Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 244
  • 811
  •   1
Отговори
# 570
Тони, голяма красавица тази Кати, баща и ще има безсънни нощи след някоя година:)
Аз съм с гел лак, кара ми по 25 дни поне, но слагам неутрални цветове и френски маникюр, ноктите ми отдолу не са повредени, даже са много здрави, просто много мразя да си губя времето в салони, а ако съм с обикновен и 5 дни не ми издържа. Дълги нокти не обичам, преди 8-10 години какви носих, ужас, като си гледам снимки се изумявам:) И на фризьор не обичам да ходя, ама няма как.
Сега два месеца в Тайланд ще си ходя с изрязани до дъно нокти и на опашка и без грим, без костюм и токчета никой не ме познава, това му е най- хубавото:)
В класа на Мими имат неразбирателство, решили вместо да си разменят подаръци, да дарят пари, но не са избрали кауза, класния казал да преведат пари по банка на дома за сираци, моята обаче, да и се не надяваш, баш сега решила да се изявява и казала, че не е съгласна, трябвало да купят храна, играчки и да отидат в дома, да видят децата и лично да дадат подаръците, казала че иначе не можели да знаят къде ще отидат парите, дотук хубаво, но накрая се изцепила, че нямало те да дават коледни премии на директорката. На интересна ли се е направила, що ли, не знам, можеше и без последното. Обаче в не голям гард всички се занаят, мъжът на въпросната директорка днес звъни на мъжа ми да пита, защо уронваме престижа на жена му, щом детето казало, значи ние сме коментирали! Аз тази жена не я познавам, не знаех за тази инициатива, вчера са я обсъждали, никога в къщи не съм коментирала такава тема, ама сега стана- ходи обяснявай, че нямаш сестра. Звъннах на Мария, питам какви да тия изказвания, тя ми вика, ами аз така мисля. Какво да я правя, какви са тия приказки?

# 571
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мистик, и аз като Бърдсфлу имам нещо против тия шапчици за баня, не знам какво е точно, та си вдигам косата и я омотавам хубаво с кърпа и я защипвам с една фризьорска щипка, но може и с щипка за пране. И понеже не се мокри, си запазва формата. Е, не перфектно, но по-добре от нищо.

Тонка, голяма хубавица е твоята балерина, много сладка.
Нашата ще се изявява утре вечер.

Онче - "стар и лош", а? Много сладко, посмях се.
И Янечек ме разсмива с тия френски сирена...И хич не вярвам да е от забравени сандвичи миризмата Joy Joy
Моите момчета много си канеха приятелчета и като дойдат, и почват да се събуват от вратата още. Аааа, не, викам, влизайте си с маратонките! Щото после два дни не може да се проветри - а иначе една прахосмукачка и един парцал и готово.

ПП. Леле, Жаки, много неприятна история...
Дано се размине с приемливи минуси.

# 572
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug

Жаки, твоите дъщери са голяма работа, ще знаеш!  Grinning
Разбирам я голямата, казало е детето каквото постоянно слуша по различни теми и поводи, че и по новините дори, ако пуска по едно ухо... И да, не че се е направила на интересна, а да покаже колко е навътре в нещата.  Wink А мъжът на директорката от къде е разбрал? Еййй, големи клюкари бре. Ходи обяснявай, че ти и мъжът ти не сте виновни. Просто обясни на щерката, че има обидени хора от нейните думи и мисля, че ще разбере и ще й е за урок.  Grinning

# 573
Тони, прекрасна е Катерина!

# 574
Минавам само да се похваля, че току що един служебен партньор ми подари по случай празниците един изключителен тефтер. Подозирам, че е "поръчков" Sunglasses Нежни и гладки на пипане листа в леко екрю, корици с опип и мирис на истинска кожа, много мек и приятен тъмно кафяв цвят, монограм с първата буква от името ми - дискретно щампирана с натиск в кожата, ръкописна... Ммммммммм  Heart Eyes
Трогна ме жестът - човекът каза, че от години забелязва, че съм ценител на тефтерите. Което си е самата истина - не само съм ценител, направо съм маниак. Много му се радвам.

# 575
Тонкабонка, детето ти е много хубаво!
На нас коледното ни парти е утре, а на мм - след 10 дни. Имам тоалети и за двете събития. За прическата няма да ходя на фризьор - последно отидох заради една сватба, казах подстрижка до раменете и краища, извити навън. Фризьорката почна да ме разпитва за тоалета и каза, че на риза и сукман такава коса не отива и да я извием навътре. Добре, изправи я, изви я, напръска с лак и изведнъж заприличах на зла старица, а косата ми изглеждаше съвсем черна от препаратите, да не говорим колко са агресивни тия прически към косъма. От този ден в салон влизам само за подстригване, никакви сешоари и прически.

# 576
  • Пловдив
Жаки,много интересно това пътуване...с децата ли бягате?  Wink Grinning
За малко да те свържа с позната...щото и те така зимята отиват някъде на топло...ама те са от София и бизнеса им е друг.

# 577
  • София
Много хубава балеринка, Тонка!
Сега се усетих каква простотия съм сътворила. Онзи ден синът ми се прибра с 2 покани за рождени дни - единя в понеделник, другия - по-натам. И понеже на понеделнишкия РД няма да можем да огреем, тъй като тогава има изпит за колан, вчера след като цял ден прехвърлях насам-натам поканата я метнах в кофата. И заедно с нея метнах и двата листа декларация, че на картингът ще се изпълняват всички указания на персонала и че той-картингът не носи никаква отговорност и дъра-бъра... Е да де, но въпросната декларация е за другия рожден ден, на който ще присъства  Tired Естествено на сайта на Ринг мола я няма  декларацията та да си я разпечатам. Сега ще трябва да ходя специално до там да си взема нова иначе току виж не пуснали детето ми на рождения ден  Tired

# 578
  • В Космоса
Тони, красива дъщеря! Heart Eyes
Бърдс, да ти е честит хубавия подарък, и аз бих се зарадвала на такъв!
Жаки, много неприятна ситуация!  Sad  Hug

# 579
Бърдсфлу - и те разбирам, и ти завидях. Абсолютно същото чувствам към тефтерите.

# 580
BirdsFlu, Честито!  Wink

Нашият банкет е довечера. Преместих се на тази работа преди три години и до сега не бяхме се събирали, което ми беше малко странно. Като чух, че ще има банкет, викам си "трябва да отида". Не, че много са ми близки колегите, но от възпитание. Неприятното е, че постфактум разбирам, че повечето колежки, с които си имам приказка, нямало да ходят. Имали опит с такива банкети, супер интригантско и клюкарско било и не искали да ходят.  Thinking Май съм се набутала. Ама кво да се прави. Да взема поне един маникюр да си направя за довечера, щом ще има такова одумване. То от изцяло женски колектив какво може да се очаква?!  Sick

# 581
Утро, до хората е, не до пола.
Аз работех в изцяло женски колектив почти 15 години - бяхме 8-9 преводачки от трите основни западни езика в една стая и страхотно се разбирахме, научих толкова много неща от тях, (бях най-младата, когато започнах работа там), цял живот ще съм им благодарна. Още се търсим, много ги обичам. После отидох в друга фирма, смесена "китка". И не ми хареса - и мъжете, и жените обичаха да злорадстват зад гърба на другите и всеки се смяташе за най-умен и недооценен.

# 582
Мистик, само с малката сме, голямата е с баба си заради училището.
Ох, директорката вероятно е разбрала или от класния или от майката на някое дете, знам ли.
Мария е свита не се изказва по принцип, един път ше заяви позиция и ще стане, каквото стана. На 14 е почти гледа новини, чете разни неща и това и родила главата. Хич не и е в стила.

# 583
Момичета изчетох ви, успях да се свържа с проклетата флашка, даже снощи бях и писала, ама отиде нета  Crossing Arms

Утро, исках да ти кажа, че като се наместят хормоните, всичко ще си дойде на място. Аз нямах тежък пубертет, даже хич, брат ми също, но понякога като ме тресне ПМС-то... а представи си някой да е нон-стоп така. Ще мине, повечко търпение и стискане на зъби  Hug

Тони, прекрасно е това дете  Heart Eyes

Аз днес пропускам разходката, защото ужасно ми падна кръвното, причерня ми, пък не мога да закуся, че пия едни хапчета сутрин и ме оставиха сама да си поддържам камината, ако не запаля къщата пак ще е добре, ако ли я запаля поне вие ще сте наясно, че не е било нарочно!

Иначе добре си почивам, спах на 12 часа  Shocked, което си е уау за мен!

И утре трябва да реша Жеравна, Габрово или Арбанаси - помощ от приятел  Praynig

пп - ако и сега не се публикува, не знам вече, ще хвърчи флашка из гората  Naughty

# 584
Жаки, напълно подкрепям Мария! Изобщо не се притеснявай, съвсем права е. Като дете бях много свита и тиха, обаче винаги си казвах и отстоявах мнението. Много важна черта е това. Не е виновна, че мисли така, нейно право е. Директорката да не се сърди много много, да не стане, че гузен не гонен бяга.

Общи условия

Активация на акаунт