Математически турнири - 30

• 85 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, някъде има ли обявени резултати от 1-ви кръг на Олимпиадата или само по училища каквото кажат учителите?

# 226
  • Варна
Някой знае ли със сигурност дали Областният кръг на Олимпиадата във Варна ще се проведе на 03.02.2015г., както е посочено в сайта на МГ, тъй като това е последният ден от предвидената зимна ваканция?

# 227
  • най-шареното място
Има ли причина да се съмняваш, освен че е ваканционен ден?
Ако не бъркам по традиция е така - в почивен ден.
Скрит текст:
Традиция е и да внимават какво публикуват в сайта.

Фредерика, РИО-тата ще пуснат списъци на допуснатите до 2-3 седмици вероятно.

# 228
Дидева, благодаря. Мислех си аз да се обърна лично към теб, ама.........да не те тормозя.
Не бях обръщала внимание преди на тази подробност.

# 229
Благодаря! Чак 2-3 седмици ... Simple Smile Имам 3-ма сина - за двама знам, че минават, за третия - чакам Simple Smile

# 230
  • Варна
Има ли причина да се съмняваш, освен че е ваканционен ден?
Ако не бъркам по традиция е така - в почивен ден.
Скрит текст:
Традиция е и да внимават какво публикуват в сайта.
Именно защото е ваканционен ден не ми се струва правилно. Попитах дали е сигурно или има вариант датата да се премести /традициите в олимпиадите не са ми известни все още/.

# 231
Именно защото е ваканционен ден не ми се струва правилно. Попитах дали е сигурно или има вариант датата да се премести /традициите в олимпиадите не са ми известни все още/.
От няколко години областният кръг на НОМ се провежда във ваканционен ден. Датата е една за цяла България, обявена е преди месеци, така че едва ли ще бъде сменена. А и не виждам основания за такава промяна.

# 232
  • столицата
Някой разполага ли със задачите от пробния изпит за 5 клас на ПЧМГ? Не успявам да ги открия,за да сверим часовника. Може и на лични.

# 233
  • София
Вече има информация за награждаването на победителите от турнира "Иван Салабашев" на официалния сайт http://www.math.bas.bg/salabashev/.

# 234
А как се разбира кои са победителите?
Гледам предишните години в таблиците по класове пише наградата до резултата, а сега има само резултат Thinking

# 235
  • София
Там, където пише  победителите , оцветено в синьо, са изброени медалистите.

# 236
Благодаря! Откъде да се сетя да ида на начало на сайта  hahaha ...... а аз си стоя на една стара отметка класиране..

# 237
Момичета, трябва ми много спешно критериите за оценяването на олимпиадата. Дали може да ми помогнете, като ми предоставите линк? Аз намерих един, но той е с парола и не ми върши работа.
Трябва ми как се оценяват текстовите задачи.
Благодаря предварително

# 238
Днес на детето в училище са обявили резултатите от олимпиадата по математика. Синът ми преминава на областен кръг със 17 точки, но искам да видя някъде резултати и класация, дали са публикувани някъде?

Жени, критериите ги има в самия лист с отговорите на задачите. Ето и тук можеш да погледнеш от минали години: http://math-bg.com/?page_id=6190

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 10:15 от SZA

# 239
  • Варна
Сякаш съм чела тук,че сътветните РИО публикуват списъци с допуснатите до Областен кръг и инфо за него.А дали ще има "класация" и точки срещу всяко име идея нямам.
При нас(в у-щето имам предвид)  за 3та зад. и условието и  се е получил диспут между учителите как да се възприеме,но са си следвали естествено критериите.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт