Математически турнири - 30

• 83 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
При нас още в деня на олимпиадата са казали кой минаваме  16 точковата бариера. Но докато не излязат официалните резултати нищо не е последно сигурно.
Областния кръг кога е? Там задачите за един клас по нагоре ли са? или са от същия клас но по -сложни?
Примерно може ли да се паднат дроби на четвъртокласници?

# 91
момичета може ли да ми кажете колко е максималният сбор точки от задачите за 1 клас от КМС ? благодаря ви

# 92
Имамама, прочетете регламента на страницата на МОН. Там всичко е  обяснено.
Виртуална - 60. В  Русе - 62. Вече обсъждано защо. Можеш да го намериш  в темата, ако те интересува.

# 93
  • София
Извинявайте, исках да питам за математика без граници. Разбрах, че тази есен са пуснали състезание и за 1 клас. Дали ще има януари месец пак за тях и къде мога да проверя кога и къде мога да запиша децата?
И още един въпрос, от коледното състезание, дали ще излезе някакво общо класиране някъде или само поименно ще се проверяват резултатите?
Много благодаря!

# 94
За София ще излезе по някое време общо класиране.
За другото състезание - просто напиши името в търсачката. В момента ми е невъзможно дам линк.

# 95
благодаря Дидева, още не съм запозната със състезанията и задачите като цяло. Синът ми е предучилищна група, но поиска да отиде на състезанието със сестра си и даже съм изненадана , че има 44 точки, имайки напредвид драстичната разлика в задачите от това състезание и изучаваното в предучилищната.

# 96
  • у дома
Извинявайте, исках да питам за математика без граници. Разбрах, че тази есен са пуснали състезание и за 1 клас. Дали ще има януари месец пак за тях и къде мога да проверя кога и къде мога да запиша децата?

http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=6 - пиши имейл с въпросите към организатоирте и ще ит отговорят  Peace
По принцип още миналата година имаше за 1 клас-поне последния кръг,защото детето ми ес яви,но за първите два не знам,защото училището му се вкл чак в последния кръг.
Сега разгледах и намерих това написано на сайта
Съгласно регламента на турнира учениците от първи клас могат да участват едва в третия кръг на турнира. Поради настойчивите молби на колеги от Азербайджан, Афганистан, Бразилия и България обаче допуснахме участието на 82 първокласници, които решаваха 10 задачи за 60 минути.

# 97
  • София
Благодаря, да и аз това бях прочела. Ще пиша, за да разбера, много благодаря!

# 98
  • Варна
Ние се явихме на първия кръг на Математика без граница, като очаквах да решаваме задачи за втори клас, но се оказа, че пуснаха задачи за първокласници. Предполагам, че така ще се случи и януари месец. Пак ще отидем.

# 99
Резултати КМС Бургас

http://brmiladinovi.eu/blog/?cat=36

# 100
# 101
  • София
А,ето и два максимални резултата във Варна във втори клас. Браво на децата! Значи има и такива, които са я решили пустата последна задача. Браво! Peace

# 102
И в трети клас има дете с 59т. Браво!

# 103
КМС - резултати Разград

КМС - резултати Враца

КМС - резултати Поморие

КМС - резултати Кюстендил
В Кюстендил всеки клас е в отделен файл, затова давам такъв линк.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 14:21 от Анонимен

# 104
Тук са излезли резултати за София от Коледното математическо състезание. Ако не излиза по фамилия, търсете и по бащино име.
http://problem.iztok-smb.com/test/form.php

Излезе само големия ми син.
Колкото очакваше- толкова има.

Общи условия

Активация на акаунт