"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 619
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 470
  • някъде в орбита...
Елица, трябва да му липсва на човек част от материала в главата, че да стигне до там ooooh!
"Емоционално интелигентни"?  Laughing

# 1 471
  • София
Една от черешовите дами обясняваше нещо за емоционална интелигентност, ако не бъркам терминологията, не ми се рови назад...

# 1 472
  • Ямбол
...
ти самата стана за смях и още не спираш
Аз съм станала за смях? Защото заявих, че са ми противни такива като теб?
Ти наистина се изживяваш като жертва.
Е, аз предпочитам да съм за смях в такава тема, отколкото да съм в твоето положение, каквото е сега.

А Дари се опитва да направи интрига, обаче е като слон в стъклария. Нещо не я отразяват отново.

# 1 473
Точно като не ме отразяват ми обръщат внимание, мерси! Така си пожелах, така стана. Точно ти ми отвръщаш. Grinning
Някои сме хитри понякога, и не само сега. Учителки! Mr. Green

# 1 474
Тъп начин да се похвалиш с кого си спал....Simple Smile

# 1 475
  • Blondeville
Аз имам една съфорумка на която мъж й спа в хотела с гадже. Няма да се познае, затова го казвам. Преди две години.

Това го споделяш с каква цел...Почувства се по-добре, или...?! Confused

Любителите на интригите обикновено принизяват най-вече себе си...

# 1 476
  • Ямбол
...
Това го споделяш с каква цел...Почувства се по-добре, или...?! Confused...
Отчаян вик да я забележи някой.
Веднъж обяви, че ще пие хапчета. Ама на, още не ги е изпила. Така, че като ти каже добро утро, огледай се за слънцето.

# 1 477
  • град-държава

О, твърде вероятно е да не е хич забавно.
Скрит текст:
Ако съпругата след преживяното буквално се влачи по земята и повръща, докарва се до анорексични килограми или си изхвърля чаршафите, завивките и друг домашен текстил, впоследствие й се налага да продаде общия дом, защото й е невъзможно да продължи да живее в него, или ако се подкарва от 10 сутринта на водка и в това състояние си кара и прибира детето от училище, или се нуждае от медикаментозно лечение заради психическо разстройство... Все са си тъжни истории, за съжаление съм ги наблюдавала.

Но на емоционално интелигентните дами как да им го обясниш... Rolling Eyes
Не може човек, който е лишен от способността да чувства, че и това да е повод за изтъкване на някакво си измислено превъзходство, да ми говори за емоционална интелигентност. Абсурдно е.Двете неща са взаимно изключващи се.
Тук дори не става въпрос за морал толкова, колкото за това, че всяко нещо има своите граници. Трябва да има мярка, понятие за правилно и неправилно. За това, когато се погледнеш и това, което виждаш. Не ми е поникнал ореол и това, че достатъчно хора не ме обичат/понасят/търпят е доказателство за това. Laughing
Но всяка свобода свършва при границата, от която започва чужд живот.
Аз лично съм изумена от множеството постове, в които се споделя силно съмнение в действия, които зависят единствено от лично взето решение...
Разбира се не можеш да гарантираш за чужди действия и обстоятелства, които не зависят от твоя контрол, но по дяволите, какво означава не гарантирам, че няма да си го сложа с женен. Ами това решение зависи единствено от човешките ти качества и принципи, на които се уповаваш.
Ако един човек не е сигурен и не вярва дори в себе си, е нормално това да се отразява във всеки аспект на неговия живот и отношение, от там точно идват глупостите в стил евтин Космополитън, започващи с "всички"...
Притрябвала ми е нечия измислена и преди всичко фалшива толерантност, дето на същата излита в космоса.
Към боклуци не съм толерантна, по същия начин, по който не бях толерантна и към себе си.
също така не коментирам мъжете, защото зная, какво е моето решение в случай, че бъда предадена по този начин. Никой не оправдавам, нито пък обвинявам. Аз гледам първо себе си.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 23:51 от Vermilion`

# 1 478
Е, много ясно, че основната вина ще се хвърля на любовницата. Все пак тя е някаква чужда, непозната в повечето случаи, а пък мъжът е близък, свой човек. То иначе трудно ще се преглътне да се продължава връзката с някой, когото считаш за виновен и за много сгрешил. По-лесно е, ако си мисли човек, че просто някоя го е излъгала.

Аз лично, ако съм към 40, с дете/деца, нещо изградено, осигурен дом и някакъв стандарт, с мъж, който е грижовен като родител и като съпруг, сигурно ще преглътна, че си го е пъхнал веднъж-дваж в някоя друга. Вече съм изморена от нови връзки, пък тогава сигурно хич няма да ми се иска да започвам пак от нулата. Няма гаранция, че и следващият няма да изневери, пък и няма да ми е приятно да си снижа стандарта, да се чудя как ще смогна с финансите. Ако изневярата е просто последната капка към един семеен живот, който не ме устройва, тогава е друго. Има смисъл да се потърси нещо по-добро.

# 1 479
  • някъде в орбита...
кукумицинка, от моята камбанария изглежда по съвсем различен начин. Има един човек на когото имам пълно доверие, един човек на когото разчитам ако ми трябва помощ. И ако този човек ме лъже, това че съм на 40 с дете хич няма да ме спре да му покажа вратата. По-добре сама, отколкото с човек дето превръща връзката ни в сапунен сериал - живота и без това е труден, няма смисъл да ми го усложняват допълнително.

Така като чета какво пиша обаче, май не противоречи на твоята позиция... Просто аз не преглъщам Rolling Eyes

# 1 480
кукумицинка, от моята камбанария изглежда по съвсем различен начин. Има един човек на когото имам пълно доверие, един човек на когото разчитам ако ми трябва помощ. И ако този човек ме лъже, това че съм на 40 с дете хич няма да ме спре да му покажа вратата. По-добре сама, отколкото с човек дето превръща връзката ни в сапунен сериал - живота и без това е труден, няма смисъл да ми го усложняват допълнително.

Така като чета какво пиша обаче, май не противоречи на твоята позиция... Просто аз не преглъщам Rolling Eyes

Много бързо бих се развела, ако случаят беше като при майка ми - алкохолизиран мъж, който не може да се задържи на никаква работа и краде заплатата на жена си за алкохол. Трябва все пак да изтъкна известни плюсове като факта, че не съм чула да е изневерявал или да е имало побои, но като цяло при това положение жената е в по-добро финансово и душевно състояние, ако е разведена и сама си гледа децата. Но в случай на евтина любовница, която не накърнява семейния бюджет и микроклимат,  че даже и готви на мъжа ми, бих се позамислила.

# 1 481
  • някъде в орбита...
Но в случай на евтина любовница, която не накърнява семейния бюджет и микроклимат,  че даже и готви на мъжа ми, бих се позамислила.
Laughing
Разбирам те. Не съм съгласна, но те разбирам Laughing

# 1 482
Аз имам една съфорумка на която мъж й спа в хотела с гадже. Няма да се познае, затова го казвам. Преди две години.

Това го споделяш с каква цел...Почувства се по-добре, или...?! Confused

Любителите на интригите обикновено принизяват най-вече себе си...
Не. Влюбена е в мъжа си. И той си има любовница, продължават. И тя нищо не подозира.

Прекаляваш вече, Лиле!

# 1 483
  • София
Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Внимавайте какво пожелавате!
Всъщност гроб не се копае с пожелания. По-скоро горното можеш да го отправиш към любовниците, които се оказват прелъстени и изоставени в стремежа си да отмъкнат нечий съпруг и баща на други деца.

Не зная кой прекалява, но не нарекохте ли вече достатъчно пъти Лиляна проста и изкукала? Tired

Vermilion`, бих продължила в тази насока да разсъждавам, но разговорът в темата достигна твърде високо равнище и едва ли има смисъл... Rolling Eyes

# 1 484
  • София
И сега понеже любовниците си направиха тема, но пък и поканиха всички в нея, то седянката е пълна. Joy

Не разбирам това с невинните млади момичета, които от наивност тръгват с женен мъж. Да, бе, да! На това му викам пълна липса на морал, задръжки и ъкъл, да не го наричам друго яче. За какво ти е като си млада и красива да се хванеш с женен мъж  и да бъдеш втора гъдулка /гъдулка, щото за да се наречеш цигулка трябва да се попрефиниш малко/, като може света да ти е в краката и да си единствена. За мен е по житейски логично в един по-късен етап, когато се навъртят годинки и установиш, че си сама, а повечето свесни мъже са заети да си поставиш за цел да си "овакантиш" някой приличен.

Че мъжа, който поддържа любовница е предател и нещастник е ясно, ама айде стига оневинявайте любовниците, щото видиш ли ти, те били подлъгани и ако не били те, щяло да е друга.

От родния град на мъжа ми казват "Тя кучката като си навири опашката, то ясно защо кучетата я наобикалят."  И казаното е в пряк смисъл. Да не продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт