Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 484
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добър вечер на всички сиропуващи и гладуващи Simple Smile
Утре започвам пети ден захранване и съм минус 1 кг. след края на сиропа. Не го включвам в менюто, а карам на вода. Не спазвам стриктно захранването обаче. два дни карах на фреш, третия включих ябълка и половина (едвам я изядох) и днес на четвъртия ден си настъргах два моркова за обяд и вечеря и също не успях да ги изям. Пия 2 литра вода, одеве изпих и 300 мл фреш за късна вечеря...допълних с малко бяло вино.. Thinking Thinking и утре ще видим как ще съм. Взела съм си круша за закуска и си сварих броколи и моркови за обяд и вечеря за утре. В други ден мисля да включа салатка някаква, защото този ЗЕЛЕНЧУКОВ СОК?!? не го направих така или иначе. Чувствам се добре, но днес след 50 гр. настърган морков ме заболя стомаха. Не знам да не направя някоя пакост. Уж гледам постепенно да включвам храни и да не се натоварвам. Иска ми се да минава това захранване вече... последния ден ми се пада Великден и ще заменя месото от риба или пилешко с малко агънце Stuck Out Tongue така съм решила.

Някой съгласен да започваме от 2 май друг вид диета заедно? Дюкан или 5-дневната с еднообразното меню всеки ден?

Лека нощ, момичета. Успех желая и много нерви!  Heart Eyes

# 661
  • София
Здравейте, момичета! Поздравления за постигнатите резултати и много минуси и занапред! Аз пак ще минавам на сироп след 9-ти май, ако някой желае да се включи за поне 10 дни, да си гладуваме заедно

# 662
Здравейте, момичета поздравления за постигнатите резултати и аз ще се включвам в сиропуването след празниците Simple Smile

# 663
Здравейте, дами
  При мен нещата продължават да са тромави един ден на горе един на долу, за 8 дена(сироп и плодове) - 1.1кг, но пък утре може да съм пак на горе smile3511. от неделя почвам захранването, но мисля да е много постепенно, че  ми се събра доста време на глад и ме е страх да не се върнат килцата, пък и някак много драстично ми се вижда захранването от книжката на Гарабитов, от 3я ден сирене от 5я месо newsm78, не знам не е ли опасно за храносмилателната система.
abc71 и мен ме болеше корема на няколко пъти, когато започнах да пия сокове, боля ме от нар, от киви, даже и от ябълка, а бях много стриктна даже кафето отказах след втория ден, внимавах и с количествата сок повече от 250мл. не съм пила. Чудя се дали не е много изнежваща тази диета. Завиждам ти за агънцето аз ще съм наблюдател още доста време, тепърва ще съм на зеленчуци и мюслита и ако коремчето се чувства добре след около 2 седмици мисля да вкарам и месо.
А това за режима и аз си го мисля, рових се из нета за 5 дневната, че не ми е позната, но срещнах най- различни варианти #Crazy. Твоята коя е
Плодче честно казано хич не ми е ясно от къде би трябвало да идва отслабващия и прочистващ ефект на мадал бал , с който аз отслабвам. Просто се доверих на идеята. И в двата сайта, които го продават не е описано кой знае какво, но имах нужда да повярвам и повярвах. Мисля, че ако сиропът е чист без химически добавки е подходящ, все пак ще е спазено правилото за монотонно хранене, а мозъка няма да страда, ще си има въглехидратите, така, че въпрос на вкус. Не знам дали ягодовия ще има по-голям ефект, по принцип от ягодите се слабее когато ги хапваш цели заради ефекта,който имат семките върху червата, действат като метла. Ще чакаме да споделиш на какво си се спряла
Дами на всички силна воля и много минуси

# 664
От втори  май и аз ще се включа на някаква моя опростена версия,че другата събота съм на сватба,килата си ги държа,варирам половин кг нагоре надолу,но корема ми е подут и има  нужда от прочистване. Успех момичета,дерзайте лятото идва!
Весели празници!:)

# 665
  Е няма такъв мазохизъм ,около мен се хапва агънце при това истинско, купувано от село и се носят едни аромати Cry, а аз хрупам салати, за първи ден след 10 дена само на сироп и още 10 на сироп и плодове #Crazy. килограмите са - 6.8, кофти момент за диета, но като установих, че не мога да облека лятната си блуза защото ми стягат ръкавите нямаше на къде да ходя. Мисля, че повече никога няма да си купя развлечен пуловер или панталон тип анцунг, адски е подвеждащо, усещаш, че качваш, но е трудно да усетиш колко точно си прекалил и като съвсем съзнателно бягаш от кантара стават едни такива големи бели  Crazy. Дано захранването помогне да сваля още, че си цели 9 излишните.
Е дами Христос воскресе!  Нека да е светлина и любов в душите ви, хармония в семейството!
 и успешно слабеене на всички

# 666

След два дни на сироп направих пауза заради празниците и от 9-ти май започвам отново.

Здравейте, момичета! Поздравления за постигнатите резултати и много минуси и занапред! Аз пак ще минавам на сироп след 9-ти май, ако някой желае да се включи за поне 10 дни, да си гладуваме заедно

Аз съм с желанието за поне 10 дни сироп от 9-ти.

Разкошна, мисля да купя обикновен кленов и този ягодовия, за разнообразие. Като го опитам, ще пиша.
Тези дни ще поръчам.

# 667
Добро утро, мами!

Как изкарахте празниците? Надявам се спокойно и зареждащо!

Е, та да ви се "похваля". След 18-дневното сиропуване и захранване крайният резултат днес е 4.500 кг.
Колкото-толкова. В последните няколко дни си похапвах доста доволно, та дори хляб и козунаци... да ме е болял корема? Не... беше ми доста вкусно, та заради това качих килограм и малко.

От вчера започнах пак диета.

Разкошна , Първо мислех монодиета 5-дневна, после реших диетата на Ваня Червенкова, а сега съм с друго мислене и ще си направя собствена. Ще гледам да не смесвам еднакви храни в поредни дни.
Вчера бях на варен картоф, Днес ще хапвам зеленчуци, а утре пък кисело млекце. На четвъртия ден ще се заредя с малко пилешко месо, на петия ще консумирам плодове. 6 ден- Риба, а седми ден- Ориз. Яйцата може и да не ги включвам този път. Диетата ми пак ще бъде моно, но правя малко разместване в дните, така ще ми е по-вкусно.
Нека да видим как ще мине Simple Smile

При вас как стоят нещата?

ognena_dirq , каква диета започна, как върви?

Чао на всички, успешен, макар и мрачен ден! Heart Eyes

# 668
  • София

След два дни на сироп направих пауза заради празниците и от 9-ти май започвам отново.

Аз съм с желанието за поне 10 дни сироп от 9-ти.

Разкошна, мисля да купя обикновен кленов и този ягодовия, за разнообразие. Като го опитам, ще пиша.
Тези дни ще поръчам.

Супер!

# 669
Ей момичета,това с ягодовия бива ли,дайте мнение, който е пробвал,и на мен ми звучи интересно.
Авс71,прецаках се тия два дни.заведението дето обядвам салатки до работа е временно затворено а нямам време а ходя другаде и два дни обядвах сандвичи,пу!! И от празниците съм качила кило,овци не ям,ама пустите козунаци много ги обичам и не ми издържа ангелът:))) от утре до събота ще карам на сироп плюс салати и сирене,че инак няма да си вляза в роклята:) ворочем една колежка от доста време в на диетата на ваня червенкова,не че знам какво се яде в тази диета ама като гледам колежката грам не виждам да е свалила от нея:) 
Успех мацки:))

# 670
Добро утро!

Идеята ти за сиропа + салати и сирене е добра. Аз днес също съм качила някакви грамове и нещо вече ми омръзва хем да се съобразявам, хем да качвам. Така че имам още 500 мл сироп и го започвам от днес заедно с теб, ще направя 3 сироп + 3 захранване , пък да видим. Когато са по-малко дните сигурно ще е по-лесно.
Аз също го правя за една рокля, която трябва да облека другата седмица, умишлено си я взех тясна, защото тенденцията беше към отслабване... ама нещо се пообъркаха плановете. Хайде да видим сега каква воля и колко силен стимул имаме!
Успех!

# 671
...ворочем една колежка от доста време в на диетата на ваня червенкова,не че знам какво се яде в тази диета ама като гледам колежката грам не виждам да е свалила от нея:)  
Успех мацки:))
Сестра ми /няма кой знае колко много излишни кг, може би към 3-4/ прави диетата на Ваня Червенкова, но видимо не свали /не се е мерила, защото няма кантар/. Прави диетата първо 12 дни, после 2 дни почивка и след това още една врътка от 12 дни. А миналото лято май месец  заедно с мен направи и кленовата и свали доволно. Simple Smile

ognena_dirq, abc71, успех момичета!

За ягодовия сироп... след празниците ще поръчам и ще пиша дали е по - вкусен. Предлага се и с боровинка, с жен шен и с бъз.

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 12:41 от Плодчe

# 672
 newsm44   -8.3кг, до момента. Имам пълното основание да се поздравя. От няколко дни организмът ми е влязъл в страхотен ритъм на отслабване, всеки ден свалям по300-400г. като се редуват, много съм доволна дано да се запази тенденцията. Радвам се, че издържах на всички изкушения около мен, заслужаваше си. Продължавам все така много постепенното захранване, започвам да вкарвам по малко сурови ядки, задушени зеленчуци, без никаква мазнина разбира се като ги редувам с един ден на плодове или на сурови зеленчуци, това до 17я ден на захранване, после ще има сготвени вегетариански, но само по едно хранене на ден останалото плодове и чак след 10тина дни ще вкарам месо като започна 90 дневната.
Успех дами, много минуси и много воля, че пак има празници! bouquet

# 673
Браво разкошна!ако захранваш още дни ,още кг ще падат.Впрочем ако ти е писнало суровоядството ,е поне на мен ми писва,става за захранване зеленчукови супи или други леки сварени хрАни,в малки количества.
Впрочем по мои наблюдения като съм в цикъл,диетата не действа ефективно.от снощи грам не съм мръднала!:((
Друг има ли такива наблюдения?
Влязох в сайта и видях ягодовия и бъзовия сироп и се навих:) само че по празниците сега няма да ми го доставят,уф.
Също споделям последните два пъти правих едноседмична диета два дни сироп с петдневно захранване.подходящ за работещи и не е много зор.махам по 2-2,5 кг,ама трайно:)от последния път върнах кило,ама сама съм си виновна.
Много минуси на всички:))

# 674
newsm44   -8.3кг, до момента. Имам пълното основание да се поздравя. От няколко дни организмът ми е влязъл в страхотен ритъм на отслабване, всеки ден свалям по300-400г. като се редуват, много съм доволна дано да се запази тенденцията. Радвам се, че издържах на всички изкушения около мен, заслужаваше си. Продължавам все така много постепенното захранване, започвам да вкарвам по малко сурови ядки, задушени зеленчуци, без никаква мазнина разбира се като ги редувам с един ден на плодове или на сурови зеленчуци, това до 17я ден на захранване, после ще има сготвени вегетариански, но само по едно хранене на ден останалото плодове и чак след 10тина дни ще вкарам месо като започна 90 дневната.
Успех дами, много минуси и много воля, че пак има празници! bouquet
Браво за резултата. За колко дни на сироп свали тези кг.?

Общи условия

Активация на акаунт