Отговори
# 150
Valari86, честити покупки! Много е сладък комплекта!  Flutter

Гледам, че в някои комплекти е включен лигавник, а при други няма, та трябва ли да имам за изписването?

# 151
Здравейте, лично за мен лигавника е особено полезен, бебетата често връщат след храна по малко мляко и с каката лигавника ни е спасявал от постоянно преобличане, но не мисля че е много нужен на изписването.
И аз вчера гледах комплекти за изписване, Valari86 този е много симпатичен, честита придобивка.
Единственото нещо, което сме купили за сега е количката, след празниците ще прегледам обаче какво имам от каката и със големия списък тръгвам на пазар Simple Smile

# 152
Как сте бъдещи мами  Hug Видях в групата във фейса, че ще има лекция в Лабиринт на 19.12 от 11ч. та ако някоя от вас мисли да се включи, може да се запознаем и лично: http://www.ma-mabg.com/home.php?page=fs
Това ще ми е първата лекция, но мисля че най-важната: "Дишане по време на раждането", с нищо друго не съм имала проблем като се замисля освен с това  newsm78. Да умееш да се концентрираш и да се абстрахираш от болката с правилно дишане си е изкуство. Та ще видим дали ще науча нещо полезно.  Mr. Green
Честито на всички за прекрасните покупки. Аз съм се спряла за момента, не че имам какво да купувам  Laughing, но много се двуумя дали да взема кошарата на сестра ми или да си купя нова (може и по-запазена втора употреба от olx.bg).  Mr. Green
Свекича ми подари нощница за кърмачки и сега ще я изпера, почвам лека полека да събирам багажчето, че знае ли човек  Joy

# 153
Добро утро момичета! Simple Smile Имам едно питане към мамите дето пазаруват от английските саитове. Може ли да се пазарува с дебитна карта и как точно става? Оказа се вчера че кредитната карта на ММ е блокирана и трябва да се преиздава, а съм харесала туй онуй. Simple Smile До колкото знам не от всички саитове това е възможно?

# 154
ДобрИ утро  Mr. Green
Закусихте ли вече,мами? Аз към 7 ометох една пържола-мляс, платото с плодове ще остане за обяд май  Laughing
Да се похваля,че са ми завели болничните в НОИ най-накрая, та се надявам поне този за септември да ме огрее преди Коледа  Praynig От почти 3 месеца са ни хванали на къс пас и никакви парички не искат да ни превеждат,а дано да ги дадат в началото на Януари,че вече и на мен ми се ще да напазаря разни работи, а  без приход нИ става,мрън  Crossing Arms Да похваля и ММ- имаше смелостта,въпреки трудния момент, да направи крачка напред в професионално отношение и сега започва ново начинание с много добра перспектива. Малко ще ни е трудно 1-2 месеца докато тръгнат нещата с плащанията от новото място, но е много по-спокоен и щастлив като се прибира от работа, а това е по-важното.
Та така от мен за сега. Чакам с нетърпение празничните дни.
Лек и успешен ден за всички  Hug

# 155
Благодаря ви момичета   bouquet, вече съм по-спокойна, той лекаря като ги каза тези неща за малформациите говореше теоретично и според мен не се и замисли даже, обачеееее в моята глава едни филмииииии Sick При предишната ми бременност нямах установен проблем с щитовидната, някакси си бях по-спокойна и уверена, че всичко е наред, може би съм била по-млада и със по-здрави нерви  #Crazy А за теглото-лекаря твърдо каза, че по ехограф не се разбира теглото, излиза там нещо приблизително по седмиците, но категорично не може да се каже, че това са килограмите на гледаното бебе. На мен предишният път преди раждането ми познаха точно килограмите, но по-скоро по опипване на корема, защото беше опитен лекаря, а не по ехографа. Иначе за цикъла твърдо ми е точен на 28 дни и не мисля, че идва оттам разликата, както и тренда досега винаги ни е да сме назад, явно сме си ситни, а мъжа ми е 180 см. и 100 кг. и доста едър  Rolling Eyes Може би ще прилича на мен, аз съм дребна, което не ми харесва за мъж, но хайде сега да ни е жив е здрав, аз никога не съм харесвала дребни мъже и сега ми се връща тъпкано  #Cussing out
За комплекта за изписване аз лично не виждам полза от лигавник, то бебето се облича и завива с одеалце/порт бебе (все пак се очаква да е студеничко), даже на снимките се вижда предимно външната обвивка на пашкулчето  Laughing
Shysun и аз съм в чуденка, защото аз стерилизатор имах, както и много други неща, но всичко съм дала на братовчедка ми, която взе пък че замина за Англия, и сега дори не помня какво имам у тях и кога ще мога да го взема, абе луда работа  Twisted Evil Даже комплекта от изписването на каката е прекрасен и  като нов, светло резедаво и бяло, но ми се иска на младежа новичък да му взема, но засега нещо качеството на пазара не ми е радващо. Днес бях на консултация и изследвания, дотук съм + 3 кг., пък после бебето било дребно  Laughing Кръвното ми си държи 90/60, но то с това няма изненада, тоновете слушат, ясни и силни са казаха и така.
slunchogleda браво на вашия тати и на вас, че го подкрепяте, нашия баща и той много се натоварва понякога на работа и виждам, че му писва, но с ипотечен кредит и бебе май не смее да мърда засега милия, не че му е лоша работата, но с много нерви и не знам докога ще издържи  Cry

# 156
Привет и от мен!  bouquetПо въпроса за лигавниците-аз на изписването на синът ми не съм му носила лигавник,но после си му слагах редовно!А като стана на 6-7 месеца най-любим ми беше един пластмасов лигавник ,то захранване,пюрета,морковввв ooooh! ooooh! Laughing

# 157
Някоя от вас ползвала ли е такова порт бебе?Аз смятам да купя такъв тип за изписването и после да си го ползвам за първите разходки!http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=16560

# 158
Някоя от вас ползвала ли е такова порт бебе?Аз смятам да купя такъв тип за изписването и после да си го ползвам за първите разходки!http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=16560

хубаво е
аз мисля да взимам плюшена порт-бебе пелена , която е с копчета и става на одеялце
струва ми се че по-дълго време ще мога да я  ползвам

ей такова
http://kosara.bg/pelena-port-bebe-rach-4069797   но в друг цвят

# 159
Да,това също ми харесва!Но,като цяло по магазните май няма голям избор...

# 160
Добро утро момичета Simple Smile
Ние вчера с ММ ходихме на коледен  шопинг и аз се не издържах харесах си един комплект за изписване и го купих цвета е розов.
Нямам търпение да дойде Петък и да си видя моето бебенце.

Valari, много е сладко комплектчето. Вече и аз взех да се замислям за багажа за болницата, едно по едно трябва да се прибира в чантата, че току виж може да има и подранили изненади Simple Smile

Bubeto, аз се записах да посетя Лабиринта, но не съм много сигурна, че ще отида. Ако искаш ще ти пиша допълнително.

# 161
irka_m_s и аз съм се насочила към такъв вид порт-бебе, защото  нормални одеала имам достатъчно . Това е по-компактно и е доста по-удобно за ограниченото пространство в  коша за новородено . Главно за изписването го взимам и за разходки докато се постопли.  Peace  Минусът му , според мен, е че се използва кратко време 2-3 месеца максимум.

# 162
Добър ден

Честити покупки   bouquet

Аз вчера бях на ФМ, бебка е пораснала 1,161кг, всичко  е наред, беше и много активна, а едното и краче беше през цялото време на главата и  Laughing
Вече е главично разположение, дано и така си остане.
Бях и на ендокринолог, TSH е вече в норма (последния път се беше завишило), остави ми същата доза и каза за следващо посещение да е някъде по средата, да разделя времето от сега до термин.
Това е от мен отчета, другата седмица във вторник съм на ЖК.

На мен ми дадоха дрешки за бебка, сега си имам занимавка, да сортирам и да оправям малките нещица  Grinning

Към мамите следящи се в Надежда, графика на лекарите от ЖК за януари е готов.

# 163
Здравейте,момичета! Днес ми е едно особено скучно и мързеливо Tired таа цял ден се ровя из калкулаторите за мами  Mr. Green  още 9 седмици само и влизам в 9ти месец йеееиии мина си времето наистина трябва да се стягаме за финала  newsm44 аз все още нищичко не съм взела за бебчо..но поне името е вече категорично определено  newsm53 сега се newsm17 тези 9 седмици да минат бързо,неусетно и безпроблемно  newsm10 хайде лек и успечен ден от мен preggo Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 164
Момичета, случва ли ви се да имате мускулни крампи? Тази нощ се събудих от нетърпима болка в бедрото и едва успях да се разплета. Май трябва да питам доки за магнезий, а?  Rolling Eyes
По въпроса с разминаващите се мерки не ехографа- дъщеря ми постоянно се разминаваше, я крачета, я ръчички, все нещо изоставаше. Да не говорим, че ден преди секциото я изкараха с 400г.по-едра отколкото се оказа, че е  Laughing
Така че- споко и весели празници!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт