Математически турнири - 30

• 83 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Последно разбра ли се колко е верния отговор на въпросната 9 зад.за 3 клас?
Според нашия резултат излиза,че при нас е била зачетена за грешна.Синът ми беше дал отговор 5.

# 106
Иван Салабашев - резултати Кърджали
Почти бях забравила, че се е провеждало такова състезание. Mr. Green

# 107
  • Варна
Излязоха и резултатите от КМС във Варна на сайта на училище Славейков.

# 108
Има ли критерии за оценка за КМС Варна

# 109
Има ли резултати от КМС-Пловдив? Все сме най-мудните Close

# 110
  • # супернатурална #
Здравейте! Бихте ли ми казали състезанието "Иван Салабашев" ли се има предвид, или друг математически турнир.

Чл. 2. За прием в V клас на МГ могат да кандидатстват ученици, успешно завършили ІV клас през текущата година и отговарящи на поне едно от следните условия:

1. учениците, класирани на първо, второ и трето място в областен кръг на олимпиадата по математика за 2013/2014 учебна година;

Извинявам се предварително, ако въпросът не е за темата, или вече е дискутирано.

# 111
Не е " Иван Салабашев". Става дума за Националната олимпиада по математика, която за четвърти клас се провежда в два кръга - общински и областен. Провеждането й през тази година вече започна. В някои градове общинският кръг беше проведен на 14-ти и 15-ти декември, в други провеждането предстои тази събота ( възможно е да пропускам някои дати).
Повече за регламента можеш да прочетеш тук.

# 112
  • # супернатурална #
Благодаря   bouquet

Редактирам, защото имам още едно питане  Grinning

Повече за регламента можеш да прочетеш тук.

Къде да намеря споменатото Приложение 2 - график за провеждането на олимпиадите?

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 10:18 от Г. Краули

# 113
Има ли резултати от КМС-Пловдив? Все сме най-мудните Close
Днес трябва да излязат, поне така пише на сайта на ОУ "Драган Манчов". Състезавали са се около 800 деца,какво толкова се бавят,и аз не мога да разбера!

# 114
  • най-шареното място
Има ли критерии за оценка за КМС Варна
Детето може да отиде лично и да види в обявените часове.

# 115
Да се изкажа за това "лично в обявените часове" .. Часовете са от 10:30-12:30 в учебен ден 19.12, да изключим, че моето е малко и само няма да иде, но според организаторите излиза така щото ако искаш да си видиш работата трябва да избягаш от училище ако си първа смяна  Crazy

# 116
  • най-шареното място
Не вярвам да те спрат ако лично, с негов документ, решиш да избягаш от работа.
Но да - много са грижовни.

# 117
Доколкото съдя по резултата на малкия, за верен отговор на 9-та задача в 3-ти клас е зачетен отговор 6. А при така зададеното условие на задачата определено това не е верния отговор. Както и да е, май почти няма състезание без подобни изпълнения.

# 118
# 119
  • най-шареното място
Има ли повишаване на сложноста на задачите На КМС тази година и за класовете 5-7?
Няма струпвания в първите места както на Салабашев.

Общи условия

Активация на акаунт