Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Алетеа, аз както вече писах много го харесвам Канадския кленов сироп. Слабителен чай, ако се налага ползвам на Цяръ.

Purple_Peanut Аз отлагам започването на програмата, заради настинка от която все още влача грозна кашлица. Дали да продължиш - трябва сама да си прецениш. Аз щом реша и започна, така лесно не бих се отказала. Имай пред вид, че след около 2 дни, езика ще ти се обложи ужасно, което ще засили дискомфорта от хремата. Но това е само временно....и е за добро.
Ако много ти прегладнее, по-добрия вариант е да си направиш фреш.

iorry Доколкото знам Мадал Бал е микс от кленов и палмов сироп. Палмовия сироп създава по-голямо чувство на ситост, но и само кленов става. Сигурно има и други качества, но .... всеки сам си преценява.

Успех на всички! 

# 91
  • София, България
Purple_Peanut Аз отлагам започването на програмата, ....

Благодаря много за отговора. За сега реших да продължа, въпреки леката хрема (която ми е само запушен нос). Не знам дали ще изкарам 10 дена, но колкото изкарам. Днес е втория ден и от вчера от салатата на обяд до сега, изобщо не ми се яде. Ще видим по-късно как ще е. Факт е че от вчера съм 1 кг надолу, което ме мотивира още повече. Simple Smile

# 92
Здравейте момичета.и според мен мадал бал засища много повече от чистия кленов.чист кленов позвам по време на захранването заради по-изгодната му цена.
И аз започвам днес ,искам да махна коледните подаръци от кръста си.Simple Smile)правя програмата за трети път.мисля да гоня минус3-4кг.
Успех на всички

# 93
  • София

Добре дошли и много свалени килограми  Hug

На мен ми е ден 8.... осмуках едно миниатюрно парче наденица  Blush Ми не мога без месо.. това ми е най-дългия период- седмица. Взема да ми писва, но като гледам резултатите и се мотивирам.
Продължавам със стандарните прегрешения от 2 кафета с малко мляко и 30-40 гр сирене на ден. Ще издържа 10 дни пък.. ама после 10 дни захранване малииииии  ooooh! (тайничко си мечтая за ориза вече  Mr. Green )

# 94
Здравейте отново и от мен, през уикенда влизам изключително рядко, поради многото домашни задължения, които не мога да свърша през седмицата.Прочетох постовете на всички и браво на момичетата, които още се държат и добре дошли на новите попълнения.Аз да се отчета 14-дневната  ми програма привърши, както бях споменала в по-преден пост, аз не правя оризов ден и днес ми е първият ден от захранването.Успех на всички   Heart Eyes  bouquet

# 95
Момичета ,здравейте .
Днес намерих една  бутилка кленов сироп , която бях си купила от Дм това лято и реших да започна от днес режима, НО с изменения . нямам червен пипер , затова сложих черен , утре си чакам джинджифила на прах  Heart Eyes. Нямах лимон, та сложих цял грейпфрут и си направих цяла бутилка 1,800мл , която да изпия днес , ако не ми стигне ще допълвам .
Големи прегрешения ли са това , според вас ? 
По принцип кафе , алкохол не пия така че се надявам да издържа . от сиропа , който си направих впечатленията ми са че е много вкусен , но не знам дали така ще е с лимона  Laughing

# 96
  • София

Черният пипер допълнително натоварва черния дроб- аз не бих го слагала занапред. Иначе пише, че може да се замести лимона с грейпфрут и лютия червен пипер с джинджифил...

# 97
ден втори, почти минус един кг.
сиропа е вкусен наистина.мацка,недей с черен пипер.а и без никакъв пипер си става.
предишните ми  сиропувания бяха през лятото и лимонадата ми влизаше в горещото много добре.сега обаче в тоя студ нещо не ме кефи, правя си коктейла с чай ментов, и ми е по-поносимо.чаят помага и за появяващия се(поне при мен) в някакъв момент гаден вкус и лошия дъх.
момичета, успех.
кой е още с мен на тръстиката?Simple Smile

# 98
  • София

тук тук.. ден 9 вече  Flutter Глад все още си има.. много момичета споделят, че нямат глад след 2-3 ден, но при мен май ще е до край  Tired

# 99
rainy,  при мен само първият път като цяло, когато правех програмата нямах глад след 3 ден, оттогава си имам до последно, а накрая вечеееееееее зверски.....

ognena_dirq,   аз съм на 2 ден захранване.Обикновено имам лош дъх през абсолютно цялото време на програмата, независимо какво правя Sad

# 100
Здравейте, аз минах днес на ориз след 9 дни на сироп, мислех да карам 10, но нещо последните три не се чуствах много добре и реших да се захраня с ден по рано.

Този път имах голям проблем с пиенето на вода през цялото време.
Просто не ми се пиеше, всяка глътка беше насила, в повечето дни не успявах да изпия и литър вода, а имах и ден само с две чаши Embarassed
Предполагам и затова резултата ми е по-малък от предишни пъти - 4,5 кг.,
а съм сваляла за 10 дни 6 кг. и още 2 кг. при захранването.

ognena_dirq и на мен лятото ми е по-вкусен сиропа, като освежаващ студен чай го приемам.
Ако друг път се пречиствам през зимата ще пробвам вариянта ти с ментов чай, звучи добре.

Алетеа по добре не слагай нищо люто отколкото черен пипер.

Имам питане момичета, защо ползвате сух джинджифил, има ли някакви предимства пред пресния или просто за по-лесно?
Аз ползвам пресен и едно коренче ми стига за 10 дни само на сироп+10 дни захранване със сироп от време на време.

Успех на всички!

# 101
  • София

аз предпочитам коренче, но хапнах доста повече от 1 коренче, направо си мезя с джинджифила  Blush
И аз искам да попитам защо някои пропускат деня с ориза, не е ли идеята леко да се поразшири стомахчето или бъркам, а и ориза е много лека храна и подходяща за захранване дори на бебета?

# 102

rainy...  и аз съм се чудила защо някои момичета пропускат оризовия ден,моля някоя да каже защо,и как се чуствате?
 от своя страна уважавам деня с ориза, подправен със сироп си е вкусен, особено след седмица глад си е супер.
идеята на ориза е да е нещо като метла, която минава през стомашно-чревния тракт и допречиства-поне така беше писал някой тук в старите теми, и съм склонна да се съглася.още повече, не натоварва по никакъв начин, а после дето се вика амнайсе дни с фрешове то си е пак глад на квадрат и поне имаш шанса да хапнеш наистина нещо, без да изпадаш в прегрешения:)
интересно, предни пъти не изпитвах глад но се дразнех на конкретни храни като са ми под носа, а сега някак яде ми се, пък  никоя храна не ме изкушава.горе-долу като да ти се яде нещо, пък не знаеш какво. и мен не ми се пие вода и даже и коктейл твърде не ми се пие, гледам този път много малко го харча:)явно всеки път е различно.
давайте, споделяйте, момичета малко хъс не е излишен:)

# 103
Може би имат някакви причини да го пропускат момичетата, но като цяло не е добре да се изпуска ориза, особенно ако сте предразположени към стомашни проблеми.

Ориза и оризовата вода правят нещо като защитен филм, който предпазва чуствителните ни остъргани вътрешности при последващото захранване.

# 104
Права си,сега ми светна.оризова вода се дава на бебетата при диария.може би идеята е както казваш да ни предпази като почнем фрешовете.портокаловият например много дразни .чак се чудех как не ме боля стомаха първите дни на захранването.
Суит гърл,ти ли каза че пропускаш ориза? А и правиш 14-ка,евала мацка,аз повече от 10 дена не мога да изтрая,писва ми:)

Общи условия

Активация на акаунт