Къде в Бургас? (42)

• 100 904
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
От години използвам услугите на Easy Office. Препоръчвам ги без огризения.
Не ходете там! Отказаха ми услуга, защото нямало как да стане, а и по празниците имали много работа. На две минути от тях, в Пик
Скрит текст:
ми свършиха работа за точно 5 минути. Grinning

# 601
Навсякъде има и доволни и недоволни. На мен в Пик трябваше да ми почистят лаптопа, а ми счупиха клавиатурата Sad

# 602
Пиша и тук :

-Търсим   за покупка тристаен  апартамент /с две спални /  в град Бургас
 -Лазур , Възраждане , Братя Миладинови ,Славейков , Център, Зорница   ;
-старо или ново строителство 
-за предпочитане директно от собственик

Моля , ако някой има познати продаващи подобен , да пише на лични- а аз ще почерпя  cook  . Благодаря

# 603
Здравейте!
От къде мога да купя тюл  newsm78

# 604
М-н "Чар" на ул. Христо Ботев

# 605
М-н "Чар" на ул. Христо Ботев

Мерси
Че търсих на няколко магазина, а нямаше

# 606
Здравейте,
къде мога да намеря в Бургас -  Аперол (ликъор -аперетив) ? В Лидл, Билла - не откривам

# 607
Момичета ,препоръчайте ми маникюристка за гел лак в Лазур - около Флората -3та Поликлиника.
Да работи качествено и с хубави продукти  и на нормални цени .Много искам Embarassed

И евентуално студио за фотоепилация  - това вече няма значение в кои район ще е?

# 608
Момичета ,препоръчайте ми маникюристка за гел лак в Лазур - около Флората -3та Поликлиника.
Да работи качествено и с хубави продукти  и на нормални цени .Много искам Embarassed

И евентуално студио за фотоепилация  - това вече няма значение в кои район ще е?

Маникюристка мога да препоръчам на ул. Страхил, Зеления салон. Не е в района, но е близо до него

# 609
фотоепилация - студио Ева на ул. Дунав Peace

# 610
Гел лак мога да препоръчам на супер нормалната цена от 15 лв, само че е в Славейков...

# 611
Гел лак мога да препоръчвам на ул. Батак,  за около 20-25 лв,  но доста добре направен и прекрасни декорации.  Peace както и в Братя Миладинови.

# 612
Кое студио на Батак имате предвид?

# 613
  • Бургас
Търся столче за кола група 2/3. Освен в BabyMax, Бамболино, Хиполенд и Синди къде другаде? Искам да видя на живо Britax Romer, Concord... newsm78

# 614
Бритакс, но не знам дали и Рьомер, има само в Мадъркеър и то един, два модела. Когато ние търсихме, преди три месеца, нямаше този, който искахме да видим Britax Evolva 1 2 3, предложиха да ни го поръчат за 400 лв. След отзивчивостта на съфорумка, която ни покани да видим тяхното Еволва, аз го поръчах от Амазон и ми излезе 200 лв. с доставката.

Общи условия

Активация на акаунт