Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 482
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
здравейте момичета.
ден 5-ти,и  първи фрешов,паднала съм още 400 грама.засега нещата вървят чудесно. Peace
момичета, вие къде го четете този ориз да е една кафена чашка?аз гледам на сайта на гарабитов захранване 5 дни, цитирам
МЕЖДИНЕН ДЕН 50 гр. бял ориз се вари в 0,500 л. вода. ....- See more at: http://www.garabitov.bg/bg/Отслабване/Захранване#sthash.4DnpyyuG.dpuf
а 50 грама ориз са около 2 супени лъжици-несварен, и на мен едва ми стига.като го сваря става една малка детска купичка, и това за цял ден как ви е много?
а този път имах зверски налеп на езика, направо се изнервих.с лъжица го стъргах.пуу гадост.на вас случвало ли ви се е?
успех момичета!

# 121
ognena за ориза чета от книжка, която съм получила заедно със сиропа, и там също е 50 гр.
Предните пъти като правих програмата ориза ми беше гаден ми се виждаше много и едвам го изяждах, този път обаче го оставих малко по-твърдо сварен и даже търсех още.

За налепите не се тревожи, колкото повече толкова по-добре - значи пречистването работи и се отърваваш от гадни неща Simple Smile
При мен се получава между 3ти и 5ти ден. Този път нямам налеп на езика, но почти през цялото време ми се трупа гадост по зъбите. Много ми се дъвче дъвка за да я почиствам постоянно, но не смея, дори да си купя без аспартам, се ще има нещо нережимно, а и ще освирепявам от глад заради отделянето на стомашни сокове провокирано от дъвченето, а стомашните сокове като не намерят какво да разграждат ще дразнят стомаха... Sad Трая гадоста и като съм вкъщи си мия зъбите по-често.

Аз съм трети ден захранване и все повече говоря за храна, и препрочитам какво ще мога да ям скоро - мечтая си за маслините и сиренето и за лаврака, който ще си опека като му дойде времето Embarassed

Много минусчета на кантарите и чуство за лекота и свежест пожелавам на всички Simple Smile

# 122
  • София
Мацки, от понеделник пак съм с вас. Има ли желаещи, които да започнат с мен, или ще се подкрепяме в заварено положение? След предната 10 дневка, сега вдигам още летвата и искам да направя 14 дни. То така цял месец ще съм на диета, но се надявам да се вталя за осми март 😄

# 123
Момичета, здравейте,

много се радвам на новите попълнения - много сте упорити и мотивирани. Simple Smile Аз нещо съм го ударила през просото тази седмица и май само в понеделник направих ден сиропуване. Embarassed Другата седмица понеделник и вторник се надявам да направя поне тези два дни.  Embarassed Нямам много нужда, де, но трябва да се упорства, за да се поддържат свалените килограми и да не отпускам много-много, че както е тръгнало... Но още си стоя на моите 52 кг., де, днес пробвах дънки 26 размер и ми бяха екстра. Simple Smile

Така че понеделник и вторник ме бройте в кюпа за един бърз спринт с Madal Bal.
А на маратонците с по 10-15 дни искам да кажа - възхищавам ви се, понеже никога не съм правила повече от три дни, и Ви пожелавам успех, добро настроение и много свалени килограми през предстоящите дни. Hug

# 124
  • София

на първа страничка на темата пише- една кафена чашка ориз...явно аз съм хапнала повече  Crazy
Но пък аз не съм си супер стриктна с моите кафета с мляко и по 30-40 гр сирене. Аз няма какво да се захранвам с него...  Twisted Evil Сега имам малко прегрешение 20 гр наденичка... ми не мога съвсем без месо просто  Blush

# 125
  • София

кантарът пак зацикли... мразя го!!!!!! #2gunfire

# 126
здрасти мацки.
ден шести,втори захранване, още 200 грама надолу.харесва ми тази схема с намалено сиропуване и удълженото захранване.май ще ударя -4 кила до края, а целия цикъл е само за малко повече от седмица,много съм доволна.
рейни, да те успокоя, в цикъл се задържа вода, и може да не даде реалното ти тегло.а и при прегрешения-освен ако не е едно, примерно, може да се намали скоростта на сваляне.
абсолютпартистар, ти не прави ли пълна версия наскоро? чела съм в книжката,че за пълни версии трябва да се прави дупка от поне 6 седмици. не че давам акъли,ама да не се повредиш нещо с толкова начесто?
ламята, като го прочетох твоя лаврак и направо ми текнаха лигите...както обичам рибка ,ммм, ама още няколко дни и ще си позволя:)
много свалени килограми, момичета!

# 127
  • София
Здравейте мацки,
От утре съм във вашите редици.Мисля да изкарам десет дни на мадал бал, дано да издържа.

Правила съм режима преди 2 години , тогава за 10 дни отслабнах 4 кг , но не издържах захранването и много бързо си ги върнах обратно.
Надявам сега да съм по стриктна.

# 128
  • София
Ами дупката ми е 5 седмици от края на предния път, като включвам и захранването. Дано нямам проблем, но не се търпя такава. Искам до началото на лятото да направя още веднъж режима, може би през април, ще си изчисля нещата. Значи утре няма да съм сама на старта Simple Smile

# 129
Момичета,захранването трябва да е свещено и ненарушимо,за пореден път се убеждавам.вчера ядох зеленчуци ,и на своя глава хляб.-който още не ми се полага.резултата днес плюс 700 грАма!!!

# 130
  • София

Кантарът НЕ помръдва.. мамка му.. ковнал е 81.5 и си седи така и ми се подиграва, не знам вече.. няма как да спра захранването, защото може да е плачевно, но да се оплача.
Аз захранването го правя като въртя 5 дневното по 2 дни всеки, защото 10 дневното е много трудно наистина. Имам прегрешение една моцарела и кафето, което не съм спирала изобщо  Tired

# 131
  • София
Момичета, добро утро! Стартирам днес, направих си един термос, в който сложих и слабителен чай, защото и аз не съм фенка на английската сол. Искам да ви споделя нещо. Нормално е да качите след захранването, колкото и стриктно да го приложите. На първо място е това, че храносмилателната система вече работи и има храна в нея. На второ място е обезводняването, което се получава при такива режими. За да свалите 1 килограм мазнини, трябва да имате дефицит от над 8000 калории, което при нормални дневни дейности се получава за 3-4 дни. Аз бях изчислила за себе си, че предните ми 8 свалени килограми са предимно вода, мускули и стомашно съдържимо, като мазнините са 2-3 килограма. С нормално хранене качих 5 кг, което не ме изненадва, защото все пак имаше и празници,но се надявам точно тези 3 кг, които запазвам, да са свалените мазнини. Надявам се да съм ви била полезна

# 132
Здравейте момичета, прочетох за резултатите ви и поздравления на удовлетворените и  да не се отчайват тези, които не са съвсем доволни. АБСОЛЮТНО подкрепям момичетата и казаното за захранването, то е от ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ !!! На мен днес ми е 7 ден от 14-дневното захранване и всичко върви добре с изключение на факта, че има много неща  любими, които вече ми се ядат, а все още не мога  Party Peace Успех на всички  Hug

# 133
здравейте момичета.и още нещо към захранващите.явно независимо колко калории приемате дневно, по-точно дори да са малко-вчера бях само на зарзавати-важно ще да е и кога ви е последното хранене за деня.не че откривам топлата вода, но аз мам хранене  в 21часа, понякога в 22, като приключа с детето да си легне,с миалната и прочее домашни задължения и едва тогава мога да седна да вечерям.и както знаем, май каквото изядеш след осем,отива "на склад".
аз съм задържала резултата от вчера.,но с две късни вечери си го заслужавам.по принцип трябваше да свърша днес,но ще направя още  три дни захранване да изчистя тия 700 грама, дето ме дразнят.
рейни,къде изчезна, не се отчайвай.като си в цикъл,има значение.карай захранването както си е по схема, дори можеш да го удължиш-аз като свърших, гледах да се храня и "нормално" като в ден 10, и имаше ефект за задържане на сваленото.е не че всеки ден да съм някаква стриктна, но гледах да не увеличавам количествата храна
браво на теб,абсолутпартистар, възхищавам се на упорството ти.
стискам палци,момичета.

# 134
  • София
Възхищавай се, ама няма за какво 😔
Мъж ми вчера видял какво сте писали и ме направи на две стотинки, че не чакам колкото трябва. Така че от другата седмица почвам, вчера ядох една салата за вечеря, иначе цял ден си изкарах на сиропа. Все тая, дано е за добро, въпреки че исках да отслабна по-бързо

Общи условия

Активация на акаунт