Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 306
  • 811
  •   1
Отговори
# 615
И двете ми деца бяха супер кротки бебета, и разбрани като деца. Натали е почти на 7, и ми вика че освен мама съм и дружка  Simple Smile
Синът ми днес ми каза, че родителите на приятелката му са ни приготвили коледен подарък.  Rolling Eyes Не ги познавам, сега трябва да мисля и аз нещо.
Белинда, в Кауфланд със сигурност сутринта видях тези
http://www.magicnuudles.bg/bio-konctruktori/magic-nuudles-venec- … -bonuc-paket.html
http://www.magicnuudles.bg/bio-konctruktori/magic-nuudles-kola-4 … -bonuc-paket.html
Може да е имало и други видове, нито ги загледах, нито цена видях.
Julia_21 на възрастта на дъщеря ти, моята започнах да я водя на логопед. Жената беше страхотна, за една година направи чудеса.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 18:38 от Cилвия

# 616
  • София
cordelia, не бих пуснала в действие тежката артилерия преди да съм опитала с добро. Сега ще звънна да попитам, аджеба, може ли да направим нещо по въпроса.

Ахаааа. Ще си взема две кучета. Па смейте да ме навивате за второ дете.  Naughty

# 617
  • София
Благодаря на всички за предложенията  Hug Колкото повече го гледам тоя зрънчо, толкова повече ми се свидят 50-60 кинта за него, но ще видим, ще се разходя пак по магазините, може пак да ме обладае коледният дух hahaha Пък има и от 30лв., може такъв да получат...

Мистик, позна, каним се да не работим Mr. Green Имам много да наваксвам с меденките аз, тая година  от много работа съм доникъде, но вече приключих и се хващам в точилката!

# 618
... никога не съм разбирала притчата за блудния син. Оприличавам се на другия.

Не ми е празнично, в мрън период съм.

# 619
tonka,
Аз няма. И ние сме решили да останем с едно.
Успех с люлката.

Julia_21 ,

Ако ще ти помогне повече информация и окуражаване и за логопеда, и за евнтуалните ти страхове от диагноза, пиши ми на лични  Peace

# 620
Силви, нямам звук за съжаление, за да чуя, но при нас е същата история - едносрични думи, всичко останало бебешки, неразбираемо, инак спирка няма. Понеже обожава музиката, ни посъветваха да я заведем на музикален логопед - не знаех, че има и такъв, но така или иначе от догодина мисля да я запиша на Логопедична градина, тъкмо ще е навършила 3. Като по-малка я водихме, но напълно безсмислено, за мен, но ни бяха наплашили страхотно, само дето си дадохме парите. Ще се действа по въпроса, до сега си затварях очите, но се вижда, че проблем има и дано е само този, а не нещо комплексно.

# 621
  • София
tonka,
Аз няма. И ние сме решили да останем с едно.
Успех с люлката.
Мерси, толумбичке, но се останахме без люлка. Конструкторът е изчерпан. И от сайта вече са го махнали. Здраве да е.  Grinning

Май прибирането от работа вкъщи ще се окаже проблем. София вече е задръстена. Точно сега ли всички се юрнаха, за къде бързат!  Crossing Arms

# 622
  • В Космоса
Джули, дано! Praynig

Ооо, да си бяха наели един Дядо Коледа. Аз така едно време разпознах другарката в градината под бялата брада и беше разочарование. Но в яслата са още малки, де, сигурно няма да се усетят.

Тони, непременно! Grinning Благодаря! Hug

# 623
София е задръстена от три -четири дни. В центъра е някакъв кошмар, всички са излезли на разходка с колите. Аз вчера пътувах от площад "Македония" до Орлов мост трийсет и пет минути. В обедните часове, когато повечето хора трябва да са на работа.

# 624
  • София
Юлка, ние след НГ ще ходим за консултация по нашия въпрос, ако се сещаш, писала съм. Препоръчаха ми мястото, не е голям център, работи се индивидуално, струва ми се. Ако искаш, мога да поразпитам за логопед?

Да, прибирането ще е проблем определено. Навън се задръсти сериозно, градът се изнася. Супер, обожавам София по празници, когато е празна!

# 625
  • Пловдив
Търся нещо, а не го намирам, затова ще питам, знам че тия дни сте обикаляли магазините за играчки Wink Децата ми много се запалиха по тия Меджик нудълс - едни такива джвъчки като зрънчо, от които се сглабят най-различни формички.
Миналия месец купих една кофа от Метро. И у нас са на почит, ама аз ги мразя, навсякъде се търкалят тия нудълси.

# 626
Белинде, проспала съм случая Embarassed Нас ни разориха с това ходене от две годинки насам, без ефект и за съжаление ще чакам чрез градината или вече с установена диагноза да можем да се възползваме от тези услуги, тук като парадоксът е, че понеже сме без диагноза, точно установена, няма как по пътека и всичко си плащахме ние, дори потърсихме помощта на една благотворителна кампания, за да продължим, но без никакъв успех, според мен, малка беше. Сега е почти на 3 и моментът назрява Rolling Eyes

# 627
  • София
Големият ми син ходеше на логопед като беше на 5. Имаше проблеми с р-то и с пернишкото л. Водех го в "Пумпелина". Логопедката му беше много приятно и мило момиче. Все още пазя телефонът ѝ, ако някой проявява интерес мога да му го дам.
Обожавам София през дългите почивни дни. Толкова е приятно да се разхождаш по улиците когато градът е полупразен. Дано да е топличко през почивните дни за да можем да се насладим на няколко подобни разходки с мъжа ми.

# 628

Понякога ми липсва София. Не ми е роден град, но го харесвам. Казват че не било същото като от преди 10 години, но ми е безкрайно любимо да кацна вечер и после като се пуснем по Цариградско да ме грабнат светлините на нощния град.. 

# 629
  • София
Янтра, кеч пара са в Метро?

Юле, друг път ще ти разправям. И мен ме уплашиха, но с времето все повече се убеждавам, че при моя е от недисциплинираност всичко, като му скръцна със зъби, пише и пушек се вдига, та не ми прилича на диагноза нашето, ами на мил, роден мързел! Все пак ще попитам за логопед там, може да имат някой сериозен, ако не за друго, поне за диагнозата да сте сигурни.

Общи условия

Активация на акаунт