Парфюмни размисли и страсти - 186

• 70 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Отдавна му мина модата на Кода, така че човек може да си го носи просто за удоволствие.
Вече ако наистина не му харесва - да не го носи пък.

# 451
За много години!  Simple Smile

Ето това ще ми е интересно да подуша като излезе http://www.fragrantica.com/news/Bvlgari-Aqva-Divina-6258.html

Интересни асоциации споделяте  Crazy 

# 452
  • Велико Търново
Аз не знам защо, като не ми харесат 3-4...парфюма от даден бранд, и после започвам изцяло да го подминавам...а не би следвало, може и да ме изненадат Thinking Такъв е Армани - досега нищо не ми е харесвало, и не съм купувала, както и Бенетон, Салваторе Ферагамо, Tommy Hilfiger  и др., дори и Версаче рядко заглеждам Confused

# 453
И аз съм така точно с тези брандове плюс доста други. Какво може да ми хареса от Булгари, малко Черния жасмин и до там. Никога с нищо не могат да ме изненадат. Peace Ести Лаудер, Дона Карън, Бос и Кензо например също.

# 454
Интересно явление  Peace
Аз обикновено проверявам по пирамида и често там стои и информация за парфюмера,  това ми дава ориентир дали искам да пробвам поне. Любопитна съм по природа и не вървя срещу себе си  Blush

# 455
  • Франция
При мен го има много отчетливо това, винаги го е имало - вманиачавам се по едни марки, а напълно отхвърлям други. Имала съм минали периоди на мании по Диор и Мюглер, а вманиачаването ми по Шанел е от доста години и още си ме държи. Затова пък на практика не познавам марки като Ланком и Кензо, защото не са ме привлекли в началото и оттогава ги игнорирам. По същия начин ми се случва и с нишовите марки. Давам си сметка, че подхождам с предубеждение, предварителна нагласа към нови парфюми, според бранда им.
Често съм се питала защо това е така, но не съм намерила рационален отговор или обяснение. Мислех си, че само аз съм така и е някаква само моя си лудост.  Peace

# 456
  • София

Ето това ще ми е интересно да подуша като излезе http://www.fragrantica.com/news/Bvlgari-Aqva-Divina-6258.html

И аз го чакам с нетърпение  Heart Eyes Обожавам 90% от ароматите на бранда, особено Омния Кристалин, който хората масово намират за елементарен  Mr. Green

# 457
  • София

И аз го чакам с нетърпение  Heart Eyes Обожавам 90% от ароматите на бранда, особено Омния Кристалин, който хората масово намират за елементарен  Mr. Green
Мммм...това изглежда доста интересно. Ще го чакам и аз с нетърпение  smile3508
А Кристалина ми е много любим през годините и на мен, изфукала съм сигурно поне 7 флакона  newsm47 Изобщо не ми пука, че е доста масов и някои го смятат за елементарен, фантастичен шлейф има и стои винаги много свежо и се усеща жизнерадостно  smile3521

# 458
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз също подхождам с предубеждение към марки и конкретни парфюми, например Хипнотичната отрова под всякакви форми, но човек може да се изненада. Аз пренебрегвам марката Версаче, но много харесвам един парфюм, който от години не мога да намеря - http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Dreamer-642.html

# 459
Аз подхождам с предубеждение към творчеството на Кензо и Т. Муглер. От Цветята на първия/този с един мак/ и Ангела на втория ми се драйфа, извинявам за се израза. На Кензо има някои неща, които харесвам, но не чак толкова, че да имам желание да ги придобия, а на втория рядко се осмелявам да тествам нещо.

# 460
  • Велико Търново
Мда... Simple Smile На Мюглер произведенията ми идват в повече, задушават ме - пробвала съм почти всичко, а Извънземното имах два пъти през отминалите години. Днес бях на кино с щерката и някоя дама се беше поляла обилно с  него - можете да си представите, че не се дишаше в залата ooooh!
Следващата тема може да е - кои марки отбягваме и защо Laughing, така както са тръгнали коментарите....

# 461
Аз също подхождам с предубеждение към марки и конкретни парфюми, например Хипнотичната отрова под всякакви форми, но човек може да се изненада. Аз пренебрегвам марката Версаче, но много харесвам един парфюм, който от години не мога да намеря - http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Dreamer-642.html
Не знам дали пазаруваш от онлайн магазини и може би не е тук мястото, но този парфюм го има в www.megashop.bg

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 15:28 от NikolB

# 462
  • Germany
Ако седна да изброявам какво от брандовете пренебрегвам в парфюмерията, ще стигна до 60% процента от наличното в магазина Mr. Green Но ако обобщя, не са ми интересни Кензо, Версаче, Ланком, Кавали, Долче и Габана, Армани, Давидоф, Дона Карън, Босс, Фенди, Ферагамо, Живанши, а пък "звездните" аромати въобще не ги познавам. От нишовата парфюмерия упорито страня от Creed, Амуаж и Монтал, но ако ме питате защо, нямам никаква идея  Thinking
Аз си се радвам на Коледната придобивка 24 Old Bond Street  Heart Eyes, в днешния пролетен ден с топъл ураганен вятър се носеше като торнадо около мен, все едно, че бях на разходка в гората, много ме радва  Heart Eyes Heart Eyes

# 463
Аз пък съм с доста противоречиво мнение за Alien,дълго време ми беше един от любимите(никога не съм го притежавала,но една приятелка се пръскаше с него и винаги ми ставаше хубаво около мен),обаче в последно време като го усетя на жена ми е леко "просташки",не знам,иначе на блотерче доста ми харесва...така е и с Womanity,на някой ми харесва,на други не...странна работа са парфюмите на Mugler

# 464
  • София
И аз ще очаквам с интерес новото Bvlgari.Преди много години съм изпръскала поне 5-6 флакона от най-голямата бутилка на Белия чай,а след него поне 5 на Омния Кристалин.Отдавна обаче нищо на марката не ме е грабвало.
Като цяло харесвам италианските популярни брандове, определено смятам ароматите им за изтънчени, деликатни, ефирни и не така натрапчиви.За съжаление в последните години не съм откривала нищо /изключвам Черния кристал на Версаче/,което да ме кара да купувам бутилка след бутилка и да не искам да свършва.Пък и вкуса ми е тотално променен, пролетта и лятото пробвах Белия чай и дори не го усетих на себе си.За зимата имах един тотален любимец Теорема на Фенди и много ми липсва.Понякога си мисля,че вместо да правят еднообразни и много близки нови аромати,брандовете е най-добре да пуснат отново бестселърите си от миналото.
Аз съм имала и все още имам предразсъдъци към определени марки.Не поглеждах Диор и Шанел, а пък в един момент някои от произведенията им много ми харесаха.Не посягах към Бърбъри,но открих че и в дамската и в мъжката им парфюмна колекция има прекрасни творения.Не исках и да чуя за Кавали,но това лято си купих един и много си го обичам.Все още не съм имала нищо на Армани, макар че Си интенз много ми допада без силното компотено начало.Не съм посягала към Бос,Гучи и Прада.Не харесвам Том Форд.Харесват ми някои неща на Кензо,но не съм имала силно желание да ги придобия.Имам усещането,че колкото повече имам, толкова по-малко харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт