Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 497
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Не съм изчезнала, тук съм  Mr. Green Няма как да прекратя захранването все пак.
Та ето и какво открих- от началото съм - 6 кг (мернах се на кантара дето започнах  Mr. Green ) Може би се надявах на малко повече, но и това не е лошо (аз имам да свалям мноооооооого около 20 кг  ooooh! ) . Днес -100 гр... нищо не е , но поне е надолу.
Аз захранването си го карам малко както аз си знам както написах де, днес си въвеждам домати и картофи в супата. Утре ще е рибен ден йеееееей как го чакам аз  Crazy Хляб не съм яла, защото не обичам особено, а и глутена не е подходящ за Хашито ..
Утре вече ще въведа и чашка червно винце за разкош, а четвъртък, понеже ще сме на заведение за вечеря ще си взема шопска салата, но на обяд ще гледам да е по-малко хапването.

# 136
Здравейте пак момичета Simple Smile
Аз днес съм 6-ти ден захранване, и 1-ви ден цикъл Sad
Супер изтощена съм и трима човека от сутринта ми казаха, че изглеждам бледа и уморена, но съм почти идеално режимна (забравих вчера да купя сирене и маслини, та днес си ги ядох необезсолени)
До сега -6 кг.

ognena_dirq вярно е това за вечерното хранене, аз неосъзнато съм отслабвала точно така - прибирах се преуморена и направо в леглото, пропусках вечерята напълно. За отрицателно време се вталих, а колегите се чудеха, защото ме виждаха на обяд, че хапвам, че и следобяд нещо замезвам Mr. Green

absolutpartystar, прав е мъжа ти, и е страхотно, че се грижи така за теб да не се увличаш, колкото и да искаш да отслабнеш бързо, здравето ти е по-важно. Една седмица по-късно не е края на света Wink

Успех на всички, и помнете, че захранването е дори по-важно от сиропуването, за задържане на свалените килограми.

# 137
ламята, и мен ме хвана един цикъл докато сиропувах и се чувствах на палцал.сега почвам програмата когато ми свърши,за да няма изненади.
аз се прецаках-снощи ядох едни картофки....обаче днес пак по-сериозно
успех

# 138
  • София

мен също ме хвана цикъл, но не съм била така.. при всеки е различно...
Днес - 300 гр още... поне мръдна малко кантара, та да ме поуспокои...не е толкова много, но цикъла свършва и се надявам да се отводня малко повечко  Crazy
Ден 6 на захранване, макар че вчера не карах много режимно и вечерях с една пилешка пъжолка 110 гр. Днес за обяд съм си купила рибка, която е 120 гр - няма как да ги нацеля точно 100 и мисля да си ги изям всичките пък! Ще намаля или от салата или от супата  Twisted Evil

# 139
  • тук и там
Здравейте,момичета!Преди години правих диетата със кленов сироп за седмица и имах резултат.Сега съм със доста наднормено тегло отново(тогава я правих след раждането на първото си дете,сега ще я правя след раждането на второто ),въпросът ми е колко като количество кленов сироп използвате за една седмица.Тук видях че се продава кленов сироп по 250мл за 3,50 евро-пише че е 100процента чист,канадски,но какъв клас е не пише...A,видях-1 медиум,това на кой съответства?Миналият път ползвах Мадал бал,но сега мисля да пробвам от този, колко бутилки да взема?

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 11:43 от Kaisia

# 140
  • София

за 9 дни - 1 литър ми стигна, като вземеш предвид, че пиех по 7-8-9 коктейла на ден.

# 141
  • тук и там
Благодаря!  bouquetВ някоя от следващите седмици,когато започна диетата- ще се запиша и аз във темата.Ще си взема 4 бутилки тогава,и да видим колко ще издържа.

# 142
  • София
Kaisia вземи си 2 бутилки. rainy не случайно е уточнила, че пие по 7-8-9 коктейла. При повечето сиропуващи 5 коктейла са достатъчни за ден. Винаги можеш да си набавиш още, ако не ти стигне.
Аз ще се включа от понеделник или вторник. Виждам, че ще имам компания  Simple Smile
Успех на всички!

# 143
Дорбо утро,

от днес и аз съм измежду редиците, но с кленов сироп.
Стартирам с 59,7 кг. Ще се опитам да издържа колкото се може по-дълго.
Тази диета се практикува в Америка и Германия до 40 дни.

Има ли и други на сиропче?  Hug Laughing

# 144
  • София

аз поприключвам вече и със захранването- ден 8 (остава ми 9)
Резултат 80.6  Mr. Green Вчера беше голямото плюскане след ските, честно толкова гладна не съм била и на вечеря си хапнах освен зеленчуците и още 100 гр. пилешко, но стомаха ми стържеше на умряло- все още обаче хляб не съм яла  Crazy

Гасипа, ама как 40 дни само на сиропа??? То това ще е адски вредно, 40 дни може при заместени хранения  newsm78

# 145
Gasiga ,не знам къде си го чела -чула,ама как 40 дни?за толкоз някой да вземе сам да се умори, или да се повреди .дори 14 дни  са сериозно изпитание за тялото, със захранването са 30, и това според Гарабитов е максимума.
аз лично максимум десетдневки съм правила и пак към края се замислям че разбирам как са били в концлагерите.красотата не бива да е за сметка на здравето.
успешно сиропуване,Gasiga .колко кг гониш да махнеш?
рейни, честит финал.колко си минус след приключването?
успех

# 146
Здравейте дамииииии, днес ми 12 ден от захранването ииииии освен, че се чувствам не толкова кльощава, отколкото докато не приемах никаква храна (което е нормално) всичко е наред хахахахах   ...скоро приключвам и ще мога да кажа този път, първи за тази година как се справихме.Аз съм доволна от резултата, но не мога да спра през годините да гледам колко тежа по 10 пъти на ден В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ .Знам колко тежа като стана, като пия кафе, като пишкам , като закусвам , преди да легна и т.н. ....вманиачена съм и с години се опитвам да се боря с това Sad

ognena_dirq... Има ОГРОМНО значение кога вечеряш !!!!!! на мен два пъти от това захранване ми се наложи към 21-22 да вечерям и си имаше последствия Sad Sad Sad  Но е неизбежно понякога, въпреки, че подкрепям  факта, че е по-добре в тези случаи просто да пропуснеш (естествено да не е всеки ден ) , аз съм си ги хапвала и не съм ги пропускала.

# 147
  • София

суити, не е хубаво да се вманиачаваш  Rolling Eyes Най-малкото е нормално да завършиш деня +5% от теглото си, т.е. ако си 60 кг 63 кг дори - вода, храна и всичко... а като ги гледаш тия неща не се ли отчайваш повече? Аз се старая да се меря сутринта, но по някога забравям дори  Crazy

# 148
Приключих със захранването резултати за 9 дена сироп, 1 ден ориз и още 9 захранване:
-5 кг
-4,5 см дупе
-5 см талия
-2 см бедро
Не е най-добрия ми резултат, но съм доволна, и то много.

Стискайте палци, да съм редовна с единия ден седмично и да задържа резултатите.

Успех на всички Simple Smile

# 149
  • София

Ламята и аз приключих точно като теб 9 дни сироп , 1 ден ориз, 9 дни захранване.
Мерки не съм мерила, резултат - 7 кг , макар че малко се надявах на повече и това не е никак зле. Сега почвам безглутеново хранене, докато не получа диетата от Руми, че имам да свалям още 20 кг  ooooh! След великден пак ще се включа за 5 дни при вас, че имам и половин литър сиропче  Hug
Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт