Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
IMK,  ако желаеш пиши ми на лично и ще ти кажа някои домашни видеа, които ако искаш да си свалиш-доста са добри Simple Smile

# 76
Здравейте,
5-ти ден съм на сиропа, планувам 10 дни.
Сряда ходих на канго (спорт) и нямах проблеми.
Започнах програмата на 66,6 кг.

Правила съм програмата и преди с отличен резултат и без последващи проблеми.
Качването на килограми при мен е поради огромната ми лакомия, застоял начин на живот
+ не мога да се организирам да правя един ден седмично разтоварване.
За 10 дни сироп+10 дни захранване свалям 7-8 килограма.

Успех на всички
 bouquet

# 77
  • София

ден 5 ми е на мен.. гладът ме гони между 16 и 20 часа наистина много. Сутрин не съм гладна, след това също... пия по около 8 коктейла на ден  Rolling Eyes  И аз искам подобен резултат, макар че с Хаши ми се вижда почти невъзможно. Вчера се мернах на кантара може би още 200 гр надолу... сега предполагам, че има период на задържане, но ако някой знае да сподели....

# 78
rainy, резултата който пиша е без никакви прегрешения.
За жалост, малките отклонения наистина пречат много на процеса на пречистване и отслабване.
Единственото ми прегрешение е че, ако огладнея, пия повече от коктейла.

Аз за късмет не съм истински гладна - само душата ми жадува храна...
Ако не ми засищаше реалния глад сиропа, не мисля, че бих могла да устоя на изкушението да си хапна нещо друго.

Успех на всички пречистващи се

# 79
  • София

При мен има един проблем с Хашимото съм и там трябва да поемам по минимум 1000 калории на ден и за това си позволявам 20-30 гр сирене на ден.. не че ги докарвам 1000, но все пак за мое спокойствие. В книгата пише 8-10% от теглото, но пак заради тъпия чичко Хаши ако пише това, аз мога да се надявам на 50% от него.. т.е. 4-5% от теглото, което е 4-5 кг в случая, абе тъжна работа с толкова глад и всичко, но искам да стресирам организма и да започне да гори от мазнините пфуууууу

# 80
Здравейте!Записвам се и аз да следя темата.От утре и аз съм във вашите редици, че след празниците положението е трагично.Успех на всички!

# 81
Момичета , привет .   bouquet
И аз иидвам сред вашите редици. Искам да започна тази диета, (след като свърши мц) , но имам някои въпроси;
Всички ли сте на Мадал Бал или ефект има и от този , който се продава в ДМ ?
Само тези двата ли са на пазара или има и други алтернативи / по-евтини от Мадал Бал ?
За колко време стига една туба от 0,500/1л ?

# 82
  • София

Привет и добре дошли  Hug

Не знам колко мога да отговоря на въпросите...  Confused
четох, че има и момичета на кленов сироп, но повечето са на МадалБал...
Не знам дали има някакви по-евтини алтернативи в други теми четох за някакви дето се продавали в магазините покрай централния пазар, но темите са стари та не знам...
На мен лично ми е 6ти ден на мадалбал, взела съм 1 л и мисля, че ще ми стигне за 10 дни, но за после ще ми трябва още сигурно 500 мл. , но обмислям варианта 250 мл кленов сироп. Аз пия обаче по 7-8-9-10 коктейла на ден

# 83
  • София
Алетеа Аз съм правила програмата няколко пъти, като съм ползвала само кленов сироп Никога не съм пробвала с Мадал Бал. Различните марки кленов сироп са с различен вкус, затова ти препоръчвам да си купиш малко количество, за да можеш да прецениш кой ти харесва. Имам един купуван от iherb, който хич не ми харесва. Количеството, което ще употребиш също е много различно. Зависи по колко коктейла ще пиеш, както по време на пречистването, така и при захранването. За 10 дни може да ти стигне 500 мл. , а може и 1литър да ти е малко.

Аз още се ослушвам кога да започна.... нещо не мога този път да се настроя.
Успех на всички!

# 84
 Ох, освиних се и за да не ми "теглят" ножа"  след празниците от утре и аз смятам да се пробвам за 2 дни  Embarassed имам 8 кг. за сваляне , но повече от 2 дни не смятам да правя
аз имам този http://www.amazon.com/Kirkland-Signature-Maple-Syrup-fl-oz/dp/B009VFUO1K

# 85
Здравейте,
И аз да се включа с личен опит.
Вече съм 5ти ден на режима. Правя го с обикновения кленов сироп, а не с MADAL BAL. Приготвям го по следната рецепта: 150 мл. кленов сироп, 150 мл. лимонов сок, 1 ч.л. лют пипер и допълвам до 3 литра с вода. Това ми е количеството за деня. Приготвям го сутрин и си нося бутилката с мен през деня. Освен това пия много вода и чай. Планирам да направя програмата за 14 дни, като за целта съм си взела 2 литра кленов сироп. Спортувам редовно, както и преди да започна режима (поне засега). Липсва ми тонус и енергия и изпитвам глад на моменти, но не е толкова страшно.
Успех на всички!

# 86
Момичета , здравейте . Както споменах , смятам да започна пречистването и сега обмислям кой сироп да закупя . Засега съм харесала този http://www.maple-bg.com/products/2litra.html , има ли доволни от него ? Това , че е клас А проблем ли ще е за свалянето ? Какъв слабителен чай пиете - Сание действа ли ? Никога не съм го пила , та зстова и не знам действието му .  .

# 87
  • София

Ден 7... ми не знам за другите, ма съм си гладна.. Закопчах панталонът, заради който започнах диетата  newsm44 Не знам колко съм отлабнала, но е поне 4 кг... заслужава си!

# 88
  • София, България
Аз така плахо плахо се записвам при вас... Първи ден днеска с кленов сироп, обаче не издържах на обяд и си нарязах малко зелена салата и краставица Sad И за това се записвам плахо.
Имам един въпрос. Малко съм хремава, дали да не отложа диетата, за да не стресирам точно сега организма?

Иначе бях 52-53 кг, но спрях цигарите преди година и половина и сега съм 62 кг. И тази диета е първото нещо, което опитвам, след фитнеса, който си посещавам редовно и сега.

# 89
Браво рейни...
Момичета, не трябва ли да е Мадал Бал вместо кленов сироп? Съставът не е еднакъв и може би действа по различен начин върху организма...
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт