Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Привет Слабеещи,
Аз все пак стартирах и днес ми е 4ти ден - резултат -2.3, очаквах да свалям по килограм имайки пред вид многото за сваляне, но реалността е друга Sad, какво да се прави, колкото толкова. Прочистващ ефект явно има, езикът ми е обложен и имам главоболие от втория ден, дори и днес на 4я, слава богу днес е по-слабо. Хубавото е , че не ме болят бъбреците, явно многото пиене на вода има ефект. Голям кофеиноман съм, пия по5-6 кафета дневно -без захар и мислех да пия поне по едно само, че от втория ден не ми се пие newsm78, насилих се заради главоболието, на втория ден вечерта, но нямаше особен ефект, така, че сега съм с двата крака стриктно в сиропуването Joy
   geri.eremieva, получава ли ти се тичането и аз мислех да поспортувам, но нямам никаква сила. Не успявам да пия по 6 чаши каквато е препоръката, пия по 4 само все съм в движение и не успявам да се организирам.
   abc71, ти започна ли как е при теб, да си призная на мен ми е доста трудно да издържам на изкушенията, заради децата около мен е пълно с бананчета, ягодки, ябълки и понеже знам, че ако в този момент си похапна няма да се отрази  зле на стомаха, а само на диетата е адски трудно, но пък като се опитам да си хвана корема и той прелива от двете ми ръце,  се обръщам отново към сиропа Joy
   Цвети , как е при теб задържаш ли колиграмите
Успех на всички и много силна воля Praynig, че си трябва

# 631
Добро утро!  Hug

Разкошна, Килограмите не са никак малко все пак. За четири дни е добър резултат. Главоболието е ужасно, наистина, както и чувството за студ, което се появява при мен. Всичко преминава след 4-ия ден, поне на първото сиропуване беше така. В крайна сметка ако това е цената, която трябва да се плати- нека ме боли. Сега като прочетох за тези бананчета и ягодки... Страхотна идея за закуска, АКО НЕ БЯХ НА СИРОПА  Sad

Аз започнах в сряда и днес съм минус 1.500 (3 ден), което ме удовлетворява, имайки предвид хапката баница от снощи, както и няколкото глътки винце. Кафето го обожавам, както и ти пишеш и мога да огранича единствено количеството. Пия по едно голямоо кафенце сутрин и след това забравям за него. Та това е нещото, от което не мога да избягам.
Между другото стана дума за спорт и тичане, аз също нямам възможността да тренирам навън, затова си взех един ластик за упражнения от спортен магазин и когато имам 15 минути просто се заемам с него. Тренира всяка част от тялото и не ти трябват особени умения, за да се справяш. В Интернет има много примерни упражнения. Давам ти го като идея, защото наистина върши работа и не отнема времето, което е нужно, за да излезеш до фитнеса или до парка.

Успех в идните дни!
Упорство и воля!!!

Приятен денн на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
Добро утро и от мен.

При мен отново се получи пожълтяването на очите но за 5 дена съм свалила близо 5 кг. Мисля повече да не пробвам за да не си докарам някоя беля на главата.
Разкошна да и аз пия по 4 чаши и понякога се чувствам страшно изтощена но като стъпя на стадиона и ми идва силата  Laughing Laughing Laughing Laughing  . След тичането се чувствам много освежена все едно съм друг човек.

# 633
Привет, момичета! Мина вече половин месец, откакто се захраних. След сиропа и захранването минах на система минус 60 и засега не съм качила и грам. Закотвила съм се на 50,300 кг. Влизам в темата само да ви вдъхна кураж и да ви дам идея да пробвате след захранването този начин на хранене. Хубава вечер ви желая и много минусчета!

# 634
  • София

Привет, мацки!

Отново съм с вас за кратко (надявам се 5 дни), но този път нямах време да поръчам Мадал Бал и се сдобих с Кленов сироп клас C. Вече съм почти 100%, че в Мадал Бал има соев сос и предполагам, че е заради солта, която трябва на организма. Определено има по-различен вкус сока.
Ще докладвам ако видя разлика в свалянето на килограми Peace

# 635

Привет, мацки!

Отново съм с вас за кратко (надявам се 5 дни), но този път нямах време да поръчам Мадал Бал и се сдобих с Кленов сироп клас C. Вече съм почти 100%, че в Мадал Бал има соев сос и предполагам, че е заради солта, която трябва на организма. Определено има по-различен вкус сока.
Ще докладвам ако видя разлика в свалянето на килограми Peace

А какво те наведе на тази мисъл?

# 636
  • София

Ами мирише ми на соев сос и то доста  Mr. Green
Освен това понеже имах малко останало и сравних, та е по-солен на Мадал Бал

# 637
Здравейте и от мен Simple Smile

Продължавам с пълни сили, въпреки не перфектните резултати. 7 ден - Минус 3.500 кг. Сиропуването ми се засече с цикъла и може би заради това свалям по-бавно и задържам повече вода. Надявам се до ден-два да се появят страхотни резултати, а и от захранването също да посваля. Друго си е да виждаш по 1 кг надолу на ден, а съвсем различно по 100 или 200 гр. , но...
Всичко спазвам стриктно, живея само на сиропа, но ето че става по-трудничко този път. Няма значение, оптимист съм и съм благодарна за всеки свален грам. Ще се справя Simple Smile

geri.eremieva , Между другото моите очи също са пожълтели и започвах да се притеснявам. Това нещо не ми се беше случвало преди..

Разкошна , Как върви при теб? Продължаваш ли със сиропа или вече захранваш? Как се чувстваш?

Приятен ден на всичкии Simple Smile  Wink Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

# 638
Здравейте и от мен Simple Smile

Продължавам с пълни сили, въпреки не перфектните резултати. 7 ден - Минус 3.500 кг. Сиропуването ми се засече с цикъла и може би заради това свалям по-бавно и задържам повече вода. Надявам се до ден-два да се появят страхотни резултати, а и от захранването също да посваля. Друго си е да виждаш по 1 кг надолу на ден, а съвсем различно по 100 или 200 гр. , но...
Всичко спазвам стриктно, живея само на сиропа, но ето че става по-трудничко този път. Няма значение, оптимист съм и съм благодарна за всеки свален грам. Ще се справя Simple Smile

geri.eremieva , Между другото моите очи също са пожълтели и започвах да се притеснявам. Това нещо не ми се беше случвало преди..

Разкошна , Как върви при теб? Продължаваш ли със сиропа или вече захранваш? Как се чувстваш?

Приятен ден на всичкии Simple Smile  Wink Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

Аз си правих всякакви изследвания и съм напълно здрава лекарите ми казват че това явно е страничен ефект или просто не ми действа добре на организма въпреки че аз се чувствам перфектно.
В момента в който спра сиропа и съм на чай цял ден очите ми се избистрят

# 639
Здравейте, дами
  ето и моите резултати, за 9 дена 4.2кг, днес ми е десети ден и както тромаво върви едва ли ще съм свалила днес повече от 200гр..
  abc71 и при мен гледам , че е бавничко слабеенето като при теб и аз стриктно съм на сироп и вода, но уви...
Погледнах фазите на луната и се оказа, че сме пред пълнолуние, може пък на нас това да ни влияе Praynig, но пък след два дни като почне да намалява, тогава какво отслабване ще падне Joy. Аз обаче се отказвам от първоначалния замисъл за 15 дена на сироп, ако резултатите бяха по обнадеждаващи щях да продължа, но при това положение съм пас. Има обаче и други плюсове този сироп, кожата ми винаги е била хубава, но от няколко дни е направо перфектна, като коприна е, а и не знам дали от въздействието на сиропа или от това, че по-бавно свалям килцата, но лицето ми изглежда добре без хлътнали очи и бузи, което ми се случваше няколкото пъти когато правех диета по метода Л. Ковачева
  geri.eremieva, благородно ти завиждам и ти се радвам на успеха. Страхотен метаболизъм, може би ти помага и тичането, кой ли би могъл да знае какво става в телата ни Rolling Eyes, аз обаче въпреки , че увеличих чашите на 5 не мога да се помръдна, едвам изкачвам 10тината стъпала до асансъора, няма каk ще го карам по-лежерно. Относно пожълтяването, хубаво е, че изследванията са добри и е явно някаква реакция на организма, но и аз като теб бих се въздържала, все пак не се знае при многократно пиене как ще реагира тялото. Не знам дали е вариант да включиш сиропа като едно то храненията или веднъж седмично, ако все още имаш нужда от отслабване.
cveti, много се радвам за твоя успех, добре си се сетила след захранване да минеш на режим, че иначе много лесно се почва отново с големия черпак chef
    Успех на всички с много, много минуси

# 640
Разкошна,резултата ти е нормален.аз го постигнах същия за 9дни,но после до края на захранването паднаха още 3.5.
По кило на ден пада само първите дни.важното е да се стартира процеса на разграждане на "запасите". Не сме ги качили за една седмица,та да очакваме и за една седмица да се махнат.хубавото на сиропуването е, че с малко зор и сравнително бързо се постигат трайни резултати.
Все пак 15 дни сироп са множко, така че захранвай и след 6седмици нова серия.
Успех на всички сиропуващи и желая много минусчета

# 641
  • София

Момичета, ама защо очаквате всеки ден по -1.00 кг? Би било хубаво, но почти невъзможно. Зависи от метаболизъм и колко кг имате да сваляте, дали са бързо качени или са качвани в рамките на година (или повече).
Моите резултат:
Ден 1: - 1.00
Ден 2: - - 0.4
Ден 3: - 0.7
За 3 дни -2.1 
Аз ще продължа 5 дни само, но аз не съм от стриктните- пия 2 кафета с мляко на ден и хапвам по 50 гр. сирене, че иначе ми е много тежко. Имам много енергия за сега  Whistling
За новолунието от петък не съм много сигурна, че ще има кой знае каква разлика, за мен всичко е свързано с цикъла  Mr. Green

# 642

Момичета, ама защо очаквате всеки ден по -1.00 кг? Би било хубаво, но почти невъзможно. Зависи от метаболизъм и колко кг имате да сваляте, дали са бързо качени или са качвани в рамките на година (или повече).
Моите резултат:
Ден 1: - 1.00
Ден 2: - - 0.4
Ден 3: - 0.7
За 3 дни -2.1  
Аз ще продължа 5 дни само, но аз не съм от стриктните- пия 2 кафета с мляко на ден и хапвам по 50 гр. сирене, че иначе ми е много тежко. Имам много енергия за сега  Whistling
За новолунието от петък не съм много сигурна, че ще има кой знае каква разлика, за мен всичко е свързано с цикъла  Mr. Green

Рейни , браво за резултата. bouquet И аз ще се включа скоро, няма да е сега, че наближават няколко рожденни дни, после празници.. Великден, събор, Гергьовден, и ако сега сваля, после има опасност от качване, Simple Smile така че най - вероятно от 9-ти май старт. Искам да направя 10 дни сироп+1 ориз +10 дни захранване. Успех на теб и на всички сиропуващи, топлото време е отличен приятел по време на глада!  Hug

# 643
  • София

Абееее, топло, студено все съм си гладна аз  hahaha
Ден 4: - 600 гр.
Вчера "Замезих" с 50 гр сирене, 2 малки кубчета месце и 5-6 гр кашкавал (голяма съм шматка, ама вечерно време не мога бе хораааа....).Пия си по 7-8-9-10 чаши сироп, че ги и превишавам, но не ми помага.
Днес е последния ден и започвам захранване, което не знам точно как ще стане покрай всички рождени дни.
Аз и по Великден ще съм на диета - козунаци не ям. Виж агнешкото и дроб сърмата мога лесно да ги комбинирам и пригодя към личната ми диета (изготвена е от диетолог). Яйцата също ще ги включва и се надявам да успея. Май месец при мен е само рождени дни, но ме крепи мисълта, че на морето искам да съм мацка, та ще издържа. Ако се издъня някъде ще ме видите отново началото на Юни  Mr. Green

# 644

Абееее, топло, студено все съм си гладна аз  hahaha
Ден 4: - 600 гр.
Вчера "Замезих" с 50 гр сирене, 2 малки кубчета месце и 5-6 гр кашкавал (голяма съм шматка, ама вечерно време не мога бе хораааа....).Пия си по 7-8-9-10 чаши сироп, че ги и превишавам, но не ми помага.
Днес е последния ден и започвам захранване, което не знам точно как ще стане покрай всички рождени дни.
Аз и по Великден ще съм на диета - козунаци не ям. Виж агнешкото и дроб сърмата мога лесно да ги комбинирам и пригодя към личната ми диета (изготвена е от диетолог). Яйцата също ще ги включва и се надявам да успея. Май месец при мен е само рождени дни, но ме крепи мисълта, че на морето искам да съм мацка, та ще издържа. Ако се издъня някъде ще ме видите отново началото на Юни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт