Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 635
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Макси каква е причината, ако не е тайна? Чакането не е проблем да, ама като ти кажат долу, че фоликула е почнал да се пука и горе висиш час и половина е много гадно. Защото това което зависи от теб си го направил. Искам да попитам други момичета на ЕЦ пунктирали ли са ги 37.6 часа след чхг инжекцията и вадили ли са яйцеклетки?

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 08:07 от alexa_5757

# 541
Спомням си , че когато беше моята пункция ни извикаха в 7:15 ч сутринта , но докато ни прегледат всичките и ни вземат кръв реално мина около час. Когато ни качиха горе ни настаниха за изчакване в една стая около 8 жени, където чакахме да ни извикат. Пункцията ми беше към 9 часа , аз бях на ЕЦ и извадиха една яйцеклетка.  Опита беше успешен .С две думи - чака се , в кабинета да те прегледат, и после докато те подготвят, качат горе, и  чакаш реда си , минава поне още час...
Така че, нещата са доста относителни..

# 542
  • Sofia, Bulgaria
Алекса , ще се повторя , но ДА на мен са ми вадили яйцеклетки, след 36 -тия час и ДА имало е такава и се е оплождала нормално  Peace
Не си единствената която е чакала за пункция и на която са и извадили яйцеклетката след тези 36 часа  Peace

# 543
Благодаря, много сте мили.  Hug Който не разбира, много се панира.  Embarassed Ще слушам повече докторката и без това тя също е много мила. Peace

# 544
Макси каква е причината, ако не е тайна? Чакането не е проблем да, ама като ти кажат долу, че фоликула е почнал да се пука и горе висиш час и половина е много гадно. Защото това което зависи от теб си го направил. Искам да попитам други момичета на ЕЦ пунктирали ли са ги 37.6 часа след чхг инжекцията и вадили ли са яйцеклетки?

И аз се присъединявам към питането за причината, защото на мен все още не са я открили

# 545
Ембрионите са бластоцисти, замразени на 6 ти ден. Д-р Персенска каза, че в нейната практика няма до сега успели момичета с такива замразени 6-дневни ембриони, но в световен мащаб- ИМА и затова продължават да правят такива трансфери в "Надежда". Каза, че се надява аз да съм първата и пациентка, която успява с такива ембриони.

Здравейте,
и аз съм от рядко пишещите, но ви чета внимателно: другия месец живот и здраве ще се завъртя и аз отново на "въртележката" в Надежда:) Пиша най-вече , за се опитам да дам кураж на Lavender88, дано успея. След 4 неуспешни опита, моят щастлив успешен пети опит беше с 6-дневни ембриончета. Разликата е , че не бяха замразени-затова и доста се подвоумих преди да пиша. Когато ги забавиха толкова много , аз разбира се се притесних много, а на трансфера се опитах да се пошегувам с доктора: не могат ли да ги задържат още 9 месеца и после да дойдем да си ги приберем Wink Скастриха ме, че по закон имали право да ги съхраняват максимум 6 или 7 дни(не помня..). Та имам чувството , че и това помогна при мен специално за успешния край. Стискам палци и искрено ще се радвам съвсем скоро и ти да се похвалиш като първата пациентка на д-р Персенска успяла с такива ембриончета! Simple Smile В добри ръце си и ще успееш, сигурна съм!  Желая успех на всички момичета , четящи темата! Бъдете здрави и все така смели и борбени!...

# 546
аз в щерев се ужасявам от тия клизми всеки път, като знам колко пункции имам дотук  Crazy

А в някои клиники изписват и антибиотик след пункция, предтавям си 5-6 пункции в поредни месеци с клизма и антибиотик Rolling Eyes
Честно казано, това с клизмите, според мен си е нужно. Ако го бяха направили при мен, нямаше да стигна до перитонит.

Как перитонит, бе момиче? Това е сериозно. Не правят ли клизма преди пункция, особено при стимулиран опит? Тя май стана работата от зор да да се вземат повече пациенти се правят пункции на килограм и къде ти клизма преди това. Време няма, а клизмата е без пари.  ooooh! Аз пък правих биопсия при все, че съм с генетичен проблем.  Thinking

# 547
  • Sofia, Bulgaria
Клизма правят само в Щерев  Peace

# 548
Ембрионите са бластоцисти, замразени на 6 ти ден. Д-р Персенска каза, че в нейната практика няма до сега успели момичета с такива замразени 6-дневни ембриони, но в световен мащаб- ИМА и затова продължават да правят такива трансфери в "Надежда". Каза, че се надява аз да съм първата и пациентка, която успява с такива ембриони.

Здравейте,
и аз съм от рядко пишещите, но ви чета внимателно: другия месец живот и здраве ще се завъртя и аз отново на "въртележката" в Надежда:) Пиша най-вече , за се опитам да дам кураж на Lavender88, дано успея. След 4 неуспешни опита, моят щастлив успешен пети опит беше с 6-дневни ембриончета. Разликата е , че не бяха замразени-затова и доста се подвоумих преди да пиша. Когато ги забавиха толкова много , аз разбира се се притесних много, а на трансфера се опитах да се пошегувам с доктора: не могат ли да ги задържат още 9 месеца и после да дойдем да си ги приберем Wink Скастриха ме, че по закон имали право да ги съхраняват максимум 6 или 7 дни(не помня..). Та имам чувството , че и това помогна при мен специално за успешния край. Стискам палци и искрено ще се радвам съвсем скоро и ти да се похвалиш като първата пациентка на д-р Персенска успяла с такива ембриончета! Simple Smile В добри ръце си и ще успееш, сигурна съм!  Желая успех на всички момичета , четящи темата! Бъдете здрави и все така смели и борбени!...
Luthien,
Благодаря много за куража Simple Smile
Това, което си писала е наистина страхотно и невероятно мило Simple Smile

# 549
аз в щерев се ужасявам от тия клизми всеки път, като знам колко пункции имам дотук  Crazy

А в някои клиники изписват и антибиотик след пункция, предтавям си 5-6 пункции в поредни месеци с клизма и антибиотик Rolling Eyes
Честно казано, това с клизмите, според мен си е нужно. Ако го бяха направили при мен, нямаше да стигна до перитонит.

Как перитонит, бе момиче? Това е сериозно. Не правят ли клизма преди пункция, особено при стимулиран опит? Тя май стана работата от зор да да се вземат повече пациенти се правят пункции на килограм и къде ти клизма преди това. Време няма, а клизмата е без пари.  ooooh! Аз пък правих биопсия при все, че съм с генетичен проблем.  Thinking

Maraya, затова ти спират храната от 14 ч. предишния ден и вида до 22 ч., но много момичета не спазват тези указания.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 19:59 от mars_4e

# 550
Момичета, аз в 10 ч. сутринта в деня преди пункция си сварявам чай Сание (пия го с мед и ми е много вкусен) и след това всичко излиза до вечерта 3 пъти и в къщи сутринта преди пункцията. Измивам се след всеки път (да не ме хванат E. coli) и нямам нужда от клизма, защото всичко е излязло под действието на чая. Само гледайте 6-8 часа след чая да сте си в къщи или на работа, за да не ви хване на улицата. Това средство улеснява и вас, и лекарите.

# 551
  • Перник
mars_4e, никога не са ми казали да спирам храната до 14 ч, единствено са ми казвали идваш гладна, жадна в 7:30 сутринта и каквото приемаш до 22 ч предната вечер.

# 552
mars_4e, никога не са ми казали да спирам храната до 14 ч, единствено са ми казвали идваш гладна, жадна в 7:30 сутринта и каквото приемаш до 22 ч предната вечер.

Не знам, Нежи, явно е пропуск на акушерките, но не ми се вярва. На мен ми пишат всичко на листче всеки път - капките Кавит, храненето, приема на течности и приема на вода до колко часа са.

# 553
И на мен винаги са ми напомняли за храненето и водата преди пункция, но това си е условие преди всяка една операция/манипулация под анастезия. Между другото дори и да има човешки пропуск, всичко е описано и в информираното съгласие, което всички подписваме мин. ден преди пункция - въпрос на четене! Wink

# 554
 Naughty
На листчето пише вода и храна до 21 часа. И информираното съгласие съм чела. Да снимам за доказателство? Не е пропуск на никой, добре че стана ясно и с клизмите - да знам да си правя у нас или да се отказвам овреме.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт