БИГ Brother All Stars 2014г. - ФИНАЛ - 5

• 22 285
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
Христо.

# 31
Христо Трифонов.

# 32
Мерси за темата!
Не може ли този път да няма победител? Mr. Green Това в кръга на шегата, иначе предпочитам Христо, той ми е най-малко анти.

Ако сценаристите са стигнали дъното до там,че да четат и взаимстват от бг мамите ще е върхът. Направо са за смяна. По тъп Вип Брадър не съм гледала. Довечера ще поглеждам само темата, ще предпочета финалът на Сървайвър.  Peace

# 33
  • somewhere near the sea
Ако искате да ги "метнем" един по един, защото коментаторите и без това четат тук, поне да прочетат нещо смислено и да го кажат после, а не да се надвикват. Ние тази година сме много по-обрани, сдържани, но по-аналитични. Нека вземат пример от нас hahaha
За да няма дискриминация по възраст, да ги почнем по азбучен ред. Предлагам, де. (знам, че веднага някой ще ми размаха пръст, демек коя съм аз,че да предлагам)

# 34
  • Испания
...

Ако сценаристите са стигнали дъното до там,че да четат и взаимстват от бг мамите ще е върхът. Направо са за смяна. По тъп Вип Брадър не съм гледала...

Разсмя ме.  Joy Излиза, че е тъп, защото сценаристите четат и заимстват от нас.  Joy  Peace

# 35
Не знам, но ако Ники Кънчев престане да прекъсва гостите си и да натрапва мнението си ще е много по-добре. Поне да им дадат някоя интересна логическа мисия на финала, а не да дават сърцераздирателни истории. Тошко пиян, Калина не се сваля на Китаеца, той пък съответно замислен в една точка, Катето Евро не говори на Т.Славков и за Христо нищо. Просто защото не го показват, защото от предаването си мислят, че другите са по интересни. Уви не са.

# 36
...

Ако сценаристите са стигнали дъното до там,че да четат и взаимстват от бг мамите ще е върхът. Направо са за смяна. По тъп Вип Брадър не съм гледала...

Разсмя ме.  Joy Излиза, че е тъп, защото сценаристите четат и заимстват от нас.  Joy  Peace

Ауу, вярно така излиза.  ooooh! Грешно съм го написала, друго имах предвид.  Mr. Green

# 37
  • Испания
...

Разсмя ме.  Joy Излиза, че е тъп, защото сценаристите четат и заимстват от нас.  Joy  Peace

Ауу, вярно така излиза.  ooooh! Грешно съм го написала, друго имах предвид.  Mr. Green

Разбрах какво имаш предвид.  Hug

След малко при Гала: всички, напуснали къщата.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 10:12 от smileys

# 38
Тази година почти не гледах ББ, най-много 10-на минути. Пълна отврат. Ако зависеше от мен щях да оставя А.Вулева и тя да спечели. Колкото и да не я харесвате - тя е оригинална и нещо ново на хоризонта на риалити форматите.

# 39
  • Испания
Тази година почти не гледах ББ, най-много 10-на минути. Пълна отврат. Ако зависеше от мен щях да оставя А.Вулева и тя да спечели. Колкото и да не я харесвате - тя е оригинална и нещо ново на хоризонта на риалити форматите.

Каква Вулева те вълнува? Тя и съквартирантите й напуснаха преди месец.  Joy

Да, зависело е от теб. Да беше гласувала, като ти е любимка.  Wink

# 40
Нищо ново  и от Албенка, винаги си е била с 'остър' език, точна в преценката и с нейната запазена марка - злобата! Но може би за този формат, да, такава като нея не са вкарвали.  Mr. Green

Благодаря за темата   bouquet

# 41
Не че трябва да се обяснявам. Обожавам пишещите потребителки, които само чакат да сръфат някого. Имах предвид да оставят Вулева, както оставиха Златка в миналия сезон. И Златка спечели. В този сезон на ББ ол старс не виждам нито един участник, заради когото заслужава да се гледа. Още по-малко да спечели.

# 42
  • Варна
Благодаря за темата  bouquet
Официално мисля, че ще е  Китаеца.
Лични предпочитания - Катето.

# 43
  • Испания
При Гала Буюклиева не престава да повтаря едно и също. Пак за срязания пръст, пак "Токуда", пак какво й казала Калина...  ooooh!

# 44
  • somewhere near the sea
Някой да не е чул от Петя, че когато й е изтичала кръвта, Калина казала: "Петя да измие чиниите" Остра кама, направо в сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт