Заглъхнали уши дете

• 9 005
  • 6
  •   1
Отговори
  • Сф
Здравейте, вече от месец не можем да се оправим с този проблем! Не си спомням как започна всичко, но май имаше малката само кашлица и в последствие и заглъхна ухото. Тогава изобщо не ходеше на плуване! Личната каза алергия- ухото събирало течност. Пихме Аериус, минаха се 10 дни - нищо. Отивам при ушната- същото+отит, айде пак противоалергични, капки за нос- без капки за уши, да надува балони, да дъвче..Детето е стриктно- нищо. Отивам след 7 дни пак при ушната-" Колко време ги пие?"-ме пита- и от личната и от вас сигурно станаха 20 дена- казвам! "А, спирай!" След, което ги проми- нищо не каза и оп чудо!- детето се оправи.Пазих я 4 дни и на плуване-  айде след няколко дни и двете заглъхнали-малката мисли, че и е влезла вода, но като гледам другите деца са и с ушите навън и нямат проблем.
Айде вчера пак при ушната- напараво да я отпиша- да не влизало детето в басейн заради препаратите..тц, тц изобщо не и вярвам вече. Проми ги пак със спирт- "Вече трябва да чува"!Айде още едни капки за нос и специален балон медицински . Само раздавам аз пари за нищо. Само да кажа, че детето ми нито е сополиво, нито прави ангини, ринити и др подобни. Моля препоръчайте ми специалист, който е решил подобен проблем. Поне да се плаща на правилното място..

# 1
Ами... няма друг освен УНГ.

Потърси друг специалист УНГ, щом не сте доволни от настоящия.

При моето дете се  е случвало такова заглъхване или при много обилна хрема, или поради недобре почистено ухо. Правили са й промивка 1-2 пъти  и се е оправяло веднага заглъхването.

Дано бързо се оправите и вие!

# 2
  • Сф
имено, искам да я заведа на частно, но нещо не ми се ще да е Исул и нямам идея при кой  Sad Помагайте!  В белия списък също не видях УНГ

# 3
Здравей, щ споделя личен опит.
Миналата година ми заглъхна ухото ей така от нищото. Отидох на УНГ - промиха го. И то се отглъхна. На следващата сутрин вече бяхме на ски. Ухото ми отново заглъхна. Три дни капах Отипакс от на детето. От врене на време отглъхваше. В понеделник отидох на УНГ е нищо нямало да пия противоалергично и да си капя билкови капки в носа. Е цяла седмица изкарах със запушено ухо. Хайде пак на УНГ - дадоха ми да си пръскам в носа Авамис /кортикопрепарат/ и Африн, пих още 10 дни противоалергично. От тогава ми се е случвало 2-3 пъти и все така се оправям.
До миналият месец.
Една седмица лечение и не отглъхва. Отидох на УНГ оказа се че имам събран секрет в Евстахиевата тръба които е станал като дъвка. Това го видяха като ми бръкнаха с тръба през носа. Три дни си капах Назик и Виброцил за да се втечни секрета и след това го аспирираха през носа. След още 4 дни на тези капки ухото ми се отпуши.

# 4
Забравих да напиша, че при всички тези запушвания никога не съм имала други оплаквания. Сополи или каквото и да било.

# 5
  • Сф
Ау , благодаря ти. Явно е нещо подобно и при нас, защото сега са и изписани тези капки - Назик за носа. С Отипак не става. Само ми кажи гадно ли е това с бъркането през носа.. Лошото е, че от 17, 20 ти всички излизат отпуски .......Тоест дадоха ми рецептата: капи , надувай и ако нищо не стане се спасявай. Аз затова ще капя тези 3 дни и сряда пак при ушната Mr. Green , за да съм стриктна все- пак, но трябва да имам и вариант, ако не и ги оправи ушите да отида на частно. Просто защото 1вия път с промивката стана ..  ooooh! Даже почнах да ровя за лекар вече, то много ни мотае тая жена....

# 6
Не боли но е неприятно.
Слагай и Виброцил според мен.
Гадно е когато ти е запушено ухото цялата ти глава кънти като говориш.

Общи условия

Активация на акаунт