Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 43 190
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
най вероятно  не/платен отпуск т.е. работещ на трудов договор.

# 286
Здавейте,може да ми е глупав вънроса,но тъй като майчинството вече ми изтече,трябва ли да си променя критерия в трудовия статус? Аз, разбира се не съм се върнала на работа,защото няма кой да гледа малката,но дали трябва да го променям от: Отпуск за гледане на дете,в работещ на трудов договор? Благодаря
Предполагам, че в момента се възползваш от натрупаните отпуски по време на майчинството. Ако е така, отбелязваш, че работиш на трудов договор.

# 287
Здравейте,

Бихте ли ми казали има ли някъде списък с какви точки са се класирали децата на първо класира през 2014/2015 в конкретните ОДЗ. Видях големия списък с граничните групи тук:
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r166/ISODGRegister.log, но така и не можах по него да разбера съответната гранична група с колко точки е била?
Благодаря!

# 288
Имате ли представа кога ще се обявят допълнителните критерии за учебната 2015/2016? Минала година, ако не греша, някъде по това време ги обявиха.

# 289
ВЪзможно ли е да има кандидат дете с две имена само? Много странни неща се случват в нашия лист на чакащи....

# 290
ВЪзможно ли е да има кандидат дете с две имена само? Много странни неща се случват в нашия лист на чакащи....

Ако кандидатът не е роден в БГ, мисля, че може. В нашите списъци имаше дете с 5 (1 традиционно българско и останалите 4 западно-европейски) Simple Smile

# 291
  • София
Имате ли представа кога ще се обявят допълнителните критерии за учебната 2015/2016? Минала година, ако не греша, някъде по това време ги обявиха.
Като започне новата кампания. Тя започва с обявяването на местата на 23.02. И почти веднага след това градините качиха критериите.

# 292
  • София
Здравейте!
Имам син на 11 месеца и искам да го запиша на ясла, но когато вляза в сайта навсякъде ми пише, че няма група подходяща за моето дете?! Това редно ли е? Аз ли не мога да се справя  ooooh!?

# 293
  • София
Свободните места за набор 2014 ще бъдат обявени на 23.02 мисля. Тогава вече ще има избор на ОДЗ за вашия набор.  Peace

# 294
  • София
Свободните места за набор 2014 ще бъдат обявени на 23.02 мисля. Тогава вече ще има избор на ОДЗ за вашия набор.  Peace
Благодаря!

# 295
Здравейте, как се доказва месторабота на самоосигуряващо се лице?

# 296
Здравейте,
Моля за отговор на моя въпрос-
Ако майката към датата на класиране е по майчинство преди навършване на 1 год на детето, какво се отбелязва в системата? Работеща по тр. договор или в отпуск за гледане на дете? Тъй като реално "отпуск за гледане на дете" е след изтичането на тези 410 дни...Не кандидатсвам за 1ви път, просто съм забравила как беше  Embarassed

# 297
  • София
Здравейте, как се доказва месторабота на самоосигуряващо се лице?

За самоосигуряващи се родители - копие от платежни документи за внесени осигурителни вноски, преди класиране на детето или данъчна декларация, заверена в НАП.

Здравейте,
Моля за отговор на моя въпрос-
Ако майката към датата на класиране е по майчинство преди навършване на 1 год на детето, какво се отбелязва в системата? Работеща по тр. договор или в отпуск за гледане на дете? Тъй като реално "отпуск за гледане на дете" е след изтичането на тези 410 дни...Не кандидатсвам за 1ви път, просто съм забравила как беше  Embarassed

отпуск по майчинство

# 298
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® Благодаря за включването, в падащото меню в системата няма " отпуск по майчинство" както им е дадено в критериите, а "отпуск за гледане на дете", което по КТ се пада след 1-вата год. на детето до 2 годишната му възраст. Така им е формулирано. Преди това се води отпуск за бременност и раждане. Та затова не ми е мн. сигурно как е точно.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 14:21 от sluncho414

# 299
Да, видях извадката от сайта на детските градини за самоосигуряващо се лице, но ме интересува как да получа допълнителната 0.1 точка за месторабота, която дават на лицата по трудов договор, които работят в района на детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт