Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 38

• 141 851
  • 829
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте, дами ! Обещах на mamicata да пиша, когато ми минат всички прегледи. Оказа се, че всичко е наред, ще трябва само да пия Достинекс известно време. Получавам запушване на каналите от няколко капки кърма, въпреки че от 11 месеца съм спряла да кърмя.
Пожелавам здраве и кураж на всички !

# 61
Мили дами, някоя от вас ще ходи ли по програма Виктория тази година в село Баня?

# 62
Мили момичета, много щастливи години ви желая!

Здраве, здраве и пак здраве! Радвайте се на живота!

Макар и със закъснение, приемете моите сърдечни пожелания!

Обичам ви, прегръщам ви и ви целувам!

Без вас нямаше да имам кураж да продължа!

# 63
  • София
Мили дами, някоя от вас ще ходи ли по програма Виктория тази година в село Баня?
Да , Карола, аз ще ходя. Миналата година ходих 2 пъти , първият път през април, а втория през декември , на мястото на отказала се жена. Много съм доволна. Пък аз теб искам да те попитам какво стана със сините петънца , които получаваше , появяват ли се още или не , докъде стигна с реконструкцията и още много , много неща. Ако искаш , пиши ми и на лични. Ще ми е приятно да се запознаем.

# 64
Ами, синините май намаляха към момента. Пусках кръвни изследвания няколко пъти и всичко беше наред. Не знам от какво се появяваха.

С реконструкцията до тук изпълних 2 от 3. Остана само офомянето на зърно, но аз не мисля да си го причинявам. Вече ми сложиха постоянният имплант (още през ноември) и сега вече съм си двугърда отново Simple Smile

Сега само ръката ми е проблем и се чудя какво да я правя Cry

# 65
  • София
Здравейте, дами ! Обещах на mamicata да пиша, когато ми минат всички прегледи. Оказа се, че всичко е наред, ще трябва само да пия Достинекс известно време. Получавам запушване на каналите от няколко капки кърма, въпреки че от 11 месеца съм спряла да кърмя.
Пожелавам здраве и кураж на всички !

Браво, Arven! Сигурна бях, че всичко е ОК! Хубаво е, че и ти си спокойна вече. Simple Smile

# 66
  • у нас - на брега на морето
Здравейте и за много години  от мен!
Antom, благодаря за новата тема!  Hug Картинката на първа страница е приказна!!!
Отдавна не бях влизала в темата и ми е драго да Ви видя! Радвам се на добрите резултати и кураж на тези, които се борят по-активно в момента!
Каролче, радвам се, че си на финалната права с реконструкцията! Голям герой се оказа!
Сонче, яз също се чувствам доста подпухнала и отекла. Започнах да вдигам високо кръвно и се налага с хапчета да го коригирам, но не съм постоянно.
Arven_89, браво за резултатите! Хайде спокойно да пишеш в бебешките теми, а не в нашата! Hug newsm10

# 67
  • софия
Винаги съм се страхувала да не стигна до тази тема,  от както съм във форума. Баща ми е със съмнение за рак на главата на панкреаса. Жълтее, отслабва и не се храни нормално поне от два месеца. Във вторник е скенера и ще докладвам дали е потвърдена диагнозата.

# 68
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Гадният рак отнесе още една добра душа , почивай в мир , Руми / кака Румка / Praynig

# 69
  • на път
Не мога да повярвам просто .... мил и прекрасен човек  Cry
Лека и пръст ...

# 70
  • В царството на игрите:)
Кака Румка май беше от Русее или се лъжа Sad
Тя отдавна не беше писала, а ето защо било....
Кога е починала? Много тъжно !!! Бог да я прости!  Praynig

# 71
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Руми! Praynig

# 72
Здравейте,чували ли сте отзиви за Митко Димитров ,лечител от гр.Ямбол,дали помага действително при рак.

# 73
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose за какаrumka! Надявам се, че е на по- доброто място!

# 74
Момичета, изключително объркана съм и за кратко време трябва да събера максимална информация, помагайте!

От днес свекърът ми е с диагноза рак на дебелото черво, поставена след колоноскопия. Хистологията не е излязла, но професорът е категоричен, че грешка няма. В епикризата пише, че има запушване (стеноза), което не позволява апаратът да продължи нататък. Пише, че се виждат и обширни некрозни зони. Препоръчват първо компютърна томография за установяване на разсейки и операция без отлагане.

Изпратиха го в Александровска. От там го насрочиха за операция още тази седмица, като считат компютърната томография за излишна и инвазивна и предпочитат да свършат работа с ехографско изследване (то достатъчно достоверно ли е?). За съжаление от там не можахме да получим никаква подробна информация за състоянието, за изследвания, варианти и т.н.
В момента съм изключително объркана и натоварена да намеря, обмисля и преценя най-добрите варианти за реакция от наша страна.  

Малко първоначални въпроси, докато се уталожи кашата:
- Действително ли могат да се видят разсейки и на ехограф? Достатъчно достоверно ли в сравнение с компютърната томография?
- Какъв е вашият опит и препоръка по отношение на специалисти за изследването, операцията и постоперативното лечение?
- Има ли нещо допълнително към консервативното лечение, което може/трябва да се направи?
- Защо никой не е споменал нищо за химио или лъчетерапия, мислех, че е задължителен атрибут?
- Притеснявам се да не би да има недиагностицирани предварително разсейки, които биха могли да се отстранят заедно със самия карцином, вместо да се правят отделни операции. Това бързане.... нормално ли е? Как се постъпва по принцип?

Това е за сега... Просто не знам все още как да постъпим и ще разчитам на вашите съвети. Междувременно се залавям да чета и да се информирам.

Общи условия

Активация на акаунт