Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 531
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз нещо не разбрах - искаш Radiesse, или не искаш?
Нещо много агресивно го рекламират този филър, вече направо не знам какво да мисля за него...

Не,незнам дали го искам Laughing Питах хора,които са запознати и имат опит да ме посъветват кое от двете е по-добре да направя. Нямам мн време и ако ми хареса тя при срещата ще искам да направи процедурите веднага.Ще ми се преди това да имам мнения и от хора с опит. Четох,че има контрола след 10 дни,а аз толкова ще бъда в бг,нямам много време да избирам и чакам

Защо НЕ искаш ботокс? Бръчките се коригират/изглаждат с него. Ако сложиш само филър, няма гаранция, че няма да се вижда бръчката, да не говорим, че е и по-скъпо.
Как да ти отговоря за д-р Желева, като идея си нямам коя е? Peace

http://www.plastichna-hirurgia.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%81

# 436
Благодаря,дами,за отговорите! Чакам още Simple Smile
ами,идеята беше да пишат хора,които я познават Peace За ботокса-четох,че прави невъзможни мимиките,довели до бръчката,но пък лицето компенсира за това с друг мускул и съответно с друга мимика.Не искам да си докарвам беля

# 437
  • София
Благодаря,дами,за отговорите! Чакам още Simple Smile
ами,идеята беше да пишат хора,които я познават Peace За ботокса-четох,че прави невъзможни мимиките,довели до бръчката,но пък лицето компенсира за това с друг мускул и съответно с друга мимика.Не искам да си докарвам беля

Няма да си докараш беля, ако дерматолога е читав. Колко му е да знаеш къде минават нервите.
Ако се предозира ботоксът, наистина мимиката е невъзможна. Моята дерматоложка ми е разказвала как нея са я предозирали с ботокс на пушаческите бръчки и не е могла да говори.
Какво имаш предвид, че се компенсира от друг мускул. Нали един искаш да обездвижиш? Peace

# 438
Да,искам да премахна само тази бръчка.Аз нямам други изразени. По-скоро и нещо за около очите ми се иска за освежаване.. Може би сега ще направя филъри/ но все още незнам какви/ ,а лятото,когато имам повече време може да сложа и ботокс в гневната. Ще ми препоръчате ли някой в София.
Страхувам се да не започна даси присвивам повече очите,ако се опитвам да компенсирам свиването на веждите.

# 439
  • София
Да,искам да премахна само тази бръчка.Аз нямам други изразени. По-скоро и нещо за около очите ми се иска за освежаване.. Може би сега ще направя филъри/ но все още незнам какви/ ,а лятото,когато имам повече време може да сложа и ботокс в гневната. Ще ми препоръчате ли някой в София.
Страхувам се да не започна даси присвивам повече очите,ако се опитвам да компенсирам свиването на веждите.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 21:12 от MayyaI

# 440
Благодая! Като изключим това,доволна ли си от работата и?

# 441
  • София
Благодая! Като изключим това,доволна ли си от работата и?
Категорично, да. Но е особена. Аз с нея съм ОК. Имаше една потребителка, ANGELA, която беше много недоволна от нея. Не й обърнала внимание, чакала 2-3 месеца newsm78 за консултация, така че аз ти казвам от кого съм доволна. Това съвсем не означава, че и ти ще си доволна. Peace

# 442
ОК,благодаря ти! Това,че е чакал толкова време,значи ли ,че има много клиенти при нея

# 443
red soul
гневна бръчка махнах с филър Теосиал и изчезна все едно никога не е имало,а беше доста дълбока.Уж филъра има трайност 6-12 месеца ,вече 4 г стои..  Peace

# 444
  • София
ОК,благодаря ти! Това,че е чакал толкова време,значи ли ,че има много клиенти при нея
Ти четеш ли въобще??? Къде съм казала, че аз съм чакала? Shocked
И да, има. Peace

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 20:24 от MayyaI

# 445
  • София
Можете ли да ми препоръчате какъв и от къде да си взема колан за след абдоминопластика? Ако може онлайн ще е най-добре, но и всяко място в София ми върши работа.

# 446

дам,чета и не разбирам защо е този шок .Писа,че някоя потребителка се е оплакала,че е чакал амесеци за консултация,откъде да знам може ти да си вътрешен човек.Що за грубост е това!

Благодаря,mimozata ,хареса ми това,което прочетох Grinning

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 20:29 от red soul

# 447
  • София
Можете ли да ми препоръчате какъв и от къде да си взема колан за след абдоминопластика? Ако може онлайн ще е най-добре, но и всяко място в София ми върши работа.

Сега има в Кауфланд такива. Peace 7 лева.

# 448
  • София

дам,чета и не разбирам защо е този шок .Писа,че някоя потребителка се е оплакала,че е чакал амесеци за консултация,откъде да знам може ти да си вътрешен човек.Що за грубост е това!

И как  да не съм вътрешен човек, като ти препоръчвам някого? Shocked

Грубост е да не се вслушваш в предложенията за ботокс, които не идват само от мен. Писано е много по темата. А къде ще ходиш си е лично твое решение. Peace
То, затова доста хора спряха да пишат тук, че все в печалбарство ги обвиняваха. Crossing Arms
И, моля НЕ ходи при дерматолога, за когото ти казах. Явно няма да се разберете. Peace

# 449
о,моля те, MayyaI ,не ме занимавай с проблемите си! все тая,очаквам повече да не пишеш по моите въпроси,моля Такова първосигнално поведение-ами ,отвикнала съм,Слава Богу! Хайде със здраве,не ми се спами хубавата тема  Peace
Ще се радвам да получа още предложения и съвети от спокойно мислещи потребители Laughing

Общи условия

Активация на акаунт