Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Много ти благодаря.  bouquet Пожелавам на теб и всички други момичета същото.

Интересно ми е колко кг. се свалят за 14 дни? Аз за един месец свалих към 8 кг., но правих сиропуване 2-3 дни всяка седмица и така вървях с по 2 кг. минус всяка седмица, или за месеца към 8 кг. После качваш ли ги отново до следващия път? И как се оправяте с дрехите?  Embarassed Аз имам вкъщи три размера дрехи, сега съм на най-малкия - дънки 27 размер, които ми се въртят около ханша. Май никога не съм била по-слаба. Simple Smile Ако се задържа на тези кг., май ще започна да ги подарявам. Simple Smile

# 61
sweety0girl връщаш ли си обратно свалените килограми?
Момичета скоро и аз ще се присъединя към вас, но първо да свърша нещо важно!
Някой правил ли си е сравнителни изследвания, в смисъл сиропът е и за детоксикация на организма...

# 62
iorry, IMK, именно поради тази сериозна причина винаги се внимава адски много със захранването.Аз съм изключително лесно податлива на трупане и моето захранване е още по-стриктно и от упоменатото, но винаги когато приключиш захранването има един-два килограма
, които ти се възвръщат към теглото, но смятам, че малко или много това е нормално.Както знаете се сваля повече, когато имаш повече в излишък.Аз лично имам едни 5-6 килограма, които ми варират вече като ми дойде време  да си правя режима и обикновено всичко е нормално освен зимата, именно заради това и съм съсредоточила и 2те ми програми, които правя преди и след този сезон.Свалям обикновено около 6-7-8 килограма , но аз преди около 4 години преди да започна със сиропа свалих около 20 килограма и вече чистя на 90% текущото хаха.По-скоро сантиметрите  са видими.

iorry, Не съм правила изследвания, но от това, което чувствам преди, по време и след мога със сигурност да потвърдя резултата върху самото чистене на организма.

IMK, Знам, че има всякакви вече вариации на сиропуване, но аз лично наистина считам за най-добър варианта с пълната програма, просто защото е достатъчно дълга за всички процеси, които се случват в тялото ти... то не става за 2 дни.. докато се стресира организма.. докато тръгне да се чисти и тем подобни си трябва време. Аз не харесвам кратките програми, защото смятам, че е моментно олекване, а не пълно чистене,НО това е лично мое мнение.

# 63
  • София

ден 2.. нещо ми се зави свят много и хапнах около 10 гр. сирене... само колкото да сложа нещо и облизах лъжицата от кисело мляко като давах на детето  Crazy Mr. Green Интересното беше, че сутринта хич не бях гладна...
значи литър няма да ми стигне, ако го закъсам събота/неделя ще си купя кленов сироп клас Ц от някоя аптека да довърша, но ще видя кога се пресполовява...мерси  Hug

# 64
rainy, в по-големите и по-добре заредени аптеки има и кленов сироп и сироп мадал бал.Аз никога не съм си поръчвала сироп, просто първите пъти ходех директно до центъра да си взимам, но вече въобще не доближавам, именно в тези аптеки има и доста качествени кленови сиропчета Simple Smile

# 65
  • София

ха, мерси за инфото.. до нас има аптеки от големите вериги, изобщо не се и сетих, че може там да се продават  Hug

# 66
Добро утро!

И идея си нямах, че може Madal Bal да се продава в аптека. Цената там колко е за литър? Иначе доставката от сайта е безплатна и е удобна, щото ти го носят, дето се вика, от врата до врата. Първия път, като поръчвах, си бях взела двете туби в работата - едвам довлякох едната вкъщи, тежи страшно много. Embarassed Хем я мъкнах с колелото на багажника. Grinning

Sweety, благодаря за отговора. Знам, че за пречистването дългите програми са за предпочитане, но аз пия сиропа предимно за регулиране на теглото. Искам всяка седмица да правя разтоварване на храносмилателната система за ден-два. Но може наесен и аз да пробвам за 7 дни. Simple Smile

# 67
  • София

няма ли сиропуващи? На мен ми е ден 3... искам да ям!!!!!! Много искам да ям.. пордължавам с прегрешението на около 30-40 гр сирене вечер, защото ми е много гладно. Изкиснах го, заради солта... четох, че някои момичета са яли плодове и ако почна да примирам съвсем ще хапна мандарина, портокал или нещо такова....

# 68
IMK, аз взимам моят сироп от Фарма Стор аптека,просто защото харесвам аптеката, на един светофар разстояние ми е , но за всичко си ходя до нея, защото е много добре заредена , на добри цени бих казала.Но опредеено можеш, досега съм виждала в няколко големи аптеки сиропчетата  Peace Дано да ти се получи добре чистенето за повече дни, според мен ще усетиш разликата и тя ще ти хареса, правиш ли все пак някакъв спорт заедно със сиропчето?

rainy, стискай зъби и се опитай да си отвличаш вниманието с приятни за теб неща.Защо не опиташ с мед, ама наистина хубав, качествен мед, при мен е вършил работа от време на време Simple Smile

# 69
rainy, ако ти в много гладно,можеш да пиеш по един фреш на ден,портокал или грейпфрут,или да си направиш доза с повече сироп-примерно с 3 или 4 лъжици, действа засищащо(от личен опит).аз съм си правила и чай ментов със сироп вместо с мед вечер преди лягане-затопля и поуспокоява кънтящия на празно стомах:)
благодаря за инфото, и аз идея си нямах,че мадал бал го има и в аптеките.добре е да се знае, ако ти свърши насред програмата и не успееш да си поръчаш навреме.
успех момичета

# 70
Sweety, през седмицата нямам възможност да спортувам, освен че ходя с колело на работа /когато няма сняг, обаче! сиреч в момента от 2 седмици съм в застой  Sad/ Събота или неделя активно колоездене, когато сезона е подходящ, или планина. Да, наистина по-нататък ще пробвам повечко дни на сиропа.

Аз пък, хапна ли нещо по време на сиропуване - и край! Ставам още по-гладна. Не бих се задоволила с парченце сирене или нещо такова - щом усетя вкуса на храна, без значение парченце домат или коричка хляб - и край с диетата. Ставам като акула и се нахвърлям на хладилника. ooooh! При мен цаката е нищо да не ям, иначе нищо не става. Обикновено, като прегладнея много вечер, бягам далеч от кухнята и оставам домочадието да се оправят сами с вечерята - както могат, докато аз си пускам филмче в спалнята. Embarassed Това е положението ... Grinning

# 71
rainy... браво на теб, стискай зъби и продължавай!!! Между другото нали пишеше, че когато си гладна можеш да си направиш коктейла? Аз ще трябва да изчакам два месеца преди да започна, но ви следя!
Давате ми надежда!!!  bouquet

# 72
  • София

абе бегай ти фреш... 160 гр сирене за 3 дни ми стигнаха, като детето изяде бая от него, та около 50 гр сирене на ден ми е в прегрешени.. е и кафето де, дето уж не трябва да се пие.
Измерих се вчера и да отчета и резултат. Около Коледа имах едни качени 2 кг, отгоре на всички +, които си имах  Blush , та .. премерено на ден 3 вечерта -3 кг., но го казвам, защото имам бързо качени килограми, които бързо се свалят по принцип до колкото знам.
Мъжът ми върви и яде всичко.. постоянно .. то не бяха кроасани, филии с мед и масло, половин тава мусака, постоянно дъвче пред мен. Ако продължи така и се качи на кантара и пак каже, че е отслабнал да знаете по новините убийството няма да съм аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 73
Това е! Ядат къде каквото видят и пак не качват!!! Как става така?!?

# 74
  • София

не само не качва, ама и сваля  Shocked метаболизъм му се вика.. ама просто  #2gunfire а аз гладна и дебела баси.... мрън... нищо де, оплаках се  Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт