Отговори
# 225
Рену честит празник на щерката   bouquet

За Тиранина няма да ми казваш  Naughty тоя път нека са ми изненада сериите  Crazy 
Че аз не съм тръгнала ма Mr. Green

Благодаря ви Hug Hug Hug Hug Hug
Аз предупреждам за всеки случай че неща да знам  Joy

# 226
Систър мъжо ти бил казал че е гейдуна  Shocked

Язък Joy Joy Joy Joy Joy

# 227
Привет и на появилите се  Hug........ Hug след мен.
Галееееее, пак ме подведе smile3511 smile3516 smile3515 като онзи ден Joy ми добре, че този път честитих именния ден на щерката на Ренката преди теб. Mr. Green

# 228
Мани де Joy
Чета си списание аз и викам - Я зетя Joy и кат се зачетох кви признания е давал преди време Joy

# 229
 Ренка  Hug Вери   Hug   от 17 декември почва триумфа на любовта с Уилям  Леви  и  Освалдо риос  Mr. Green  викат че сериала не бил лош

# 230
Галееееее, пак ме подведе smile3511 smile3516 smile3515 като онзи ден Joy ми добре, че този път честитих именния ден на щерката на Ренката преди теб. Mr. Green
Joy Joy Joy

Ренка  Hug Вери   Hug   от 17 декември почва триумфа на любовта с Уилям  Леви  и  Освалдо риос  Mr. Green  викат че сериала не бил лош
Hug Бана не Mr. Green я с латиното съм скарана отдавна Laughing

# 231
Мани де Joy
Чета си списание аз и викам - Я зетя Joy и кат се зачетох кви признания е давал преди време Joy
Ойде зетя Mr. Green ше търсите друг Mr. Green

# 232
Ренка  Hug Вери   Hug   от 17 декември почва триумфа на любовта с Уилям  Леви  и  Освалдо риос  Mr. Green  викат че сериала не бил лош
Къде ще го дават  newsm78 и ако е от преди 5-6 до 10 години стар го не искам че тогава Уильо не ме кефи с ония кичурчета Joy
Предпочитам го сегашен  Heart Eyes

Я го с челядта  Mr. Green

http://instagram.com/p/wpp3XblZgx/

# 233
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама,Лелче,тоя път гледай каква си осторожна hahaha hahaha hahaha Hug.
Ирче, Hug,Феми, Hug,Илде, Hugздравейте Hug.
Релаксче,мноу ви убав градът Peace.
Нещо яко ме цепи канчока Crossing Arms.
Божеееее,все по-зле изглежда тоз човек  doh doh doh

# 234
 Вери  Уилям   не е с кичури  на рекламата    по диема фемили  е сериала  от 17 декември    следобяд   14  часа май   той се е разделил с Елизабет   Гутиерес 

# 235
Линко spoko от кросотътъ на Ча ше да те боли тиквоча Mr. Green

Вери  Уилям   не е с кичури  на рекламата    по диема фемили  е сериала  от 17 декември    следобяд   14  часа май   той се е разделил с Елизабет   Гутиерес 
Е ти навреме каза Mr. Green

# 236

Е мълчи си още Joy нищо официално не е казал за раздяла,но като го питат нещо за Елизабет или отклонява въпросите или спира интервюто  hahaha
Той малко го вее вятъра него та не се знае  с коя е Joy или си е с жената или с Химена или има съвсем нова Joy

# 237

Е мълчи си още Joy нищо официално не е казал за раздяла,но като го питат нещо за Елизабет или отклонява въпросите или спира интервюто  hahaha
Той малко го вее вятъра него та не се знае  с коя е Joy или си е с жената или с Химена или има съвсем нова Joy

# 238
http://diemafamily.novatv.bg/series/%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%83%D0% … 0%B2%D1%82%D0%B0/

Вере не е с кичури Laughing ма ми хареса сюжета Shocked май ше го търсим на рашан Mr. Green

# 239
  и аз май ша  го гледам Уилям   и Освалдо  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт