Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 268
  • 811
  •   1
Отговори
# 210
Покушение със заложници в кафене в Сидни:
http://www.bgonair.bg/world/2014-12-15/petima-zalozhnitsi-izbyag … siyata-pregovarya

Междувременно, докато търсех новината попаднах на нова - талибани погубили над 90 ученици и учители в Пакистан... Confused

# 211
  • София
Тонка, благодаря, нямам намерение да използвам без лекарско предписание, просто съм чувала от няколко човека добри отзиви точно за този спрей и подозирах, че е той, за това попитах.
Аз утре ще водя малката на пулмолог.

# 212
  • Варна
Междувременно, докато търсех новината попаднах на нова - талибани погубили над 90 ученици и учители в Пакистан... Confused
Ужас!  Shocked
Чела съм за предсказание, не помня на кой, че ще има война между "християнския" свят и "мюсюлманския". Ще победят вторите.

# 213
Ако не се лъжа, числовото им превъзходство е по-голямо и расте с всеки изминал ден. Щом вече из цяла Европа намират съмишленици и инициатори и за съжаление говорим за едни от най-ужасните форми на преиначена вяра, фанатизъм. Скоро четох за ''Бялата вдовица'', изтръпнах...равносметката е и 4 деца, сирачета Rolling Eyes

П.П. ОХ, само над София ли е тази ужасна мъгла? Всеки ден гледам прогнозата с надежда, то едни ми ти високи температури, едни ясноти, а тук хем пелена, хем  студ. Не ме бийте, но аз съм май от малцината да искат слънчева и топла зима.

# 214
Темата за тайните е станала пълен цирк от вчера - само чета и оставам безмълвна.. Shocked
След като има толкова по-страшни неща - войни, глад, болести и т.н.
Кому е нужно всичко това?!

# 215
Отдавна спрях да я следя активно, а я харесвах, особено по времето, когато я инициира Октопода. И, както правилно и далновидно отбеляза тя тогава, след 365-те си дни, тя беше изпълнила функцията си и трябваше да се преустанови. Но тя бе продължена и, донякъде логично, се изроди.

# 216
Така става,  когато има хора да се възхищават на изневяра и сляпо да вярват че си изживяват някаква невероятна любов.  Simple Smile
Пък то....се свежда до едното ч..не.

# 217
  • Пловдив
Ужас!  Shocked
Чела съм за предсказание, не помня на кой, че ще има война между "християнския" свят и "мюсюлманския". Ще победят вторите.
В случая няма никаква война, нападателя е бил луд. Възпитано речено "с психически проблеми".

# 218
  • Варна
Отдавна спрях да я следя активно, а я харесвах, особено по времето, когато я инициира Октопода. И, както правилно и далновидно отбеляза тя тогава, след 365-те си дни, тя беше изпълнила функцията си и трябваше да се преустанови. Но тя бе продължена и, донякъде логично, се изроди.
+1
Отдавна темата не е това, което беше и както беше замислена. Някакъв тюрлю гювеч е от тайни, споделени вълнения, изневери, любовни трепети и безкрайно много коментари. Всъщност, "тайните" с лупа да ги търсиш там, всичко друго е в щедро изобилие.

# 219
Да, голям ужас са преживели тези хора и близките им. Жалко за двамата загинали.
Австралия се счита за относително сигурна държава, но явно настаналата лудост няма да ни подмине.
Заложниците бяха държани пожече от 17 часа, накрая някои от тях успяват да избягат, докато похитителя е задрямал. Един от заложниците се опитва да отнеме оръжието му и е смъртоносно прострелян. Чувайки стрелба, полицията нахлува и застрелва похитителя.
Втората невинна жертва умира от инфаркт на път за болницата. Двете жертви са: мъж, мениджър на кафето на 34 години и адвокат, майка на две деца на 38.

# 220
Дъщеря ми е била в хотел точно до кафенето със заложници, а аз бях спокойна, защото мислех, че е в друг град, а не в Сидни  ooooh!

# 221
  • Талант на 2012,2013 г.
Искам да кажа, че не я искам повече тази мъгла Mr. Green

Ха, добър ви ден.

Ми синът ми беше болен, Зинат пи и този секрет не спира.

И започва да подкашля.

А мъглата не е най-доброто нещо.

Така де ами не я обичам.
Направо си го казах. Whistling

# 222
  • Варна
Дъщеря ми е била в хотел точно до кафенето със заложници, а аз бях спокойна, защото мислех, че е в друг град, а не в Сидни  ooooh!
Стюардеса ли беше дъщеря ти?

# 223
Стюардеса ли беше дъщеря ти?
Да.

# 224
Не знам Лондон дали е мъглив, ама в Свищов като падне мъгла може със седмици да не се вдигне  Mr. Green
Искам топла зима, без прашинка сняг и температурите да не падат под 15-20 гр. Ама много искам ще кажете  hahaha

А пък, ако някога мечтите ми се сбъднат обещавам, че и Коледните празници ще харесвам. Даже се виждам как обикалям по бански около Коледната елха  Joy  Joy  Joy

И последно, не знам кой сподели, но нека не се чувства сам - хич ненавиждам детските тържества.  Радвам се, че моите вече нямат. Сега ми остана само един открит урок по плуване - ама айде, от мен да мине, ще го изтърпя.

Общи условия

Активация на акаунт