук е мястото където да попитам и затова се извинявам предварително, ако не е. Simple Smile Имам час за първоначален преглед при д-р Стаменов за 02.02.15г., който обаче няма да ми се наложи да ползвам. Мога ли да го предоставя на някой друг да влезе вместо мен? Нямам никой конкретно в предвид, така че ако е възможно и има желаещи го да ми пишат на лични. Благодаря!
Пускай го на търг този час. Чака се по 2г.   Shocked Joy

# 502

Не можеш да го предоставиш на никого. Обади се в клиниката, за да им кажеш, че няма да идеш и те ще реорганизират часовете му и ще решат кого и дали да извикат.

# 503

Зная, аз преди година го записах, но забременях преди това. Понеже съм чувала,че може да се предостави и затова питах. Благодаря!

# 504
  • София
Алекс успех, за съжаление моята пункция не се състоя днес.

Нандин какво се случи,да не се е пукнал фоликула преди това?

Да, пукнал се е. Но аз така си и мислех, че ще стане, днес ми е 16 ден и почти е невъзможно да не се е пукнал, но незнам защо доки реши да е днес.
Първа пункция ли те е ?

Не Ина. На 8 декември ми беше първата, тогава имаше 2 фоликула извадиха 1 яйцеклетка (незнам дали от другия не са извадили или се е бил пукнал, защото не ме гледаха преди това)

# 505
Аз днес се чувствах доста странно в клиниката.  Може би заради празника, но някак си бях спокойна за първи път.  Назначиха ми Аримидекс за 5 дни по 2. Шефкетова казва, че няма да прави още Инвитро.  Та се чудя каква е целта на лекарството?

# 506
  • София
аз в щерев се ужасявам от тия клизми всеки път, като знам колко пункции имам дотук  Crazy

А в някои клиники изписват и антибиотик след пункция, предтавям си 5-6 пункции в поредни месеци с клизма и антибиотик Rolling Eyes

# 507
Аз днес се чувствах доста странно в клиниката.  Може би заради празника, но някак си бях спокойна за първи път.  Назначиха ми Аримидекс за 5 дни по 2. Шефкетова казва, че няма да прави още Инвитро.  Та се чудя каква е целта на лекарството?

Аримидексът си е пак вид стимулация, аз бях така - май е подобен на Клостилбегита, но не изтънява толкова лигавицата. Може да го е предписала по много причини, като например да види как отговарят яйчниците ти и да си пробвате естествено.

Но ти защо не я попита днес? Аз винаги питам кое защо ми се дава, с каква цел и кой точно проблем се елиминира с лекарството - ако не нея, акушерките. И също така винаги питам за следваща стъпка - като направим сега нещо, какво следва и т.н. Тук може само да гадаем защо ти дава Аримидекс, без да знаем цялостно проблемите на двойката.

# 508

А в някои клиники изписват и антибиотик след пункция, предтавям си 5-6 пункции в поредни месеци с клизма и антибиотик Rolling Eyes
И после лекарство за гъбички  Joy Joy
Някой клиники много обичат фармацията (комисионните) !

# 509

Целта е стимулация, пункция на Я и замразяване на такива  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт