Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 481
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София

аз си поръчах диета за след мадалбал... имам много да свалям и явно няма да мога сама да се справя, та се надявам специалист да ми помогне... уф писнА ми... не искам да съм гладна вече... няма ли да се свърши...

# 106
Дръж се рейни!всички знаемче е трудно. Красотата иска жертви:))поне си струва усилията.а после усещането да си свежа и олекнала..и да влизаш в стАрите си дрехи е ..почти като да се почувсташ по-млада:)
Успех момичета!

# 107
Дръж се рейни!всички знаемче е трудно. Красотата иска жертви:))поне си струва усилията.а после усещането да си свежа и олекнала..и да влизаш в стАрите си си дрехи е неописуемо.
Успех момичета!

# 108
  • София

Държа се, но ми дойде.. изненада ме с няколко дни и мисля да започвам деня с ориза ... ами 9 дни, 9.. за тях - 5 кг, макар че имам много да свалям, но за мен си е добре  Peace

# 109
  • София, България
Здравейте Wink
Аз го правя с джинджифил на прах моя сироп и честно казано не знам изобщо какво е като е с червен пипер. За сега съм -3 кг, четвърти ден, но го спирам сиропът, защото взех вече много да се разболявам и ме е страх да не се усложни. Като ми мине ще пробвам пак при всички положения. Сега мисля да действам със заместване на едно или 2 хранения. Вероятно вечерята ще я замествам със сироп.  Confused

И по този повод искам да попитам в деня с ориза трябва ли да се пие сиропът или се кара само на ориза?

# 110
rаjny,5 кг за 9 дни си е съвсем нормално, и аз бях така, а после на захранването свалих още 3,5.трябва им време на сланинките да се стопят,не се изпаряват за един ден:)пишеш, че мислиш за диетолог. а пробвала ли си примерно седмица-две само на салата краставици или домати със сирене и мляко с мюсли?като бях млада, преди да ида на море  карах само на тия неща-(но много обичам и двете)и свалях по 3 кг на месец, без реално да гладувам, а и салатите раздуват стомаха и не се чувствах гладна.много уважавам краставиците, обемни са, а с почти никакви калории.това важи и за зелевите и зелените салати.
аз съм ден 3, минус 3.
отчитам си една грешка-преместихме се в друго жилище и сега кантара ми е на неудобно място,просто няма къде да го сложа(заради детето).преди се теглех всяка сутрин, а сега на десетина дни  и така  изтървах козите. много по-лесно е да се следи теглото ежедневно и като качиш едно-две килца да направиш един -два дни сиропче, отколкото да качиш 4 кг неусетно и давай пак пълната програма. #Cussing out
 purple_peanut,,идеята ти е добра.и аз мисля като свърша захранването да ям само закуска и обяд и след осемнайсет часа само сироп.
и на въпроса ти, сиропът се пие и в оризовия ден, и през захранването, колкото имаш нужда.
успех на всички

# 111
  • София, България
Благодаря много за бързия отговор   bouquet Ма той тоя ориз е много... как да го изям за цял ден, като не ми се яде  Mr. Green Ще го мъча нещо, пък да видим...

# 112
  • София

Огнена, при мен е малко по-сложно, защото заради Хашимотото има адски мнго ограничения- примерно трябва да приемам по 1000 калории на ден минимум (правя сиропа на собствена глава, защото реших, че искам малко стрес за организма, за да започне да сваля). Отделно има камара неща, които не трябва да ям и т.н. Не е току-така да се реша и започвам да "карам" на нещо  ooooh! Повярвай ми от такъв режим най-вероятно ще кача дори килограми, защото организма ще застане в защитен режим и ще трупа всичко. Реших, че е време да включа специалист, тъй като сама няма да мога явно  Tired
Началото поставих с този режим, сега се захранвам- днес междинка - ориз и сироп.
Всички дни ли се пие от сиропа, колкото поискаш или само междинен и първи?

# 113
Пърпъл,къде го видя много 5о грама ориз;)))
Рейниизвинявам се вярно че беше споменала за хашимото.но да те успокоя и аз имам операция на щитовидната жлеза,но както казах програмата си работи,правя я трети път.но субективно бих споделила че пълна версия ако се прави често май няма добър ефект.може би организма се съпротивлява на такова "опразване на складовете".може би както казва гарабитов най е добре да се прави пълна версия два пъти годишно само.останалото време поддъжка на сваленото.
И да,аз пия цялото захранване от коктейла,колкото ми се пие.само на храните указани по дни и по стриктно спаЗване на количествата без сиропа ми е гладно

# 114
  • София

Благодаря много огнена  Hug И аз мислих да пия.. а по рецепта е една кафена чаша ориз и те уверявам, че е много и сигурно няма да мога да го изям. АЗ си сложих малко мащерка и джоджен към него обаче  Crazy Така без нищо хич не ми е вкусен.. не са много инвазивни подправки, а аз пих чайчета от тях през останалото време. За хашито бях споменала в началото не  е нужно да знае всеки и за това пак споменавам  Peace

# 115
ден 4, минус 3.
смятам да проверя една моя теория-дали дните на захранването са по-важни за спазване от дните чисто сиропуване.идеята ми тръгва от това ,че втория  път като правих програмата бях на 7 дни сироп и три захранване, но захранването го прецаках тотално,временния резултат на седми ден беше -4,но  крайния резултат след презаканото захранване беше  едва -2,5кг.
а да се тормозя  толкоз дни за две кила...не си заслужава.
сега ще направя 3 дни сироп,днес (четвъртия)ще е оризов, и 5 дневното захранване.ако на това задържа трите свалени, или ако, дай боже, падна още едно кило, ще е супер.а времето за сваляне и зорът ще са по-малки.
Ще докладвам като свърша.
Мацки, как сте?

# 116
ognena захранването е ключово, прецакаш ли го се едно никаква работа не си свършил Sad
Аз този път за 9 дни сироп свалих 4 кг.+ 1 кг. за следващите 2 дни, в които единия съм била на ориз, а другия на фрешове и сироп.
И наистина най-много се сваля първите 3-4 дни

Днес за пръв път от 12 дни ще дъвча нещо по-сериозно... киви Laughing

# 117
  • София

кантарът зацикли.. след ориза е на абсолютно същите килограми, като вчера и онзи ден  Rolling Eyes Ама в цикъл така ще да е...
Ден 2ри от захранването- фреш йей .. накупих си плодове от билла, че днес са на прИмоция  Party

За ориза- мисля, че имат предвид една кафена чаша като тия на лаваца малките, защото с моята кафена чаша стана адски много и половината не можах да изям, а пише, че е хубаво да се изяде целия  Tired Насилвах се.. и лимонов сок сложих (аз си обичам киселичко) и пак няма вариант да бъде изядено..
Знам, че захранването е много важно, защото при неправилно захранване се губят постигнатите резултати...

# 118
Хайде и аз пак тук!     bouquet Чета ви постоянно и сега се включвам от днес.Правя я програмата за втори път,като първия не беше 7,а 5 дни,през които свалих 5 кг.Сега искам да я направя 14 дни,но ще видим. Пия сироп мадал без пипер и лимон,английската сол също повече никога няма да я повторя. Успех на всички!  Hug

# 119
  • София

Успех Таци!

Днес ми е ден 2ри на захранването... кантарът най-сетне мръдна и отчете -0.5  Flutter Доволна съм.. сега остава и да почне обезводняването, защото съм сигурна, че съм адържала яко вода...да видим до къде

Общи условия

Активация на акаунт