Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Алекс, здравей, не съм правила сиропа повече от три дни, затова не мога да споделя опит, а само искам да ти дам кураж да не се отказваш. Винаги на трети-четвърти ден на човек му е най-зле, доколкото съм прочела книжката към сиропа, заради токсините, които се отделят от тялото. Сигурно чувстваш замайване и слабост, което е нормално на този етап.
Опитай се да не мислиш само за това и се развличай със странични дейности, доколкото можеш. Вечер по-малко се задържай в кухнята, ако може никак. По възможност вечер полягай в спалнята пред телевизора, филмче-това-онова - поне при мен помага да довърша безпроблемно деня. Simple Smile

Фактът, че се чувстваш зле, не е показание срещу сиропа, а точно обратното - явно сиропът ти действа и организмът се чисти усилено.

Успех от мен!

# 46
  • София

Не можах да си влезна в поредния панталон- край... поръчАх си сиропа и мисля да изкарам 7-10 дни... каквото сабя покаже, надявам се да сте тук да помагате.. имам въпрос, заради Хашито ми е препоръчано по чашка вино вечерно време, та... много ли ще навреди на диетата?

# 47
Ами аз преди 2седмици изкарах 5 дни и ми беше много добре, но днес го прекратих, прилоша ми на работа, пречерня ми, аз не мога да работя, а това не мога да си го позволя. Не ми е проблем храната, не ми се яде, всичко ми беше ок, но просто да не мога да работя и да ми прилошава, няма как да стане, може да го пробвам по-нататък, ако съм в отпуска, сега не мога да си позволя да ми е лошо.

# 48
  • София
alex.dencheva Щом не се чувстваш добре е нормално да прекратиш сиропуването, но задължително си направи 5 дневно захранване.

rainy...  Незнам каква е ролята на виното за Хашимото, но според мен пробвай само на коктейла.

Леко и успешно сиропуване на всички!
Другата седмица може да се включа и аз  Simple Smile, поне така планирам. Само да се пооправя от настинката/вируса, който ме мъчи тези дни.

# 49
здравейте момичета
rainy не знам какво  е това заболяване,но аз в едното сиропуване пернах две глътки  вино,че имахме гости, и ми стана мноооого лошо.
още повече гарабитов казва НИКАКЪВ алкохол по време на сиропуване и захранване,много е вредно.както си решиш, но според личния си опит с тия две глътки бих те посъветвала,ако можеш изключи го виното докато сиропуваш, да не си направиш някоя беля.
алекс денчева, аз ще предложа възможно обяснение защо ти е станало лошо записала си че наскоро -преди 2 седмици,пак си сиропувала.в книжката пише, че между сиропуванията-всмисъл такива повече от 1 ден- трябва да се прави минимум 6 седмици пауза.според мен вероятно затова ти е станало лошо,просто си претоварила организма.но и аз бих казала, че все пак е добре да захранваш , а не да минеш директно на нормално хранене.просто изчакай малко , ако имаш още килца за чистене.
успех на всички сиропки,,,чета ви тука, да се наканя и аз на няколко дни сироп,ама нещо се ослушвам:))

# 50
  • София

Явно ще го изключа виното, иначе Хашимото е болест на щитовидната жлеза и виното реулира по някакъв начин хормона и аз не знам, но лекар ми го каза. Е не да се опиянчиш, но по малко вечерно време. Чакам в понеделник да дойде сиропа и се намятквам.. проблем ми е глада, но ще видим- целта е 10 дни, но и на 7 ще съм доволна. Имам ужасно много килограми в плюс и е време да се махнат малко....

# 51
Момичета, днес ми е 8 ден, аз не спирам обикновено с кафето Simple Smile и съм изпила един чай с лъжица мед...Пожелавам успех  и воля на всички и приятен ден  Blush

# 52
  • София

Ден 1... голяма мотивация, но само заради идеята, че съм на диета съм вече гладна  Rolling Eyes Пия кафе, от което просто няма да се откажа!

# 53
Е, и аз от днес мисля да направя 2-3 дни. Ще сиропуваме заедно... поне до четвъртък.  Така че се записвам в кюпа Simple Smile

Sweety, колко дни ще правиш още? Има ли добри резултати при теб?

Успех на всички от мен!

# 54
IMK, обикновено правя 2 14-дневни програми за година. Първата на 99% след празниците, както сега (януари месец), втората варира или преди същинското лято или преди зимата... едно от двете, като предимно преди зимата.Общо взето атакувам максимално този сезон хахаха...Аз използвам програмата от около.....може би 3-4 години като върна лентата назад и съм изключително доволна, 1-2 пъти доега съм правила и комбинация от мадал бал и кленов сироп в съотношение почти 2:1

# 55
  • София

а колко сироп отива долу-горе.. взела съм си литър за 10 дни, а в книгата пише 1.5 литра.. почетох, че литър стигал за много време... newsm78

# 56
rainy,  ако въпросът ти беше към мен Simple Smile - различно.За една доза, а именно 300 мл.  са нужни 2 лъжици, аз всяка сутрин си правя наведнъж 1,5 л. за целия ден, защото е логично, че не си седя вкъщи по цял ден  и  не мога всяка доза отделно да си я правя, а и дори да си седях пак не бих.Тоест на ден 10 лъжици, но последните 4 дни слагам по 12, имам вече развита моя си логика и смятам, че накрая когато организма е на финалната права преди захранването има нужда по една малка идея отгоре, също така никога не правя преди началото това със солта и никога не правя междинен ден.Обикновено ако си взема литър и половина ми остава на мен Simple Smile

# 57
Зависи колко коктейла на ден пиеш. Аз пия не повече от 4, най-много 5 на ден и ми стига за много време, но аз не правя дългите програми. Най-добре да следиш кога/на кой ден ще преполовиш тубата с Madal Bal-а и така ще се ориентираш за колко време още ще имаш. Ако се наложи, го поръчваш и го носят на следващия ден. Simple Smile

# 58
Пропуснах да уточня, че аз съм си поръчала от сиропа една туба за вкъщи и една за работа. Embarassed Така е доста по-удобно, според мен, защото не разнасяш големи шишета нагоре-надолу, а и според мен единичната доза от 300 мл. е най-вкусна с пресен току-що изцеден лимон. Ако се прави голямо количество, според мен с времето става малко гадно на вкус. Embarassed
Затова съм си купила малки пластмасови бутилки от 330 мл. и 4-5 пъти на ден, където се случа, си правя коктейла.
Но може би който както свикне, така му е удобно.

# 59
IMK, права си... като за всичко  и тук е хубаво възможно най-прясно, но наистина не ми се занимава, така имам готово и само отварям бутилката и пия, най-комфортно ми е и не се затормозявам допълнително.Пожелавам ти максимални резултати, каквито искаш да получиш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт