Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
, одеве ми беше много гладно, наистина много и си взех пакет солети, но не ги отворих , оставих ги в офиса  Laughing Laughing Laughing Не знам само като спра сиропа и направя захранката каква част от кг се връщат  newsm78 това ще е интересно Simple Smile
[/quote]
kato ти стане много гладно,може да си направиш доза с повече сироп, или дори да удариш една две лъжици сироп директно,стига да ти е вкусен неразреден.
след приключване на захранването,особено при пълна версия, в следващата седмица може да се върнат един-два килограма,което е логично,поемаш повече калории отколкото през седмицата на захранването.НО  след приключването на курса, ако приемеш, че няма да се награждаваш с храна за усилията, ако не се тъпчеш, дори да ядеш всичко, но в малки количества, върнатите един два килограма се разкарват и може да задържиш теглото,постигнато в края на захранването.а за по-нанатъчна поддръжка е необходимо да се следи теглото, може да се прави 1 ден седмично разтоварващ на сиропа, за да не се разпъва много стомаха.
успех,момичета

# 16
  • София
10 дни изкарах аз, с 10+1 захранване. Свалих близо 8 килограма, сега ще видим след захранването как съм. Имах запек и пих зелев сок, за да оправя положението, пък взех че отекох вчера, явно от солта.

# 17
Утре сутрин ще се моря и ще ти кажа, тъй като днес ми е последен ден на захранване.
absolutpartystar , какво стана с меренето? Как е положението? А този ден на ориза как го правите , точно 50 гр. ли ядете, овкусявате ли с нещо?

# 18
  • София
Около два килограма съм качила, така че свалените остават 6. Нямам търпение да минат празниците, за да слабея още хаха

# 19
Аз си обърках деня с ориза , първо сварих 50 гр. кафев, после 50гр. бял, защото не можех да преценя кое ще ми е по-вкусно. А приятеля ми след мен минал и ги събрал на едно, изобщо не се усетих, похвалих го че е измил и оправил кухнята и почнах да си ям ориз. А това прави 100гр. ориз. сега се усетих на последната доза, което може би означава 80-90гр. ориз  Confused

# 20
ако нямате с какво да мерите, 50 грама ориз е около една пълна супена лъжица и една пълна чаена.но и да изядеш малко отгоре, не е фатално.
кой питаше за ориза?може да НЕ пиете водата му-аз първия път просто го превавих и не остана такава:)ориза може да се подслади със сиропа.на мен иначе без нищо  ми е безобразно, а сол още не се дава в оризовия ден.
лек ден и успех на всички слабеещи:)

# 21
здравейте!
е,момичета,какво казва кантара след коледното похапване?Simple Smile))
весели празници!

# 22
Честита Коледа на всички! Да сте живи, здрави и .... слаби!!! Grinning

Леле, днес се качвам на кантара и какво да видя - 1,5 кг. отгоре! Но то няма и как, празници все пак, че и на майка ми тиквеника и баклавата, да им се не види макар, много захарни и вкусни! Не простих и на солените неща, обаче, банички и т.н. Уж пуешкото е диетично, но явно, не като го следва за десерт баклава. Simple Smile

Но днес и утре смятам да вляза в норма ... с Madal Bal, разбира се. Simple Smile

Как сте Вие, има ли други "потърпевши" като мен?  Grinning

# 23
ужас!аз съм +2!!!
най-вече сармите на майка ми са виновни!!:))) само да мине и утре, и ще се погрижа за себе си
весели празници!

# 24
Огнена диря, не се притеснявай, те тези набързо качени кг. от празници бързо се свалят и не са трайни. След вчерашния ден на Madal Bal тази сутрин кантарът отчете точно 52 кг. - толкова, колкото бях и преди Коледа. Даже и аз се изненадах. Според моя мъж за един ден успях да си върна в цялост "анорексичния" вид и злобния нрав, който го съпътства. Laughing
Все пак мисля и днес да изкарам на сиропа, за да нямам много угризения на Новогодишната трапеза. Simple Smile

Весели празници и от мен!

# 25
Здравейте, Весела Коледа на всички!

Следя темата и ми изглежда голямо предизвикателство диетата с този кленов сироп. Мисля и аз да я пробвам скоро, но ми е интересно след като мине захранването все пак трябва да си спазваш някакъв режим иначе ще се възвърнат килограмите предполагам като на повечето такива диети. Thinking

# 26
IMK,благодаря за подкрепата:)дано да си права.
-
Nightelf  , не вярвам каквато и диета да пробваш,после ако не внимаваш и не се поддържаш, да не се върнат килцата.
и ако искаш да видиш реално какви калории поглъщаш на ден, трябва да държиш сметка на всичко, различно от вода, което влиза в устата, в това число кафенца, студени чайове.сокчета в кутии и фрешове, тоест всичко, не само закуска-обяд -вечеря.и да гледаш вече колко изразходваш на ден,,,,проста сметка е.
хубавото на мадал бал/кленовия сироп, че после с минимални усилия, по -конкретно с поглъщане на разумни количества храна, напълно се запазва сваленото,
така че дерзай, диетата работи, както могат да ти кажат всички в тази тема, които са опитвали.
весели празници момичета

# 27
така е напълно си права, и определено сега след празниците ще я пробвам. А освен този Mаdal Bal някой пробвал ли е с по обикновен кленов сироп  newsm78 , аз знам че са разделени на класове май. Ако някой е пробвал може ли да ми каже с какъв точно. Simple Smile

# 28
найт елф,няма значение с кой модел сироп си. примерно този от магазини ДМ е доста изгоден-той е на фирма Алнатура, около 15 лв,ако още е в промоцията..за класовете-май беше клас Ц-пише отпред в информацията за темата.
всички кленови вършат работа, защото  те поддържат да не ядеш,и организма си взима необходимите калории "от склада" - така сваляш.
някой момичета обаче са фенове на мадал бал-(и аз в това число)-има по-силен и концентриран вкус, при мен сякаш повече държи ситост и притъпява чувството на глад, и понеже от него пия по-малко в сравнение с дм-ския, на пари ми излиза горе-долу същото..
но който и сиропд а избереш, няма значение, важно според мен е също човек НАИСТИНА да се е навил, и да се е подготвил психически, че в името на резултатите ще претърпи някакви ограничения една-две -три седмици.(това е срока на сиропуване +захранване  при пълната версия.резултати средно между 4-8 кг)
ако не си се навила, по-добре не пробвай.да си изкарал н-броя дни и накрая да се предадеш заради една палачинка/пица/тортичка, или квото и да е и да прецакаш резултата на примерно едноседмични усилия е ужасно:)
лек ден на всички и весело ,,,готвене засега:)

# 29
Момичета, аз почвам нов курс, всичко което свалих преди коледа се върна, но такова ядене беше, че не е истина, не знам защо си го причиних. Утре ще направя това , което пише с английска сол, купила съм си, само малко се притеснявам как ще ми се отрази , но ще пия, а и не ми стана ясно да ям ли нещо, или не трябва.
А от неделя стартирам, не знам дали ще успея 10дни, но ще пробвам, защото се чувствам много зле. Интересно ми е и на обиколки как ще сваля, защото това ми е по-важно.
Другият ми въпрос е как процедирате със спорта? Ходите ли? Имате ли енергия? Не ви ли става лошо?

Общи условия

Активация на акаунт