Математически турнири - 30

• 85 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря! Аз междувременно намерих това:

Цитат
Резултати
Резултатите на участниците в Общинския кръг на НОМ ги съобщават по училища самите учителите по математика, а на сайтовете на регионалните инспекторати на МОН излиза списък с допуснатите участници до следващия Областен кръг на НОМ ( обичайно като наближи датата на неговото провеждане излиза информация къде ще се проведе и кои са допуснатите до участие)

Областният кръг пише, че ще се проведе на 03.02.2015 г.

# 241
Благодаря! Аз междувременно намерих това:

Цитат
Резултати
Резултатите на участниците в Общинския кръг на НОМ ги съобщават по училища самите учителите по математика, а на сайтовете на регионалните инспекторати на МОН излиза списък с допуснатите участници до следващия Областен кръг на НОМ ( обичайно като наближи датата на неговото провеждане излиза информация къде ще се проведе и кои са допуснатите до участие)

Областният кръг пише, че ще се проведе на 03.02.2015 г.

В нашето у-ще онзи ден са им казали същото. Съобщили са имената на класиралите се за следващия кръг и датата, а за мястото на провеждане са казали, че ще се разбере по-късно. Дори на сайта на у-щето се качили резултатите на всички участвали, като са посочили и точките получени за всяка от трите задачи. Това за родителите, които все няма кой да ги информира.  Wink Аз съм доволна.  Simple Smile
Критериите за оценяване и на мен не са ми ясни.   33uu

# 242
  • най-шареното място
SZA, не знам дали се някъде огласяват точките на допуснатите учениците. Не помня да съм виждала списък с точки. Вече е писано /за съжаление без автор цитирано/, но предполагам е писала Дидева /което за мен лично е край на питанията/. То е минава/неминава и с колко е само "разузнателна" информация Simple Smile

В самото училище обаче всеки може да получи информация колко са неговите. Респективно поне със съучениците може да се сравни детето ако ги коментират.

# 243
Има вече официална покана и информация за предстоящите състезание Роман Хайнацки (4-7 клас) и Атанас Радев (8-12клас) в Ямбол.
Явно наистина и двете състезания ще се проведат по едно и също време 23-25.01.2015.
Организаторите подхождат доста амбициозно да съберат целия математически елит на едно място  Laughing

# 244
  • София
Днес четох сайта на СМБ и пишеше, че "Математика без граници" ще се проведе на 27.01 в 13 часа, записване до 24.01 в 125 у-ще. Сега пак погледнах, чудейки се как да не ходи във вторник на училище, защото няма как да отидем иначе до там и се оказа, че в сайта информацията е променена и състезанието ще се състои на 31.01, а записването до 28. Тази информация ми се струва по-вярна. Надявам се, да не я сменят пак. Дали ще има и др. училище, където ще се провежда.

# 245
Моята информация от вчера от класната на синът ми е следната:
"Аз и числата" на 28.01,записвания до 15.01
"Математика без граници" на 29.01,записвания до 9.01

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 21:42 от Ivet_2000

# 246
  • у дома

Математика без граници има определен период от няколко дни за провеждане,не е задължително да е в един същи ден ден навсякъде  Peace

# 247

Математика без граници има определен период от няколко дни за провеждане,не е задължително да е в един същи ден ден навсякъде  Peace

Предположих Simple Smile

# 248
  • София
Знам, но ставаше дума все за 125 училище, явно са преосмислили нещата. Но не дават инфо за някъде другаде да се провежда. Явно ще се наложи да ходим до другия край на София Simple Smile

# 249
Днес четох сайта на СМБ и пишеше, че "Математика без граници" ще се проведе на 27.01 в 13 часа, записване до 24.01 в 125 у-ще. Сега пак погледнах, чудейки се как да не ходи във вторник на училище, защото няма как да отидем иначе до там и се оказа, че в сайта информацията е променена и състезанието ще се състои на 31.01, а записването до 28. Тази информация ми се струва по-вярна. Надявам се, да не я сменят пак. Дали ще има и др. училище, където ще се провежда.
ЖДНБ, досега не е имало Мат. без граници в 125-то, или аз съм била в заблуждение?

# 250
  • София
На 31.01.2015 г. ОТ 13:00 В 125 СОУ ще се проведе
"МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ" - ЗИМЕН КРЪГ
Записване до 28.01.в ст.402 от 8 до 17 ч. Такса 10лв. от тук:

http://iztok-smb.com/

Не знам до сега къде са се провеждали.

# 251
  • у дома
На 31.01.2015 г. ОТ 13:00 В 125 СОУ ще се проведе
"МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ" - ЗИМЕН КРЪГ
Записване до 28.01.в ст.402 от 8 до 17 ч. Такса 10лв. от тук:

http://iztok-smb.com/

Не знам до сега къде са се провеждали.

А при нас в провинцията таксата е 5 лв-не били трябвало да е еднаква навсякъде  newsm78 - аз вече я платих и съм сигурна...

# 252
  • София
Знам, но ставаше дума все за 125 училище, явно са преосмислили нещата. Но не дават инфо за някъде другаде да се провежда. Явно ще се наложи да ходим до другия край на София Simple Smile
В Детската академия на науките и спорта също ще се провежда. Преди нова година ми казаха че ще бъде на 24-ти или 31-ви. Утре бих могла да дам по-точна информация

# 253
При нас е 4 лв.таксата за "Математика без граници"Аз също платих вече,явно не е еднаква навсякъде.

# 254
  • Варна
Моят син не е ходил на есенния кръг на "Математика без граници". При това положение може ли да вземе участие в зимния? В неговото у-ще няма да се провежда това състезание, дали би могъл в друго да се яви?

Общи условия

Активация на акаунт