Аз съм с гел лак, кара ми по 25 дни поне, но слагам неутрални цветове и френски маникюр, ноктите ми отдолу не са повредени, даже са много здрави, просто много мразя да си губя времето в салони, а ако съм с обикновен и 5 дни не ми издържа. Дълги нокти не обичам, преди 8-10 години какви носих, ужас, като си гледам снимки се изумявам:) И на фризьор не обичам да ходя, ама няма как.
Сега два месеца в Тайланд ще си ходя с изрязани до дъно нокти и на опашка и без грим, без костюм и токчета никой не ме познава, това му е най- хубавото:)
В класа на Мими имат неразбирателство, решили вместо да си разменят подаръци, да дарят пари, но не са избрали кауза, класния казал да преведат пари по банка на дома за сираци, моята обаче, да и се не надяваш, баш сега решила да се изявява и казала, че не е съгласна, трябвало да купят храна, играчки и да отидат в дома, да видят децата и лично да дадат подаръците, казала че иначе не можели да знаят къде ще отидат парите, дотук хубаво, но накрая се изцепила, че нямало те да дават коледни премии на директорката. На интересна ли се е направила, що ли, не знам, можеше и без последното. Обаче в не голям гард всички се занаят, мъжът на въпросната директорка днес звъни на мъжа ми да пита, защо уронваме престижа на жена му, щом детето казало, значи ние сме коментирали! Аз тази жена не я познавам, не знаех за тази инициатива, вчера са я обсъждали, никога в къщи не съм коментирала такава тема, ама сега стана- ходи обяснявай, че нямаш сестра. Звъннах на Мария, питам какви да тия изказвания, тя ми вика, ами аз така мисля. Какво да я правя, какви са тия приказки?