"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 705
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 260
  • тук-там
Съжалявам, че се намесвам в диалога ви, но щастливия брак, няма нищо общо с изневярата в голям процент от случаите. Изневярата, не изневерите! Peace

Всеки изневерява!  Ментално или физически. Другото е неестествено и ненормално за вида ни.

# 1 261
  • Пловдив
Добре, физически ясно. Какво е "ментално изневеряване"?

# 1 262
  • тук-там
Докато мъжа ти се поти върху теб и си представя ...някоя там, избери си. Вкъщи обаче - само Янтра е на лице... Е, ми.... newsm78  Янтра.... Янтра!
Грубо, но факт!
За мисли, представи, сънища  и т.н....ясно нали?  Peace
И в 99% от случаите не е някоя филмова или телевизионна звИзда. Баш наоколо е!

# 1 263
няма как 2-3 потребителки да ме убедят,че нямам морал,че съм причинила страдание и прочие
Няма как да стане Peace
не очаквам да ви стана симпатична , но от темата се убеждавам,че любовниците наистина са по-толерантни от съпругите Wink
По същия начин, по който любовницата не може да бъде убедена, че е причинила страдание, съпругата пък не може да бъде убедена, че любовницата е силно добродетелна и морална.

А най-нормалното нещо е любовницата да е по-толерантна. Ако аз открадна нещо на някого, със сигурност аз ще съм по-толерантна към този някого, отколкото той към мен. Обратното би било абсурдно.

Беше ми симпатична до момента, в който написа, че това една жена да проявява уважение към личното пространство и да има доверие на съпруга си я прави лицемерна глупачка. И след като не души като куче около всяко негово излизане вечер, от къде накъде ще е изненадана, че той има извънбрачно дете.

Обичам свободата си и ако кажа, че съм с приятели, не би ми било приятно да ме следят и ровят. Защото никога не бих злоупотребила с доверието на партньора си. Съответно му отвръщам със същото. Да не говорим, че настоящия мъж до мен е лекар и се случва посред нощ да го извикат по спещност. Викаш да купя комплект бебешки дрехи за детето на любовницата, а?

Ако не следите мъжете си - просите си го. Така излиза. Аз пък ще ти кажа, че моя бивш се прибираше от работа в 6 всяка вечер и по цяла събота и неделя не мърдаше от дивана. Оказа се, че изневерява в обедната почивка. За ку*вите пречки няма. Като го следиш вечер, ще го приема сутрин.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 21:21 от ZinaSt

# 1 264
  • Пловдив
Докато мъжа ти се поти върху теб и си представя ...някоя там, избери си. Вкъщи обаче - само Янтра е на лице... Е, ми.... newsm78  Янтра.... Янтра!
Грубо, но факт!
А-ха. Разбирам. Но не, не всеки го прави.

# 1 265
  • тук-там

Разбира се! Важното е да сме хепи и всеки да е в мир със себе си! Peace

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 21:11 от Wild_rabbit

# 1 266
Като го следиш вечер, ще го приема сутрин.
Точно така! И като питах преди години моя мъж: бе ти що не ме ревнуваш бе? Ходя насам натам с приятели, с мой приятел от ученически години в Банско, или другаде по два дни, той ми каза: е ти ако си решила да направиш нещо, аз и да те ревнувам и да не те, ти пак ще го направиш. В клетка трябва да те гледам и да не я напускаш, за да съм сигурен че няма да те пипне някой. Пък ти си човек и аз уважавам свободата ти и правото ти на избор.

Грубо, но факт!
Joy Ма ти и мисли четеш, а? Crazy Разбираш, значи, ама все пак не е така! Mr. Green

# 1 267
  • Пловдив
Разбирам, че според Wild_rabbit менталната изневяра (терминът не е мой) е когато мъжът ми прави секс с мен да си мисли, че прави секс със съседката Пенка (или братовчедката Ганка).

# 1 268
Ами дори и да си представя, каквото там си представа, все пак не е баш същото, както да е наистина. То е все едно да каже някоя дебеланка на диета, че е едно и също да си представя, как яде тортата и наистина да я изяде. Или че е все едно да изтрепеш няколкостотин души в компютърна игра и наистина да хванеш калашника. Хората си фантазират какво ли не - включително доста отклонения от традицията в секса - ама никога не ги извършват.

# 1 269
Разбирам, че според Wild_rabbit менталната изневяра (терминът не е мой) е когато мъжът ми прави секс с мен да си мисли, че прави секс със съседката Пенка (или братовчедката Ганка).
Така де, разбираш какво казва Wild_rabbit, но твърдиш, че ако мъжът ти прави секс с теб, никога и за нищо на света не си мисли за Пенка съседката защото излиза, че ти му четеш мислите и гарантираш за това, така го разбрах пък аз.

# 1 270
  • Пловдив
Така де, разбираш какво казва Wild_rabbit, но твърдиш, че ако мъжът ти прави секс с теб, никога и за нищо на света не си мисли за Пенка съседката защото излиза, че ти му четеш мислите и гарантираш за това, така го разбрах пък аз.
Не, твърдя, че АЗ не го правя. За друг - аз не чета мисли.

# 1 271
  • Ямбол
...
Беше ми симпатична до момента, ....
И на мен Камъчка ми беше симпатична или по-скоро се опитвах да ѝ вляза в положението на самотна майка, зарязана от бащата на детето ѝ , до момента, в който разбрах каква е историята ѝ. И тя продължава да търси съчувствие и се намират лицемерки, които я подкрепят и я галят по главичката, че даже ѝ ръкопляскат.
Просто парче, та дрънка.

Янтра, хората много често изхождат от собствената си практика и за някои е непонятно нещо, което те не правят.

# 1 272
  • Пловдив
Янтра, хората много често изхождат от собствената си практика и за някои е непонятно нещо, което те не правят.
Хората са шарени. Един прави едно, друг прави друго. Просто не всички правят дадено нещо. Природата ни прави различни. Не всички изневеряват.

# 1 273
  • тук-там
Просто парче, та дрънка.

Химическото чистене е измислено отдавна! Не е необходимо да складираш вълнените си поли по стария начин! Peace
Мирише!

# 1 274
Не, твърдя, че АЗ не го правя. За друг - аз не чета мисли.
Това питах де, защото останах с впечатлението че и за мъжа си го твърдиш категорично, пък то е някак си невъзможно. Вероятно съм се объркала.

Хаха, как попадам все на такива смешки из фейса.

Скрит текст:
Момиченце на пет годинки се хвали в детската градина на приятелка:
- Имаме си нов татко!
- Как се казва?
- Петър Иванов.
- Петър Крумов Иванов?
- Да.
- А-а, този е добър! Беше у нас миналата година!

Общи условия

Активация на акаунт