Да преправим старите мебели с любов - тема 28

• 126 741
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
  • в света на неограничените измерения
Този бял Сократес много лесно се бели.
Както и Хриси е казала без Боро контакт каквато и боя да сложиш ще пада.
Сократес е чудесна боя. Не я заменям за друга и с нея боядисвам отдавна.

Аз вече открих преправаческия сезон.  Grinning Но за сега с дребни проекти.
По-мащабните ги почвам от този уикенд. Ще шкуря и омаслявам.

# 646
Вече съм пред свършен факт. Боядисани са и са готови за ползване. Имам ли вариант да ги запечатам отгоре с нещо или съм си хвърлила парите и времето на вятъра?  Crossing Arms Sad

# 647
  • Бургас
Вече съм пред свършен факт. Боядисани са и са готови за ползване. Имам ли вариант да ги запечатам отгоре с нещо или съм си хвърлила парите и времето на вятъра?  Crossing Arms Sad

Сложи лак на водна основа, не е гаранция но все пак..Къде ще се ползва секцията? Не слагай предмети директно на плотовете

# 648
В стая за гости, но въпреки това мислех в нея да си държа неща, които гардероба и тоалетката ми не побират. Мислех на рафтовете да сложа кошници и в тях да си държа нещата.  ooooh!
То ако не трябва да слагам нищо директно на нея директно ще я изхвърля. За какво ми е ?

# 649
  • Бургас
Аз използвам каренца, да не драскам и купешките мебели  Simple Smile

# 650
Моите сандъчета за цветя, за които споменах, че боядисвах без "Боро", ги запечатах отгоре с лак. Не помогна. Боята се белеше на цели ленти, т.к. акрилът е задържал водата под себе си, а тя пък съсипва дървото.
Опитай все пак, секцията ти е вътре, а не навън и няма да се мокри като моите сандъци. Успех желая.

# 651
  • Бургас
Да ви покажа какво правихме с мъжа ми, не е преправяне на мебели..Един коридор, когато решихме да живеем на вилата коридора беше така http://hristina69.snimka.bg/properties/k-shta.710139.35453766, а сега е така http://hristina69.snimka.bg/properties/k-shta.710139.35453778. Не е кой знае какво но ми харесва. Трябва да сложим огледало и да закачим огледалото, ламБа, боядисване на вратите и довършване парваза

# 652
Браво! На мен много ми харесва!
И много хубаво, че пускаш снимки, аз се радвам, когато има снимков материал.  Simple Smile
Как сложихте настилката и как се пребори с мухъла /при мен се вижда нещо наподобяващо мухъл, не знам дали в действителност го има/ ?
Вратите какъв цвят ще ги направиш?

# 653
  • Бургас
Това не беше мухъл, а мазилката се ронеше. Не знам кой  е правил стените, но се ронеше беше повече пясък дори мидички имаше. Съборихме до здраво, запълнихме с цимент и каменит, шпакловане с унифор и тъй като не можем да направим гладка стена, решихме да я направим релефна с унифор. Вратите ще бъдат бели, минах само касите щото боята свръши. А мухъл..едната стая ми беше мухлясала цялата стена, но това е от дъждовете есента, къщата не е замазана. Като се затопли времето напръсках цялата стена с белина, мухъла се махна, стената стана леко на петна, ще я боядисам по-късно

# 654
  • На брега
Хриси, варосвай щом има влага! Сериозна съм! Варта дезинфектира и убива плесени и мухъли Wink... и стената ще диша и ще съхне долната мазилка.

# 655
  • Бургас
Нова тема, това беше от силните дъждове. Дъжда валеше придружен със силен вятър три дена

# 656
  • Някъде Там
Да ви покажа какво правихме с мъжа ми, не е преправяне на мебели..Един коридор, когато решихме да живеем на вилата коридора беше така http://hristina69.snimka.bg/properties/k-shta.710139.35453766, а сега е така http://hristina69.snimka.bg/properties/k-shta.710139.35453778. Не е кой знае какво но ми харесва. Трябва да сложим огледало и да закачим огледалото, ламБа, боядисване на вратите и довършване парваза

браво много е красиво Simple Smile
а пода с какво е?

# 657
  • Бургас
Пода е венецианска мозайка /мрамор и мозайка/ но не е шлайфан и е на петна

# 658
  • Варна
Здравейте,
Имам едно старо портманто. В момента правя ремонт на баня и тоалетна и то стана още по-старо. Имате ли някакви идеи как мога да го освежа (по-бюджетно) докато купя ново?
  bouquet

# 659
  • Бургас
Здравейте,
Имам едно старо портманто. В момента правя ремонт на баня и тоалетна и то стана още по-старо. Имате ли някакви идеи как мога да го освежа (по-бюджетно) докато купя ново?
  bouquet

От какъв материал е, какво представлява, какъв е коридора?

Общи условия

Активация на акаунт