Пейпал - помощ - 11-та тема

• 89 744
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте,
искам да попитам, мога ли да си направя акаунт в ПейПал, без да регистрирам карта, да получавам пари на акаунта си и след това да се разплащам с тях онлайн?

Благодаря предварително! Hug
Ако имаш пари в акаунта може да се разплащаш с тях, не е проблем. Аз имах и карта и пари в акаунта и просто избирах от кое да плащам.

# 466
Въпросът ми беше дали има как акаунтът да се ползва без карта. Simple Smile

# 467
  • Варна
Въпросът ми беше дали има как акаунтът да се ползва без карта. Simple Smile
Отговорих ти че може. Трябва обаче някой да го захранва акаунта с пари/т.е да ти праща пари/

# 468
Мерси много! Hug

# 469
Здравейте, има ли начин за регистриране на Maestro карта? VISA-та ми е регистрирана, но Маестро-то не става. Благодаря предварително! bouquet

# 470
Здравейте, има ли начин за регистриране на Maestro карта? VISA-та ми е регистрирана, но Маестро-то не става. Благодаря предварително! bouquet

Няма такъв начин.

# 471
Алекс 1, благодаря ти за експресния отговор! Hug

# 472
А дали може да се регистрира IBAN-а на сметката към картата?

# 473
А дали може да се регистрира IBAN-а на сметката към картата?

Не. Банкова сметка - само за акаунти от САЩ.

# 474
Благодаря отново! Heart Eyes

# 475
  • на морето
A аз да попитам мога ли пари от акаунта да прехвърлям в регистрирана карта и удържа ли се за това някаква такса?

# 476
  • Варна
A аз да попитам мога ли пари от акаунта да прехвърлям в регистрирана карта и удържа ли се за това някаква такса?

Можеш да прехвърляш и се удържа такса от банката от която е картата ти. Процент е , малък е но е различен за различните банки. Питай в Банката си.

# 477
  • на морето

Можеш да прехвърляш и се удържа такса от банката от която е картата ти. Процент е , малък е но е различен за различните банки. Питай в Банката си.
Благодаря, но малко глупав въпрос-как да го направя? Има ли бутон? bouquet

# 478
  • Пловдив
Като се натисне за версифициране на картата,в рамките на колко време трябва да се вземе кода от банката?
защото бях регистрирала картата още август,тогава си направих плащенето,беше малка сумата,,но не я версифицирах тогава и я блокираха.Взех вчера код от банката ,но не го приема.

# 479
Извинявам се, ако се повтарям с въпроса, но нямам време да чета постовете. smihesorry

Правилно ли съм разбрала или наистина за България може да се прехвърлят пари от акаунта в Paypal към дебитна/кредитна Visa само, не и по банкова сметка? Иска ми се да прехвърля долари по доларова сметка (за да се теглят при изгоден курс на долара, а не превалутират при прехвърляне в левова карта). Единствения вариант е да си издам дебитна/кредитна карта в съответната валута ли?

Общи условия

Активация на акаунт