Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 645

Днес е последния ден и започвам захранване, което не знам точно как ще стане покрай всички рождени дни.

Успех със захранването, че то е по - трудната част. Миналата година май месец направих 8 дни на сироп + 1 ориз, свалих доволно... но това захранване ... го "оплесках"  и си върнах сваленото. Sad Трябва много воля и мотивация, за да се задържи по- ниското тегло. То свалянето не е много трудно, лесно е да не се яде, но после... Wink

# 646
  • София

Плодче, ти сигурна ли си, че имаш нужда да отслабваш  hahaha Учудвам се, че те засичам тук де.  Hug
Наистина си трябва режим, за да не се качат килограмите иначе бира, картофки, цаца и айдееееее  Blush

# 647
Здравейте, момичета.

Аз финализирам първата фаза. Не мога повече. 9 дена, днес ми е 10-ти, но не мога да го изкарам на сироп. Страшно много ме боли корема, не знам защо... нямам сила да отида до другата стая, като развалина съм. Вече тялото ми явно не издържа. Чувствам се зле.
Сложила съм ориза да се вари вече и ще видим как ще се справим с него. Чудя се само защо трябва да пия тази гадна вода, в която съм го варила... ?!?! Изглежда ужасно.
И така.. -4.500 до момента, смятам, че е ок. Надявам се по време на захранването да сваля още. След него започвам Дюкан (примерно), много добре ми влияе неговата диета и смятам да я направя. Няма да се отказвам ,докато не се почувствам добре в тялото си Simple Smile Simple Smile

Успех на всички Ви!!!

# 648
Водата от ориза може да не я пиеш:)
Ако оризa без нищо ти е гаден сложи му малко сироп и става чудо:)

# 649

Плодче, ти сигурна ли си, че имаш нужда да отслабваш  hahaha Учудвам се, че те засичам тук де.  Hug
Наистина си трябва режим, за да не се качат килограмите иначе бира, картофки, цаца и айдееееее  Blush

Рейни, имам нужда.. не пия бира и не ям цаца, но ям сладки храни и от тях качвам. Не зная с точност колко кг съм сега, но може и 55 да съм станала.

Ориз със сироп е много вкусно, особено след 10 дни сиропуване. Wink

# 650
  • София

Чудя се дали да коментирам 55те кила или не  hahaha hahaha hahaha
Ама щом ги чувстваш много - ти си знаеш  Hug

Направих деня с ориз и 1 ден на фрешове. Кантарът не мърда, мрън... е верно, че прекалих с прегрешенията и сигурно е от това де, но исках ей така малко надолу.. почти стрикна съм  Blush

# 651
rainy... Аз също минах един ден ориз и един фреш и съм общо 100 грама надолу, така че спокойно, явно  нормално, може би трети и четвърти ден ще бъдат по-добри.

Успех!

# 652
  • София

abc, аз съм с Хашимото и се чудя дали плодовете не ми влияят така. Ясно ми е, че не свалям като нормалните хора, но и аз съм точно с твоя резултат -100 гр. за двата дни. (ясно ми е, че аз си прегрешавам, но това е и защото има минимален брой калории, които се старая приблизително да спазвам)

Абе надявам се на по-добър резултат днес и утре, ама каквото такова сега, няма как да прекратя захранването, че ще стане по-лошо  Mr. Green

# 653
Здравейте.
Рейни, abc, според мен е нормално да се свали много малко по време на захранването.. дори и малко да се качи. Все пак до сега стомахът е бил напълно празен и след оризовия е възможен и малък +. И минус 100гр са си супер. Simple Smile
Спазвате ли стриктно захранването, както е по схемата на Гарабитов?

# 654
  • София

Ма аз сиропуването не спазвах стрикно, та захранвато ли?  Mr. Green
Няма как съвсем да го спазвам,- вчера освен фрешовете хапнах едно яйце, малко сирене и таратор.
Млякото и сиренето така или иначе и по време на сиропуването си ги консумирах умерено, та не мисля, че е проблем (говоря за минимални количества от по 30-40 гр. )

# 655
Да, наистина може би е нормално да няма драстично сваляне, но все пак това си е течност.. не знам. Стриктно втори ден съм на фреш и вода, дори не изядох плод, защото не изпитвам глад. Кафе си пия де, ама то и през сиропуването си го правех.
Утре ще започна с плодчета и ще пия много, много вода. Имам чувството, че свалям само тогава.

Лека Вечееер Simple Smile

# 656
Привет, слабеещи дами
  abc71, и при мен беше така на финала, страшна слабост, влачех се като парцал. Не знам от къде намират сили някои хора и за спорт. Вече 5ти ден съм на плодове и 1-2 сиропа дневно и положението е малко по различно, но все още чувствам слабост, лошото е, че това си е глад, а ефект почти няма. И аз като повечето от вас почти не мърдам на кантара, един ден -400, после обаче +400 и после 0 Crossing Arms.( Между другото май си права за водата, като се замисля май и при мен така се получава повече вода повече минуси.)
   Ще се насиля, обаче до събота да изкарам така, че много имам още за сваляне, защо не мърдат тия пусти килограми, а колко лесно се качват Joy. Даже и луната гледам, че не помага, а така се надявах да се отприщят нещата.
Лека нощ и много минуси, а утре пак ще се моля пред кантара

# 657
  • София

Хайде и аз +300... а се пробвах цял ден да съм стрикна. Уверена съм, че не е за мен това с толкова много плодове (обичам, но Хашито май не  Mr. Green) . Няма да съм стрикна пък вече и ще правя лек и плавен преход към другата диета. Днес ще съм на плодове, но вечерята ще ми е по другата диета, утре ще направя закуска плодове обяд и вечера по диетата и после минавам изцяло.
Аман от тоя глад. Междудругото аз имам много енергия изобщо не съм дроб, но може и от кафетата да е.

# 658
Здравейте. Мислех да започна от 9-ти май, да минат празниците, но започнах вчера пък да видим до къде ще я докарам. Simple Smile Не е най - подходящото време за диети... но реших да тествам волята си.  Blush
Стартирам от прекрасните  Mr. Green три петици 55,5кг. Не се бях мерила повече от 4-5 месеца, но по дрехите познах, че съм около 55кг. Simple Smile Вчера вечерта се премерих след първия ден и бях 55,5, тази сутрин съм 55,1. Цел: поне 5-6кг по - малко. /49кг./

# 659
Правя коктейла с този кленов сироп http://www.maple-bg.com/products/500ml.html,
 според вас подходящ ли е този кленов сироп с ягода http://www.maple-bg.com/products/strawberry.html???

Общи условия

Активация на акаунт