"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 463
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Не е първата моя такава, няма да е последната... не се свежда до пари, облаги, секс.... абе хора, просто емоции, да си изживееш емоцията, да летиш, да те гори по дробовете, докато дишаш, да не можеш в същото време да си поемеш дъх... Това е.
Имам чувството, че 99% от пишещите са безкрайно отегчени домакини, които въздишат и търсят нещо, за което да вдигнат пръст, крак, да нададат вой.

Относно това...аз искам друго да те питам.
Рано или късно, с този или друг всичко това ще е спомен - или поне така казваш, че не търсиш нещо постоянно, не искаш да разделяш мъжа от семейството му, влизаш във връзки с обвързани мъже и т.н....та рано или късно мъжете ще са само приятели /ако съумееш да ги запазиш като такива/. После какво следва? Докога би могла да живееш по този начин? Банално ще прозвучи, знам, и клиширано, но няма ли да се изхабиш емоционално?
Защото звучиш сигурна, че няма да е последната, което поне на мен не ми звучи....добре.
Питам те не като
Цитат
Имам чувството, че 99% от пишещите са безкрайно отегчени домакини, които въздишат и търсят нещо, за което да вдигнат пръст, крак, да нададат вой.

, а като преживяла го. Не те осъждам, не те и упреквам. Откривам част от себе си в теб, но понеже знам на мен какво ми костваше всичко това, ми е любопитно да разбера и чуждата гледна точка.
Не ми отговаряй, ако не искаш.

# 106
...що е то връзка с женен мъж...

Глупост.

# 107
Пеперудите отлитат.... у черешите.
Joy hahaha  bouquet

# 108
Еххх, ама в жестока заблуда си, че точно и само ти изживяваш нещо толкова възвишено, като връзка и секс с женен мъж. Simple Smile
Но пък е толкова хубаво да си вярва човек и да убеждава останалите в заблудите си. Simple Smile
Лошо няма разбира се...

Дали тук има отегчени домакини...със сигурност има. Има обаче и много други, които ти изглежда пропускаш и не ти се иска да видиш....

# 109
  • Tам през Атлантическия океан
Чери , трябва да напише книга  Peace
Арлекин Wink

# 110
Добре, а като е толкова прекрасно, и той е толкова смел, самоотвержен и те гледа с онзи поглед, с който само една единствена жена може да се гледа в този живот, защо не ти се развиват нещата както ги искаш?

Защо той не е с теб, след като не е и с жена си? Ти самата беше писала, че очакваш нещо от особено значение да ти се случи, а няколко дни по-късно вече беше разочарована, от някой, който не си очаквала да е толкова нерешителен. Дали има връзка с една промяна на един статус във Facebook?

Така е. Пусти форум. Няма анонимност. Само преди седмица тъжеше по него. Че си мечтала с него. Че т.н. И тичахте. Един от друг, един към друг...

Хубава тема, но по-скоро е литературна. За това кой ще напише по-вълнуваща измишльотина на тема връзка.

# 111
ZinaSt, лошо няма хората да си се упражняват в словоблудство. Simple Smile

# 112
И тичахте. Един от друг, един към друг...
Нека има движение! Crazy

# 113
Разбира се, Sesylle. Четенето винаги обогатява Simple Smile

# 114
  • Другата България
И тичахте. Един от друг, един към друг...
Нека има движение! Crazy
Ама и ти си една..... ooooh! smile3516

# 115
Даже бих предположила, че си кисела черешка, защото на въпросния любимите му плодове са череши, а ти си кисела като гроздето за него. Само предполагам. Вдъхових се и аз от тази тема и ме заля творческа вълна.  Mr. Green

# 116
Жал ми е за съпрузите на двамата. Иначе нищо ново под слънцето.

Някоя съседка ще разкаже. То с тази анонимност в нета  Laughing

# 117
Ааа, не  Naughty Чери не е такава жена. Тя е свободна. Само той мами.  Mr. Green

# 118

Някоя съседка ще разкаже. То с тази анонимност в нета  Laughing

Не им се случват толкова прозаични неща на възвишените.....Simple Smile
ще да е нещо драматично и изключително....Simple Smile не просто някоя си клюкарка без работа да издъни нещата.  Laughing

# 119
то чувството наистина е такова,каквото го описва Чери
аз незная защо й завидяхте за него Peace
такова е защото това са крадени мигове , ако връзката стане официална почти винаги нещата се разсъхват
аз й пожелавам от сърце да изживее всичко от тази връзка,без да бъде наранена Peace

Общи условия

Активация на акаунт