Лидл ::55::

• 89 413
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
Супер, мерси за отговора. Работата тръгна оттам, че за една домашно гледане пуйка искат 60 лв по нашия край. И се замислихме не е ли по-добре за тези пари да вземем няколко пилета  Mr. Green Та, поне да е някакво пиле, което е вкусно  Whistling

# 631
Да попитам, дали има зайци сега по това време да продават в Лидл?

# 632
  • Mediterraneo
Супер, мерси за отговора. Работата тръгна оттам, че за една домашно гледане пуйка искат 60 лв по нашия край. И се замислихме не е ли по-добре за тези пари да вземем няколко пилета  Mr. Green Та, поне да е някакво пиле, което е вкусно  Whistling

Онази вечер бяха намалени с 30% при нас пилетата Дюк.

# 633

В месарниците има замразени пуешки бутчета. Говоря за Бургас, но със сигурност и в София има. 4,50 бяха за кг и са много вкусни.  Така хем на човек му минава меракът, хем не се чуди какво да прави с толкова много сухо бяло месо. Идеална опция са!  Simple Smile

Искам да похваля картофите. Хем са наполовина по-евтини от другите места, хем са вкусни.

# 634
  • Пловдив
Вчера направих обиколка из Лидл - Пещерско шосе и Лидл - Филипово. Бях се запътила за грил тигана, но нямаше и в двата, а клиентският телефон не работи по празниците. Понапазарувах леко /като за 2-3 тигана  Mr. Green/.  Направи ми впечатление, че този на Филипово е в пъти по-разнообразно зареден и имаше доста неща и от стари промоции. Но грил тиганите явно са били в доста ограничени бройки.
Някой може ли да помогне с наличности, та направо да дам жокер, когато се обадя утре  newsm78

# 635

В месарниците има замразени пуешки бутчета. Говоря за Бургас, но със сигурност и в София има. 4,50 бяха за кг и са много вкусни.  Така хем на човек му минава меракът, хем не се чуди какво да прави с толкова много сухо бяло месо. Идеална опция са!  Simple Smile

Всеки с вкуса си. Аз например ям само бяло месо, бутчетата са ми ужасни на вкус.

# 636
Аз от доста време се оглеждам за чопър. Този на Силвър Крест добър ли е, защото го готвя за подарък?  Praynig
Много съм доволна. Чудесен за подарък.

# 637
  • Разпиляна във въображението
Може ли да попитам, дали някой е ползвал уреда за йогурт, който предлагат в Лидл?

# 638
  • Sofia
+1 за пилетата Дюк. Нямат общо по вкус с масовите, на мен са ми много различни. Откакто готвя Дюк не мога да ям други пилета, на вкус са ми страшно блудкави. Пробвах и от пилешкото филе на Лидл, малко по-добри от масовите (поне по отношение на вода), но пак не са като Дюк.

Замразено пилешко пък изобщо не купувам, пълно с вода, какъв с смисълът от ниската цена, като плащам за водата в него?

Pitinko68, много благодаря за отговора за чайника   bouquet

# 639
с грил тигани в Лидл в Студентски град беше пълооооо

# 640
Тези пилета Дюк в Лидл ли ги продават? Не съм взимала цяло пиле от там досега.

# 641
Искам да попитам поставката за подправки от утре дали е свободно стояща или за закачва на стена. И въобще струва ли си?

# 642
  • Sofia

Не, прадават в Била, Кауфланд и другите подобни.

# 643
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

Онази вечер бяха намалени с 30% при нас пилетата Дюк.

В коя верига?

И аз ползвам само Дюк от няколко години.  Peace

# 644

Не, прадават в Била, Кауфланд и другите подобни.

Вече ги зареждат и в Лидл  Peace И аз съм ги сварвала на -30% но никога не съм купувала. Понякога ме огряват баш домашни да ми носят и не купувам много пилешко.

Общи условия

Активация на акаунт