Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Работя по системата на Гарабитов и килограмите хвърчат на долу! Кленовият сироп го купувам от тук -  Предпочитам да е клас Б , защото в него са запазени повече хранителни вещества и аромати. Същото е като с олиото - рафинираното е много по-прецакващо от студенопресованото.

# 31
freelancer можеш ли да пратиш хиперлинка отново, че не се отваря.Аз още не съм си купила сироп, но ще си купя края на тази седмица все пак бяха празници трябва да изчакам заплатата  Joy

# 32
Момичета, аз почвам нов курс, всичко което свалих преди коледа се върна, но такова ядене беше, че не е истина, не знам защо си го причиних. Утре ще направя това , което пише с английска сол, купила съм си, само малко се притеснявам как ще ми се отрази , но ще пия, а и не ми стана ясно да ям ли нещо, или не трябва.
А от неделя стартирам, не знам дали ще успея 10дни, но ще пробвам, защото се чувствам много зле. Интересно ми е и на обиколки как ще сваля, защото това ми е по-важно.
Другият ми въпрос е как процедирате със спорта? Ходите ли? Имате ли енергия? Не ви ли става лошо?
за много години, момичета!да сте здрави, и щастливи!:)))
алекс, сваля се от обиколки при десетдневен курс.стига да се сетиш да се измериш на старта.
аз свалих 10 см от кръст при пълна версия, но друго не си измерих и не знам дали съм паднала от друго:)
за спорт аз лично енергия нямах при пълна версия, имах само за ежедневни дейности.и не ми ставаше лошо само като пиех кафе.(което прецаква детокса, но пък го правих за отслабване)
е ти втори ден ли си, как се отразява?
други сиропуващи има ли,как върви?

# 33
Здравейте, момичета-сиропчета!!!
От днес и аз тук!
Започвам програмата от 65кг. 169см. и много хъс!
Минала съм по този път и не очаквам изненади!
Успех Peace

# 34
и аз започвам от днес, и аз бях на сиропчето преди 1-2 г, така че са ми ясни горе-долу нещата, мисля да направя поне 7 дни,ако успея - и 10 плюс захранване. Успехи на всички!

# 35
ЧНГ, девойки, и от мен! Да сте живи и здрави!

Аз съм си редовна в темата,  но подкрепям идеята да се освежим някой и друг ден със сиропа. След празници пък си е направо задължително. Така ще се включа и аз за ден-два. Simple Smile

Малко не е подходящ сезона за гладуването, не знам на вас, но на мен непрекъснато ми е студено, когато съм на Madal Bal, чак устата ми посинява, но явно ще е така още три месеца. Sad

# 36
Здравейте,
Следя темата от самото начало. Купих си сироп преди месец и започнах днес. Искам да се пречистя, но се надявам и на свалени килограми.
Пия кафе и пуша. Гладна съм, но се търпи. До момента съм на 5 коктейла, планувам още един. Чувствам се обаче много отпаднала, без грам енергия, студено ми е и постоянно ми се спи.
На диети и глад съм шампион, това не ме притеснява. Единственото ми притеснение е, че ще съм тотално асоциална следващите седмица-две. Приятели, гости, вечери, срещи, всичко трябва да се изключи.
Ще споделям резултати.
Успех на всички.

# 37
Реших и аз да изчакам понеделника и да го започна. Добре ми е днес. Измерила съм и обиколки , всичко, предните 5дни ми бяха горе-долу ок. Само за спорта много се чудя, имам карта за фитнес, но се притеснявам да не си направя някаква беля. Ще се почудя утре-другиден, ако реша за фитнеса ще направя по-къс курс, така смятам, но да видим ...  Praynig

# 38
  • Някъде на път....
....
Започвам програмата от 65кг. 169см. и много хъс!
Минала съм по този път и не очаквам изненади!
Успех Peace

И аз пак смятам да мина по този път следващата седмица...  Wink

# 39
Здравейте всички
от днес започвам отново програмата - успех на всички от мен и ако някой реши да се присъедини към групата във фейсбук пускам линк:

https://www.facebook.com/groups/785215494849155/

# 40
Ей, днес трябваше да започна моя дведнувен седмичен курс, но наобед се прецаках - намерих в бюрото си едни забравени солети и развалих работата. Confused Язък. Много важна е мотивацията, явно днес не ми ден за сиропуване.

Утре ще пробвам пак, пък каквото сабя покаже. Simple Smile На новите попълнения пожелавам повече упорство, отколкото аз показах днес. Embarassed

# 41
Здравейте драги дами Simple Smile Отдавна не бях влизала като цяло във форума и дори не знаех, че има тема за Мадал Бал.... На мен той от две години вече насам ми помага изключително много.... правя пълния режим 2 пъти в годината... Сега отново и ми е 2ри ден....Много се радвам, че има цяла тема за това, защото мога много да говоря за положителния резултат от режима и се надявам да ме приемете във вашите редици...Както казах 2ри ден ми е ..., правя 14-дневната програма и успех на всички.Включвам се максимално в темата   bouquet  Peace Blush

# 42
Имам въпрос. Допустимо ли е приемането на лекарства със сиропа? Наистина ли се издържа? Засища ли? Ами който е свикнал на кафе какво прави?
Благодаря!
Някой поръчвал ли си го е на цена под 50 лв. за 0.500?

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 19:06 от iorry

# 43
  • София
За много години, момичета! Знаех си, че след празниците ще се понапълни темичката. Много ми се искаше да направя един 10 дневен курс, но в неделя влизам за операция и не знам дали няма да ми попречи на възстановяването да гладувам. Имам рожден ден на 24-ти, така че от 25-ти ще съм на линия с вас Simple Smile

# 44
Аз си пия кафе докато съм на сиропа, не знам до кога обаче ще карам, много зле се чувствам, едвам работя, което вече е притеснителното. Sad

Общи условия

Активация на акаунт