"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 631
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 425
  • град-държава

Е, извинете, че ви развалихме седянката. Аз пък се надявах на повече разкази с подробности как съпругата им стъжнила живота, ]как се опитвала да ги сгази с личното си мпс, каквито се прокраднаха в началото. Поне да стане по-забавно Sunglasses
Е, аз де, но истината е, че нямаше нищо забавно. Не, защото се изплаших в този момент. Самата тя със сигурност не изглеждаше ядосана, а тъжна.
Две малки деца, имаше и нещо доколкото си спомням, че се чуваше за трето на път. С нейният мъж не сме коментирали изобщо, никога.
Преди това изобщо не се бях замисляла, до този случай, аз просто се почувствах истински боклук в конкретния момент. Цялото ми самочувствие и мнение за самата мен, собственоръчно полях с кофа л***а. Точно това чувствах и тогава взех решение, че женен мъж повече никога.
Не друга, ако ще 100 други да са, но да не съм аз.
Конкретния мъж аз не обичах-черешите ми дрънчаха по друг мъж. Привлече ме с външност и това, че не изневеряваше и предварително да не се надявам... отделно бе най-добрия избор за целта, която имах.
Абсолютно целенасочено предизвиках цялата история, която продължи 2 месеца.
След случая с жена му, я приключих.
В началото на тази есен ги видях след около 12години двамата заедно. Държаха се за ръце и пазаруваха, той ме позна, но аз се направих, че не съм.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 18:52 от Vermilion`

# 1 426
Ами да разкаже де два дни все това чакаме !

Разказано е вече, не само от нея.

# 1 427
темата не я чета обстойно, имам две деца и нямам време за форуми, но това което чета е все срещу любовницата или законната му половинка, но не прочетох нещо срещу мъжът, абе за тия мъже ще се изядем с парцалите, независимо дали сме им жени или любовници. То вярно, че мъжете са по-малко от жените, още по-малко са тези които изобщо стават за нещо, ама нали ние сме с достойнство все пак. или всички любовници, жени, майки, баби ще ги дондуркаме щото те не са виновни, само гадната любовница, съпруга ,свекърва е виновна че се бърка където не и е работа. Та поради нашето отношение към тях те ни правят на маймуни. Ние  им даваме шанса те да излизат сухи от ситуацията винаги.

# 1 428
  • Sofia
Рано или късно И любовницата се превръща в съпруга и трепери, КОГА ще й се случи същото  ooooh!

Само туй ще кажа. Животът е палачинка, както всички знаем и всичко се връща!

# 1 429
Рано или късно И любовницата се превръща в съпруга и трепери, КОГА ще й се случи същото  ooooh!

Само туй ще кажа. Животът е палачинка, както всички знаем и всичко се връща!

за това трябва да я караме по -спокойно, без да се пенявим много, много. а като ни зарежат да приемаме с достойнство нещата.

# 1 430
............винаги съм се чудила на жената, която не е омъжена,  но с пълно съзнание,  че е женен започва връзка с мъж. Какви илюзии си прави, замисля ли се, за ситуацията? 

какво има за чудене  newsm78, нарича се 'ефект на ромео и жулиета', нито е от вчера, нито от оня ден, а откакто свят светува.

относно беден/богат мъж - да не се залъгваме, вероятността да попадне в капана на този ефект един симпатичен и поетичен дърводелец е в пъти по-малка от безчувствения, но богат банкер.

# 1 431
  • Ямбол
Използвах думата животно метафорично. Както е в приказката - такова животно няма, имах предвид, че има и то е обект на темата.
Но и иначе, освен със следване единствено на животинския си инстинкт, с друго не мога да си обясня мазохистичното навиране в чуждите легла.

# 1 432
Златна ябълка - напълно съм съгласна за банкера. Дето вика мъжът ми как пък една фолк звезда не си хвана някои охранител, строител, продавач
Една колежка слиза от една луксозна кола пред работата и един колега  и вика: - Е ама да си купя и аз такава кола, че да ми обърнеш внимание. А тя ми отвърна - Еми купи си и ще ти обърна.

# 1 433
за теб нормално ли е мъжът ти да се прибира наспал се и видимо доволен в 4 или 5 часа сутринта всеки ден в продължение на 3 години???

Включвам се в тази тема не за друго, а само защото ми се струва леко небалансирана: сума ти народ мята камъни по любовницата, все едно нейната вина е най-решителна.

Но. На мен напоследък пред очите ми са доста примери на омъжени жени, някои от тях са ми и приятелки, които с години наред приемат или понасят мъжът да кръшка като за световно. И рано или късно, като мъжът се влюби и се изнесе- решават как най-виновна за тяхната провалена връзка е любовницата. За съжаление не мога да разкажа подробности, да не познаят случайно познатите ми- ако подробностите са не по-малко фрапиращи от горния пример.

# 1 434
Радвам се,че ви дадох материал Peace
в интерес на истината ми олекна ,че си споделих историята
откъслечно съм го правила в нашия форум , но никога не се бях навирала така сама между шамарите
въпреки някои потребителки съм приятно изненадана от проявеното разбиране и толерантност
благодаря и на тези,които ми писаха на лично
смятам да не разведрявам повече скучния делник на някои , желая ви весело изкарване на празниците и помнете,че най-лесно е да хвърлиш пръв камъка Peace

# 1 435
Мagnollia, за какво трябва да си прави илюзия свободна жена, започваща връзка с женен мъж?
И кое е толкова неразбираемото?
Когато си млад, не ти пука особено дали мъжа е женен, или не. А и не е твоя работа това как той е решил да прекарва свободното си време.
Не съм имала скрупули на 19-20г., и предполагам малко момичета ги имат на тази възраст.

# 1 436
и помнете,че най-лесно е да хвърлиш пръв камъка Peace

А най-трудно, да живееш така, че да не хвърлят камъни по теб. Май така се оказва.

# 1 437
  • тук-там
А най-трудно, да живееш така, че да не хвърлят камъни по теб. Май така се оказва.

Твоят живот "труден" ли е? И само заради камъните? newsm78

# 1 438
  • Другата България
и помнете,че най-лесно е да хвърлиш пръв камъка Peace

Абе и така не е .
 Peace  Малко /или не достатъчно/ са хората като теб, като Камъчка, като...Х, У, които споделят личните си истории по форуми и нямат против да ги правят общоизвестно достояние. Близко до акъла е, че след като си позволил животът ти да стане публично достъпен, трябва да си готов да понесеш и последствията за това. И разбира се, повечето са осъждащите, размахващите пръст, моралистките, разпозналите се от една или друга страна, възмутените...
А къде е гаранцията, че нито една от тях не  е била на мястото на главната героиня? Не в случая конкретно, по принцип? Че дори ако не е била, няма да стане? Но тук всеки може да се изпише като живеещ точно така - праведно, правилно, праволинейно, безгрешно.
Анонимността е голЕма работа. Laughing
И ще си е прав за себе си, и в мир със себе си, и убеден, че е по-малко или изобщо безгрешен.
А такива хора няма.
Най-лесно е да хвърлим камъка, наистина.
Но този, който го е хвърлил може да е до кръста затрупан от хвърлени по него. Peace

# 1 439

Общи условия

Активация на акаунт