"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 742
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 165
Знаете ли и аз самата никога не разбрах какво е лъгал,но жена му беше по-изненадана и от мен,разбра чак когато го осъдих и то мисля,че не цялата истина
кой знае какво я е лъгал
когато родих,бившият ме обвини че ей сега вече искам да му разваля семейството Joy Joy Joy

# 166
Работа. Служебни вечери. На този така му е било удобно. При други е в обедната почивка. Трети си тръгват по-рано от работа, а се прибират по-късно вкъщи. Четвърти пък направо с колежка, че е по-лесно.

# 167
  • Пазете Гор
Къде с лъжи, къде с мълчание - обяснява се. Хората са изобретателни и артистични, и наивни и незаинтересовани съответно.

# 168
Куркума- отдавна ми е ясно Peace
Камъчка, намери ли се някоя "гадна" приятелка, която да се опита да ти го изясни преди на теб самата да ти стане ясно? Ти повярва ли и тогава? Да не прозвучи като обвинение, като нещо друго... не, просто питам, защото ти си примера в темата и отговаряш на "Питай патѝло", та можеш да им кажеш на всички с пеперуди как стоят нещата в повечето случаи.
Вярно е, че има и такива дето се развеждат, заживяват щастливо и става приказка без край.

А има и такива, които просто не питат, за да не си развалят комфорта. Ми случва се и в най-добрите семейства, казват.

# 169
Всички около мен го виждаха Peace сестра ми,майка ми
той заяви пред майка ми,че ние ще имаме дете и ще бъдем щастливи Heart Eyes
онзи ден беше идвал пак вкъщи пиян Peace не го допуснах в дома си и никога повече няма да се обърна назад
Излишно е да казвам,че никога вече няма да бъда същата Peace

# 170
  • Другата България
Напротив, аз мисля, че мнооого рядко приказката е без край.
В повечето случаи е докато осъзнаеш, че няма разлика между НЕГО и бившия, или поне не е такава, каквато ти искаш.
Защото неминуемо ги има и бившата му жена, и децата, с които той се вижда и поддържа връзка, че и пари им дава...абе....

# 171
А защо смятате, че всички любовници имат за цел да разведат мъжа и да го имат само за себе си? Секс и приятно прекарване ( Laughing ) не са ли достатъчни вече?
Или задължително всички любовници са влюбени?

# 172
Секс и приятно прекарване ( Laughing ) не са ли достатъчни вече?
Напълно! Но тези хм... контакти са броени. Нагона бива задоволен и нямаш ли пеперуди, просто преминаваш на следващия. Кофти е когато сексът ти харесва, обаче вземеш, че се и влюбиш в някого. Още по-кофти е когато се влюбиш и е почти споделено, но имаш насреща си пък мега страхливец, дето трепери пред жена си, та не смее нищо да направи освен да ти виси на врата. Laughing Абе... изобщо, извънбрачните връзки са кофти! Laughing

# 173
Май изчерпахме темата Grinning

# 174
Брей че интересно... според мен за една омъжена жена е много разумно да си хване женен любовник, иначе рискува какви ли не неприятности и сложни ситуации. А така и двете страни ако са наясно с естеството на връзката си, няма да има лъгани... (освен половинките де).ю
Ама за една свободна жена, която иска връзка, бъдеще деца и т.н. кво търси при женен мъж не знам  newsm78
А четох внимателно темата, но пак не ги разбирам много любовниците...
А иначе и аз съм имала "връзка" с женен мъж, бях на 18, не разбрах че е женен докато не видях сина му...  приключихме на бързо някак си - мисля че нищо не съм загубила.

# 175
  • Tам през Атлантическия океан
имах предвид,че не любовницата казва-мило-ти кога ще се разведеш,а пичът казва-когато се разведа ще бъдем заедно и ще остареем заедно Crazy това кога е относително понятие де Laughing

Е , в моя скромен опит не бе така.
При моя 'женен' явно наистина нещата в брака му се бяха разпърдяли и аз вероятно бях последнен катализатор  Crazy Разведе се но аз не останах с него.

# 176
  • София
...
Абе явно тук повечето си мислят, че срещите са само за секс. Crossing Arms
...

Не виждам нищо лошо в това. Ако реша да имам любовник, силно се надявам да бъде само за секс и ще гледам да е женен, защото съм омъжена.

# 177
Ако реша да имам любовник, силно се надявам да бъде само за секс и ще гледам да е женен, защото съм омъжена.
Ти си се надявай, ама да знаеш, че клишето "Животът е това, което ти се случва докато ти правиш планове за него" важи с пълна сила точно за тези неща! Освен това на сърцето никой не може да заповядва да се влюби ли или да задържи на стендбай. Освен и това, е добре младите да го знаят и никога за нищо да не се заричат, както и да не твърдят, че на тях никога няма да им се случи нищо такова.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 21:53 от Бижy

# 178
Той е бил в перманентен развод, т.е. неперекъснато се е разделял и събирал с жена си, какво има да се оправдава?

Да бе....бил. това обикновено се използва само за пред любовницата,  а жената и представа си няма че с мъжа си са пред развод.
В 90% от случаите мъжете както и лъжите им са сходни. ....нищо че в началото може да изглеждат толкова възвишени, силни и мъжкари. Simple Smileне искат да си развалят семейния рахат...но не пропускат да метнат под ножа и нещо ново и свежо.

# 179
Хвърлих един бърз поглед на публикациите на авторката - над 1700 страници за пюрета, АМ и перилни препарати. Точно тя да ме обиди на "отегчена домакиня" - тц, няма как да стане.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт