Е, извинете, че ви развалихме седянката. Аз пък се надявах на повече разкази с подробности как съпругата им стъжнила живота, ]как се опитвала да ги сгази с личното си мпс, каквито се прокраднаха в началото. Поне да стане по-забавно

Две малки деца, имаше и нещо доколкото си спомням, че се чуваше за трето на път. С нейният мъж не сме коментирали изобщо, никога.
Преди това изобщо не се бях замисляла, до този случай, аз просто се почувствах истински боклук в конкретния момент. Цялото ми самочувствие и мнение за самата мен, собственоръчно полях с кофа л***а. Точно това чувствах и тогава взех решение, че женен мъж повече никога.
Не друга, ако ще 100 други да са, но да не съм аз.
Конкретния мъж аз не обичах-черешите ми дрънчаха по друг мъж. Привлече ме с външност и това, че не изневеряваше и предварително да не се надявам... отделно бе най-добрия избор за целта, която имах.
Абсолютно целенасочено предизвиках цялата история, която продължи 2 месеца.
След случая с жена му, я приключих.
В началото на тази есен ги видях след около 12години двамата заедно. Държаха се за ръце и пазаруваха, той ме позна, но аз се направих, че не съм.

, нарича се 'ефект на ромео и жулиета', нито е от вчера, нито от оня ден, а откакто свят светува.