"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 001
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
За тръпката нямам никакъв упрек.
Упрека ми е да си на 40 и да се самозаблуждаваш.
Историята е "изгубих си главата в черешовия арома, ама нищо ми няма". Не е вярно ... Да не лъже себе си. Има и нещо и има да си търси изгубеното с рев после. Влюбването не минава просто така. Не минава с "аз не искам да развалям семейства", "аз не искам да съм с него и ми трябва само за сега, а за после ще намеря друг". Щастливия край и умните любовници са тези, които не са се влюбвали. Чери не е от тях.

# 226
  • София - Рим и обратно
Според разбиранията на обществото ни и двамата са виновни. Туй то.

Според моите, виновен е единствено изневеряващият. Той има задължения към друг човек, а не чуждият.

# 227
В любовта, както и на война - правила няма!
Joy Хващам се на бас, че тия "мъдри, крилати" думи са плод на нечия празна влюбена глава. Пробвай без правила. Wink Ще те сгащят още утре. Или си насей една нива с просо и карай направо през просото, само така ще ти се получи без правила. Laughing

# 228
каквото и да си говорим в повечето случаи любовницата бърше сълзи и сополи
ако съпругата е достатъчно умна и си затвори очите след време става така,че нищо не се е случвало
вината на любовницата е единствено към нея самата Peace
така смятам аз
когато се задоволяваш да си втора цигулка,винаги трябвада си нащрек да те отсвирят
това е

# 229
Честно казано, стана ми любопитно да видя Черешка в тази светлина. Аз си бях изградила една тотално различна представа за нея. Чела съм я из бебешките теми.
С това обаче не искам да изкажа нито нещо негативно, нито позитивно. Просто имам чувстваото, че друг човек е завзел профила й Simple Smile.

Така става човек като се влюби. После му минава...

Но ние не знаем каква е отсрещната страна. Има един тип мъже, които постоянно имат любовница, без да си развалят семейството. Може и нейния да е такъв.

# 230
  • Куциндрел

Защо? Защо? Само защото искат да са щастливи. Въпросът ми е риторичен, не е персонално към теб, Сеса.
Защото почти целият свят изповядва аврамистка религия. Колкото и да не ни се иска, доста правила и норми са навлезли от религията в светския живот. И за това се гледа с лошо око на любовник/ца с женен/а.
Тези неща се случват доста често, защото човек не е моногамен по природа.
Препопалагам, че правилата за изневяра са навлезли заедно с правилата за наследство, т.е. да не се разсипва наследство извън семейството.
Ох, засипах ви със скучни мисли. Rolling Eyes

# 231
  • Куциндрел

Според моите, виновен е единствено изневеряващият. Той има задължения към друг човек, а не чуждият.
Според моите по-голяма вина има изневеряващия, но и любовника има. Все единия е виновен.
Не знам как ще реагирам в подобна ситуация, сигурно ще хвърчат огън, жупял, гащи, чинии и сопи. Пък може и да го приема мило и тихо и да си намеря и аз къде да се трещя. Пък може и да не ми пука. Всичко зависи колко държа на човека до мен. Писах вече, че аз се въздържам от изневери, макар че ми се иска, за сега успявам доста дълго време. bowuu

За тръпката нямам никакъв упрек.
Упрека ми е да си на 40 и да се самозаблуждаваш.
Това няма как да стане, има хора, които се самозаблуждават цял живот.

# 232
Iris04, всъщност има един тип жени, които търпят мъжете им да имат любовници и да не си развалят семействата.

# 233
  • sf
Iris04, всъщност има един тип жени, които търпят мъжете им да имат любовници и да не си развалят семействата.

Аз например  Rolling Eyes

# 234
каквото и да си говорим в повечето случаи любовницата бърше сълзи и сополи
ако съпругата е достатъчно умна и си затвори очите след време става така,че нищо не се е случвало
вината на любовницата е единствено към нея самата Peace
така смятам аз
когато се задоволяваш да си втора цигулка,винаги трябвада си нащрек да те отсвирят
това е

А аа и съпругата бърше сълзи и сополи, не е само любовницата. Колкото и да си "затваря очите", рогата на главата й няма да изчезнат. Винаги ще си има едно на ум, че може и последна цигулка да засвири.

# 235

Може и те да си имат любовник, например.

# 236
Има всякакви истории
на толкова истории се наслушах,докато пиша в родители отглеждащи сами децата си,че свят ми се завива
това ,което никога няма да проумея е как някои зарязват децата си правопропорционално на зарязването на жените си
не съм си отговорила на въпроса-какво съм си мислела,че правя и на какво съм се надявала
моят бивш е от типа мъже,които ще продължат да изневеряват
ако не съм аз,ще е друга
платих за наивността си висока цена и никога повече не бих допуснала семеен мъж да ми говори за романтика и пеперуди
Но-всяко нещо с времето си
Навремето и аз летях като Чери и си мислех,че съм безсмъртна Peace

# 237
Бе аз разбирам всичко, само че  тая потребност да си  споделяш най-интимните преживявания  във форум не съответства на зрял човек. Това го правехме в училище - да изтичаш при най-добрата ти приятелка,  да и разкажеш как те е погледнал, какво точно е казал, как го е казал и т.н.

Когато 40-годишен човек се държи като 16-годишен, това е пародия и хората се смеят, както биха се смяли, ако се облече като 16-годишен.

# 238
тя не го прави с цел да я аплодираме
просто си излива емоцията в думи и го прави красиво
когато аз бях на върха на айсберга последното нещо,което мислех обаче беше да пиша за това
и аз бих я посъветвала оттук насетне да си го запази за себе си,не само защото дразни жени,които са преживели зарязване заради гадната любовница, а защото така излага на показ най-съкровеното си Peace

# 239
какво като е на 40? На всякаква възраст човек има нужда от тръпка.

Да, ама... разпищолването около 40 е такъв голям резил, че просто няма накъде  ooooh! От хормоните ли е, от кризата на 40-те ли, не знам, но и най-нелепите пуберски изцепки бледнеят пред проявите на многоуважавани наборки, които наблюдавам през последните 4-5 години... Като се започне от приливите на романтичен инфантилизъм, ре-брандирането в търсене на себе  си (шантави цветове и прически, татуси, пиърсинги, екстравагантни дрехи - всичко, що крещи "Вижте меееееее, колко съм готина, модерна и младеяяяяяяяяя!") и се стигне до хващането на любовник и обсъждането наляво и надясно и на пеперудите в стомаха, и на нестандартните сексуални практики, които "откриват" - без никой да пита и да се интересува  Stop

Жалка е тази картинка, много. Особено за жените с по-големи деца, които си умират от срам когато "разкрепостените" им 40 годишни майки флиртуват с 20-годишните им приятели, или пърхат с мигли и се слагат на всеки срещнат учител, треньор, че и татковци на съученици...
За "любовниците" няма да отварям дума...

Знам, че ще бъда разбрана погрешно.  Подкрепям силно идеята самотните жени (неомъжени, разведени, вдовици) и нещастните в брака си да правят промени НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ, и да търсят любовта - това е най-естественото нещо на този свят! А когато човек се е парил веднъж, или два пъти, му е още по-трудно, и на тази възраст освен всичко друго е необходима и голяма доза късмет, да срещнеш точно ТВОЯ човек и да изградиш живота си с него наново. НО.
Нека това става с малко повече достойнство и самоуважение. Нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт