Бродирана красота - Тема 128

• 60 709
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
здравейте нова съм в бродирането направено по схема от pcstitch искам да попитам ако цветовете са 50 доколко максимум мога да ги намаля. и как да сменям големината на гоблена примерно от 30/20 да стане на 40/30  благодаря предварително

Извинявай, аз съм сравнително "стара" в бродирането ама нищо не ти разбрах от въпроса  newsm78 . Каква е тая схема, на какво , къде е правена?   За програмата Pattern Maker ли става въпрос?
значи използвам програмата PCStitch 10 направих си схема по снимка -излязоха ми 50 цвята но аз искам да ги намаля.Въпросът ми е до колко процента мога да намалям цветовете без да разваля гоблена.
Другият ми въпрос е гоблена по схемата като го изчисля ушит ще е  примерно с размер 30/20 см ,как мога дапроменя схемата че като го ушия да е с по-големи размери. Благодаря предварително!

# 541
  • До сърцето...
diqna4, тук повечето момичета работят с друга програма - Pattern Maker. По-популярна е и според мен - по-удобна.  Crazy

Ако разбираш руски виж тук - http://www.paraskeva.ru/pcstitch2.htm

Аз съм ползвала PCStitch преди повече от 5 години и нищо не помня.

# 542
  • Пловдив
Така, няма да Ви изброявам, но Ви се възхищавам на постоянството и красотите...........
Аз бодвам по малко от време на време, сега съм запецнала на 10-на лейзи дейзита и не ми харесват и това е - шия, разшивам и пак и пак - 4 ден..........

ФинЕти, писах на ЛС

diqna4, единственият начин да промениш размера е да играеш с панамата от 18 да я направиш 14 например, иначе сначале................ и си задаваш изходни по - големи размери............. Другото - намаляването на цветовете, не е математическа величина, намаляваш до толкова доколкото можеш да изчистиш без да развалиш картината. Майстор може и наполовина да ги направи, но пак зависи и каква е основата - лице; цветя; животни и т.н. С моите основни познания за тази програма - толкова............ Simple Smile

За протокола, боднах един Париж за подарък, ама това със качването на снимки ми е сложно - та ще почакате............ Хубав ден Simple Smile

# 543
здравейте нова съм в бродирането направено по схема от pcstitch искам да попитам ако цветовете са 50 доколко максимум мога да ги намаля. и как да сменям големината на гоблена примерно от 30/20 да стане на 40/30  благодаря предварително

Извинявай, аз съм сравнително "стара" в бродирането ама нищо не ти разбрах от въпроса  newsm78 . Каква е тая схема, на какво , къде е правена?   За програмата Pattern Maker ли става въпрос?
Цветовете на която и да е програма се намаляват постепенно, като след всяка корекция се гледа резултата.
Ако се намалят драстично можете да направите картинката неузнаваема.
За да се уголеми скицата ще трябва да заредите наново картинката и да зададете големината и цветовете. В противен случай ще имате много пиксели за шиене.
Тази програма е много затруднена, по-добре се ориентирайте към pattern Maker, както ви е посъветвала Радика.

# 544
Благодаря ви на всички за оказаното съдействие ще пробвам всичко което сте ме посъветвали.

# 545
  • БЪЛГАРИЯ
               Добър ви ден на всички!
               Дид, аз пък ти отговорих! Wink
               Оттеглям молбата си с огромна признателност!
                                                 Дияна4, понеже са ти дали абсолютно адекватни и изчерпателни съвети, ще си позволя само да допълня момичетата, като те посъветвам да не се нахвърляш на цветна схема- пробвай да създадеш нещо по-семпло! Качвам готова подборка за гоблен, тип "монохром" (не те подвеждам, просто става в сивата или кафяво-бежовата гама!). Изпробвано е, спокойно можеш да рискуваш.

# 546
  • Пловдив
Та, ето го моят Париж /вече подарен/........

CAM00205 by did_tag, on Flickr

# 547
  • с.Николово, обл. Русе
Дид много е стилен твоя Париж.

# 548
  • Вестерос
Голяма красота! Поздравления!

# 549
               Добър ви ден на всички!
               Дид, аз пък ти отговорих! Wink
               Оттеглям молбата си с огромна признателност!
                                                 Дияна4, понеже са ти дали абсолютно адекватни и изчерпателни съвети, ще си позволя само да допълня момичетата, като те посъветвам да не се нахвърляш на цветна схема- пробвай да създадеш нещо по-семпло! Качвам готова подборка за гоблен, тип "монохром" (не те подвеждам, просто става в сивата или кафяво-бежовата гама!). Изпробвано е, спокойно можеш да рискуваш.

задължително ще пробвам първо с нещо по малко и както ме посъветва нещо семпло

# 550
Mалко снимки от мен. Ето до къде стигнах с Бистрото.

Оставих го така

Уших най-трудното. Тези цветя отгоре. Другото върви бързо.

# 551
  • Rotterdam
  bouquet Здравейте,момичета прекрасни неща сте показали ,възхищавам Ви се
Аз днес влезнах да кажа Огромно БЛАГОДАРЯ на Giblli  мисля така беше името Simple Smile
Преди когато започнах да пазарувам от Муркини гоблени ,тя ми отвори очите и беше
дала  тук няколко линка на руски онлайн сайта между които беше и Димшоп.Веднага го изпробвах и споделих мнение във фейсбук.Но все не стигах до тук да и благодаря за тези линкове от които аз вече имам много красоти и не само аз ,а и много други момичета Simple Smile Благодаря ти Giblli   bouquet  bouquet  bouquet
Ето и от мен нещо Simple Smile

# 552
Ферхи, минала си половината. Скоро ще е готов.
И ние пазаруваме от Димшопа, все пак имаме момиче с руски произход - Деси.

# 553

Много моля за схемата на арабското момиче нова съм и благодаря предварително  Praynig

# 554
https://www.google.bg/url?sa=i&source=web&cd=&cad=rj … 5055972&rct=j      Моля тези който имат тази схема да ми я пратят от сьрце моля, на всякьде тьрся но без резултат. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт