"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 568
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 650
Mandi84, защото тези хора по някакъв начин се опитват да се оправдаят пред себе си защо приемат обратно подобен човек. И понеже няма никаква логика да си кажат - ще продължа да съм с него, защото нямаше грам уважение към мен като ме лъжеше в очите, си казват - горкият, него са го подмамили, излъгали са го, случило му се е, попаднал е в мрежите й, така правят всички мъже и т.н., и т.н.
В крайна сметка всеки си преценява сам и търси начин да го боли по-малко.

Същото и с любовниците - обясняват колко са щастливи, как ги устройва положението, как им е добре така, че хем имат мъж, хем са свободни, че той ги обича повече от жена си, че не прави секс с нея (това задължително Mr. Green) и др. А всъщност им се ще те да са официалните.

А в крайна сметка този в средата (защото не е задължително да е мъж), ги врътка на пръстчето си и се подхилва - невинен  Simple Smile

# 1 651
Не си ли чела във форума, че ергени/моми нормални над 35 няма  Mr. Green

Моят приятел е ерген на 36. Нормален си е, но докато го сваля, беше голям зор  Joy

И при мъжете е като при жените понякога. Ако нямаш маичка, някой нещо да ти е дал, докато почувстваш някаква стабилност, работиш здраво и не се оглеждаш много за  сериозни връзки и ето, че си станал на 30.

# 1 652
Бахти странностите - да имаш съвест, възпитание и достойноство. Ей, странни хора, ви казвам - и аз не мога да ги разбера!

Лекси, тези 3 качества кой трябва да ги има?

# 1 653
  • Sofia, Bulgaria
И понеже няма никаква логика да си кажат - ще продължа да съм с него, защото нямаше грам уважение към мен като ме лъжеше в очите, си казват - горкият, него са го подмамили, излъгали са го, случило му се е, попаднал е в мрежите й, така правят всички мъже и т.н., и т.н.
В крайна сметка всеки си преценява сам и търси начин да го боли по-малко.

Същото и с любовниците - обясняват колко са щастливи, как ги устройва положението, как им е добре така, че хем имат мъж, хем са свободни, че той ги обича повече от жена си, че не прави секс с нея (това задължително Mr. Green) и др. А всъщност им се ще те да са официалните.

А в крайна сметка този в средата (защото не е задължително да е мъж), ги врътка на пръстчето си и се подхилва - невинен  Simple Smile

И аз мисля точно като теб! Била съм и свидетел как лъганата си прибира и мъжа и не дава и дума да се каже против него, а бълва огън и жупел срещу любовницата.

# 1 654
  • някъде в орбита...
Не се сърди човече, много добре формулирано Wink Peace

# 1 655
И аз мисля точно като теб! Била съм и свидетел как лъганата си прибира и мъжа и не дава и дума да се каже против него, а бълва огън и жупел срещу любовницата.

Значи се е убедила, че е невинен и колко е бил подлъган.  В тази връзка , дали пък няма случаи, когато любовницата е виновна.

# 1 656
  • София
Темата е за любовниците, както нееднократно се посочи, затова и коментарите са към тях.
А че този по средата е предателя, май за всички е ясно. Но макар, че темата е за любовницата, за мен най-потърпевшия в такъв триъгълник 🔼 е именно съпругата. Красива, грозна, умна, тъпа, работлива, мързелива космата, епилирана... Каквато, такава. Тя е такованата страна в ситуацията, нищо, че любовницата най се натиска да я таковат, щото те нещата при нея са с бонус - черешова есенция.

Та мили съпруги, добре помирисвайте своите благоверни за такива черешови миризми...

# 1 657

Значи се е убедила, че е невинен и колко е бил подлъган.  В тази връзка , дали пък няма случаи, когато любовницата е виновна.

Да, има такива случаи - ако любовницата всъщност е любовник (мъж), е виновен, че предлага на неверния съпруг неща и анатомични подробности, които благоверната съпруга няма как да предложи.

# 1 658
  • Куциндрел

Да, има такива случаи - ако любовницата всъщност е любовник (мъж), е виновен, че предлага на неверния съпруг неща и анатомични подробности, които благоверната съпруга няма как да предложи.
Joy Joy Joy
С напредването на тениката и нАуката не се знае. Може и да може.

# 1 659

Има. Ако го е упоила с нещо и го е изнасилила. Във всички други случаи решението е едиинствено негово.

Вече го има. Гледах предаване за семейство, в кото си смениха пола и двамата, т.е. той стана жената, тя мъжът. Така че и това отпада като оправдание  Mr. Green

# 1 660
  • Куциндрел

Вече го има. Гледах предаване за семейство, в кото си смениха пола и двамата, т.е. той стана жената, тя мъжът. Така че и това отпада като оправдание  Mr. Green
Едно в тази двойка е сигурно - не им е скучно.

Сетих се за онзи мъж, който беше родил. Вече и това го може. Mr. Green

# 1 661
Той мъжа си е бил жена преди това. И съответно си е запазил органите.

Разните му там бохеми и др. подобни сигурно са интересни за 20-25г. момиче.

# 1 662
  • Куциндрел
Той мъжа си е бил жена преди това. И съответно си е запазил органите.
Е, да. Ама това е подробност. Като си спомням новините - мъж роди. И някъде в статията пишеше, че е бил жена.

Те и тези на 20-25 са шапка на тояга.

# 1 663
Малко е жалко от висотата на скапания си живот любовниците да злорадстват, че всички мъже изневерявали, само дето ние още не сме го разбрали. Не знам дали разбирате, уважаеми, че този лай няма как да ни накриви шапките, тогава когато сме спокойни със себе си и семействата си. А със съветите си как да се държим с мъжете, ставате съвсем за резил, защото ако толкова добре ги разбирахте нещата, сега вие щяхте да сте с мъж до себе си, който ви обича и иска да се грижи за вас и децата ви. Но вместо това ще посрещнете поредната самотна Коледа, с един самотен подарък под елхата и обещанията, че някой ден наистина ще празнувате заедно.
newsm10
С този пост да поздравим всички камъчки, пияни вишни и прочее флора и фауна у форума.

# 1 664
 Не само на тях, интересни са на всички възрасти Simple Smile В моя случай жената до него беше на около 40, започнали връзка, когато е била на 30. И в крайна сметка за всички тя се водеше неговата жена, макар и без брак, съпругата си е обезпечена и съвсем отделна единица. Веднъж в изблик на откровения ми каза, че от 6 години не е имал любовница, чак сега с мен. Т.е. той тази жена наистина не я брои за любовница, той живее с нея. Има и такива мъже. Нещо както ако Стефан Данаилов е бил останал с Ирен Кривошиева (нали е имало момент дето са живели заедно). Съпругата-съпруга, жената, с която живееш- жена ти, студентките, с които се забъркваш мимолетно- любовници. И допреди 10-15 години си имал чара да имаш жени от 20 до 60 годишна възраст.

Разните му там бохеми и др. подобни сигурно са интересни за 20-25г. момиче.

Общи условия

Активация на акаунт