Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Влизам за 3 скромни дни,че не смея да се зарека за повече...

# 151
  • София
Здравейте. АКо може да се присъединя към вас.  И аз от днес съм на сироп.
Имам да сваля около 10 кг. Ще започна с три дни и аз, пък после ще мина на някакъв режим.
Засега съм ок, но вечерта ще е най-тежко, когато домочадието яде.

# 152
  • Бургас
Здравейте и от мен,
Присединявам се за три дни, които ще съчетая с пълнолунието. Дано има ефект  Hug

# 153
  • София
И аз от днес отново на старта. Планувани 14 дни, да видим дали ще успея Simple Smile

# 154
  • София
Бихте ли ми казали каква е разликата между кленовия сироп клас А и клас С и само А ли става за този режим?

# 155
  • София
Аз взимам клас С, не помня точно, но четох, че такъв трябва. Преди малко гледах сайта на Гарабитов заради захранването и там пише, че ползват С клас за Мадал Бал

# 156
  • София
Аз пък четох по статиите, че трябва да е А...Хм...

# 157
Днес и аз съм на сироп, за един поддържащ ден Simple Smile
Наистина най-трудно е вечер Sad

junia-eli, Veseto*, три дни са си едно добро начало, а и първите три дни се сваля най-много, така че сте на прав път. Важното е  да не пропуснете да направите и три дни захранване.

# 158
  • тук и там
И аз от утре се присъединявам.Аз  си получих сиропа днес-отказах се от кленовия от магазина и си взех Мадал Бал -мисля да заместя вечерята си днес със него,а от утре ще се опитам да съм само на сиропчето за три дни поне.Имам много за сваляне,така че най-вероятно ще продължа и по-нататък,като замествам едно или две хранения.

# 159
  • София
Аз за втори ден се чувствам много добре.
Вечер ми е най-трудно но засега не усещам глад. Досега съм изпила две чаши от коктейла и доста вода.
Да видим как ще е до довечера.

# 160
Здравейте момичета!!
И аз се включвам в темата. Днес ми дойде сиропа и мисля от утре да почвам, но имам един въпрос и се извинявам, ако е зададен преди. Та към въпроса, може ли да си пия кафе или по скоро 3 в 1 и да пуша?? Моля да ми отговорите, защото ми е много важно особено за цигарите. Благодаря ви предварително!!

# 161
  • София
Нели, аз пуша и пия нормално нескафе без мляко или захар.
Втори ден почти мина, нещо този път още от първия ден не съм гладна. Аз днес сложих брекети, идеално ми се получава с неяденето. Преди 11 години си направих пиърсинг на езика и тогава за месец свалих 9 кила, бях станала 46 просто защото храненето ми беше трудно. Дано и сега така се случи, с един удар - два заека.

# 162
  • тук и там
Току-що си направих първата чаша със сироп...Взех си чили във солничка със мелничка,само че се оказа че мелничката въобще не го смила на ситно и сега плуват отгоре семки от чушки...не че ме притесняват .Имам и джинджифил на прах-дали да не пробвам с него ,чувала съм че червеният пипер може да се замени със джинджифил newsm78.Напитката ми е приятна на вкус,но.....съм гладна още от сега Twisted Evil Ще докладвам до къде съм стигнала.Успех на останалите сиропуващи!
Брях,изядох семките от чушките и ми стана много люто Laughing

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 09:55 от Kaisia

# 163
  • София
Аз с джинджифил я правя.
Иначе днес ми е трети ден. Засега удържам фронта, като се има предвид, че не съм спирала да готвя вкъщи.
Чакам с нетърпение ориза утре.  Mr. Green

# 164
Браво момичета!
Kaisia аз с млян червен лют пипер съм правила и с джинджифил пресен също, а тук доста момичета правят напитката с джинджифил на прах. Пробвай и виж как ти е най-добре на теб, но на мен чилито ми се вижда доста екстремен вариянт.
Veseto* - след три дни на сироп всичко е по-вкусно отпреди Simple Smile

Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт