Модни консултации - 11

• 82 358
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Страхотни омбре чорапогащници!Има ли ги по Бг магазините?Не съм виждала никъде,но аз и не купувам често,така че може и да не съм забелязала.

# 631
Страхотни омбре чорапогащници!Има ли ги по Бг магазините?Не съм виждала никъде,но аз и не купувам често,така че може и да не съм забелязала.

без пари в ебей   Wink
http://www.ebay.ph/itm/Women-Vintage-Sexy-Ombre-Watercolor-Stock … ors-/120897998363

а ето и сайт как да съчетавате омбре ч.
http://www.stushigalstyle.com/wear-ombre-tights
Скрит текст:
[/spoiler]

# 632
Последно по темата за цветните чорапогащници. При мен е на приливи и отливи когато става дума за тях. Едно време като вървеше Клюкарката много ми харесваха и носих по-често от сега. Същото важи и за цветните чорапи до коляното.  Laughing

Скрит текст:

Тези определено ме грабнаха.
Този вляво определено ме грабна, ако мернете някъде точно такъв, долу светъл, нагоре тъмен, свиркайте моля Whistling Praynig

# 633
цената е една  ooooh!
Скрит текст:
Бих пробвала да си обагря, само заради идеята  Thinking , ако сте по-смели може и да гугълнете diy ombre tights, но сте предупредени.

# 634
# 635
  • ВАРНА

MayyaI, за много години! Аз те помня, но си мислех, че си от Варна  newsm78

За много години!  bouquet
Всички мислеха така, нямам представа защо. Rolling Eyes Та, вмъкнах в подписа и града, че докато се обясня от къде съм... Wink

Аз съм от Варна,може по картинката да се бъркате  Mr. Green Поизпуснах ви,но ще наваксвам  Peace Последно си поръчах такъв гащеризон,любим цвят,сега стискам палци да ми стане...

Скрит текст:

# 636
  • Варна
morgana07, гащеризонът е много хубав.
Не се бъркам, имате различни никове и ви различавам, защото съм ви чела на различни места Simple Smile

Омбре чорапогащник има в кварталния магазин за бельо. Ако не бъркам долу е на нещо, като сиви точки / ефекта е такъв/ и нагоре прелива в черно. Трябва да се сетя марката, за да помогна, ако някой се интересува.

# 637
Сега кликнах в Гуги да видя, що за чудо е това марсала - а то било цветът на годината според Pantone - сега вече всичко придоби смисъл  Crazy
Пускам снимка, за който не му се търси в нета или който го е срам да си признае, че не знае кой цвят стои зад това име  Mr. Green
Скрит текст:

Чантата ми, ръкавици и една риза Simple Smile се сдобих в този цвят, че нещо бях луднала по него. Комбинирам си го с бежово палто и панталон.

# 638
MIVA06, обувките могат да се носят с много цветове, имам такива и също като теб се чудех с какво ще ги нося; а в последствие от гардероба ми намерих разни блузки, които съдържат този цвят, набавих си подобни бижута и т.н. Много любим мой цвят, като цяло.
Детската дънкова риза, може да освежиш с някое текстилно детско герданче или елече, някаква панделка-шалче или да се носи разкопчана с весела блузка отдолу. Както при възрастните, може да пробваш и с някое закачливо коланче  Peace

# 639
  • в Кошера
И още един въпрос  Embarassed
Купих на дъщеря ми тази ризка , но като и я сложих вкъщи ми се стори малко момчешка , как бих могла и с какво да я поразчупя малко . Дъщеря ми е на 2, ако има значение  Rolling Eyes
Скрит текст:

Много харесвам дънкови ризи, съответно дъщеря ми има няколко в различни нюанси на синьото. Съвсем изчистени, като тази, която си показала.  Peace Също предпочитам децата ми да са облечени като възрастни, а не с разни бебешко-детски дрешки.  Peace
Комбинирам ризките й по няколко начина - черен кожен клин, кецове/байкър боти, тишърт, ризката отгоре. Или дънки с ризка, в различни нюанси на синьото. Или по-дълга ризка вместо рокля в/у плътен чорапогащник (тук си играя мнооого с цветовете  Wink) + UGG-чета.

Моргана, гащеризонът е жесток! Направо си ме нацелила, и с цвета, и с модела.  Heart Eyes С едни 12 сантиметрови нюдчета ще е чудно. Wink

# 640
Скоро не съм писала но не ми остава никакво време.Искам да ви попитам ще ходим на боулинг с приятелки никога не съм ходила на такова нещо.Първо ще сме там после обаче мислим да ходим на барче Simple SmileСтава въпрос за вечерно излизане.Не ми се иска да съм с поли .Искам да съм с дънки хем да е по ежедневно хем и да е хубаво и сега се чудя с какво да ги съчетая тази дънки.Идеита са ми ..
риза и дънки и тези ботички .Само се чудя ризата да е отвън или вътре...
Скрит текст:

Другата идея ми е
Скрит текст:
с тези ботуши същите дънки като на снимката и евентуално пак тази риза или сако имам с кожени ръкави късо
Скрит текст:
това е сакото плюс някакъв топ евентуално отдолу но ако да какъв да е?Е според вас кое би било добре за започване на боулинг със завършване на бар?

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 10:40 от Анонимен

# 641
Morgana07 - гащеризонът е страхотен, може ли да споделиш откъде е?   bouquet

# 642
По интересно е с коженото сако. По удобно ще ти е с ризата и дънките.
А бара зависи какъв ще е после. Ако е по префърцунен със сакото. Ако барът е тип бирария, рок клубче с първият вид.
Но сякаш коженото яке с тези ботуши ще са най-интересни. Имай предвид, че за боулинга ще ти дадат техни обувки, ще съблечеш и сакото, което няма да ти е много удобно с него.

# 643
По интересно е с коженото сако. По удобно ще ти е с ризата и дънките.
А бара зависи какъв ще е после. Ако е по префърцунен със сакото. Ако барът е тип бирария, рок клубче с първият вид.
Но сякаш коженото яке с тези ботуши ще са най-интересни. Имай предвид, че за боулинга ще ти дадат техни обувки, ще съблечеш и сакото, което няма да ти е много удобно с него.
рок клубче ще е .А дали добре се вързват ботушите с ризата и дънките ?Или ако съм с ризата да съм с първите обувки?

# 644
Благодаря ви момичета за включванията.
Много харесвам и аз тюркоазеният цвят и мисля да ги взема  Laughing
А за ризката с черно клинче и закачлива тениска отдолу ми харесва като идея   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт