Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви леки закуски мога да направя за събота и неделя, които остават свежи и не се забелязват, след като са били скрити за 5-6 дни?
Как мога да омекотя 2-те си коледни плодови кейка, които са твърди като камък?
Какво би било подходящо сладко за човек с диабет и затлъстяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви леки закуски мога да направя за събота и неделя, които остават свежи и не се забелязват, след като са били скрити за 5-6 дни?
-
Как мога да омекотя 2-те си коледни плодови кейка, които са твърди като камък?
-
Какво би било подходящо сладко за човек с диабет и затлъстяване?
-
Как да опаковам сладкиши за подарък?
-
Как да направя шоколадови бисквити Трюфел, така че да не се разтопят от топлината на ръцете?

Никога не съм правила ,а съм си подготвила продуктите .
. Видях си грешките де - тънки основи и дебел и тежък покрив. Но сега нямам възможност да направя къщичка по същата рецепта и ви моля да ми кажете от меденото тесто на Джема дали ще стане ?
Не мога да не се поклоня и на Наталина за "безцветните" меденки (за пореден път, но досега си се възхищавах тайно, а сега си го казвам вече)- ако ме почерпят с такива, никога не бих си позволила да отхапя и хапка от тази дантелена красота!!! И да ме пита човек, защо изобщо отворих тази тема! Уж само да погледна, пък то... едни сладки едно чудо... и много сте заразни! У дома никога май не съм правила за Коледа, пък и мъжО не е много по сладкото, хеле пък с канела или подобни "зимни" аромати. На малкия човек не му отпускам сладко много-много още, а аз съм на диетичен режим от месеци и не ми се полага чак толкова често и много сладко
Ама на - отчитам се с:
За глазурата на меденките се оплаках вече - 4 пъти правих и хвърлях бели глазури, а последната, която уж горе-долу стана, съхна 7 дена
Ама като си ги бях навила вече на пръста, в 19 забърках нова доза и в 21 и нещо (времето за приготвяне на малкия човек за лягане) пекох пак. И пак почти не се напукаха - само няколко от тях станаха като за снимки, ама са вкусни поне
Линцерите леко ги изтървах първата тава, но не фатално. Реших да пасирам сладко от ягоди и череши и добавка от горски ягоди, ама сместа се получи в един убит кафяв капучинов цвят и мътен... та го боядисвах с червена боичка
Слепих и с малко шипков мармалад. Това онзиден. Днес решавайки да прегреша с едно линцерче преди да изляза на бегом да взема детето от баба му, излюсках цялата кутия на земята
Та ще си помисля дали да чета още тук или да си бия камшика
.Моята къща баш с нейното тесто я сколасах,чудно е,Джема,благодаря

ще потърся отпред рецептата и аз да направя тази година! Рецептата на Суха мащерка ли е това? И наистина ли слагаш цяла чаша олио?