Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нещо аз май не мога да сглобя четката за зъби на Филипс като хората... Между самата четка и основата остава луфт, колкото и да натискам. Чува се клик, но има разстояние около 2мм. Така ли трябва да е? Гледах снимки,винаги е плътно прилепена основата за главата... Ползвам включените в комплекта глави,четката работи, но ме притеснява този луфт.

# 61
Момичета, да питам нещо, хич ама хич не съм наясно с пазаруването от чужди сайтове, не съм и купувала никога нищо. Днес случайно попаднах на това:

http://www.amazon.com/The-Christmas-Story-Brick-Bible/dp/1620871 … 5-5954021-4755401

и понеже имам един мъник, който е луд фен на лего ми се прииска да го зарадвам с едно такова лего точно на тема за Рождество /дори не подозирах какви неща правят тези от лего Simple Smile/ та ще ми се да го закупя, но понеже не зная как да питам за съдействие.

Вие пазарувате ли колективно? Преди години едно момиче тук от форума ми беше взела детски дрешки от Ларедут пък аз и ги платих заедно с доставката. Ако правите нещо такова ще е най- добре, ако ли не сама ще се пробвам да поръчвам.

И друго да питам ако поръчам днес или утре след колко време мога да очаквам доставката, предвид почивните дни?

# 62
Момичета, да питам нещо, хич ама хич не съм наясно с пазаруването от чужди сайтове, не съм и купувала никога нищо. Днес случайно попаднах на това:

http://www.amazon.com/The-Christmas-Story-Brick-Bible/dp/1620871 … 5-5954021-4755401

и понеже имам един мъник, който е луд фен на лего ми се прииска да го зарадвам с едно такова лего точно на тема за Рождество /дори не подозирах какви неща правят тези от лего Simple Smile/ та ще ми се да го закупя, но понеже не зная как да питам за съдействие.

Вие пазарувате ли колективно? Преди години едно момиче тук от форума ми беше взела детски дрешки от Ларедут пък аз и ги платих заедно с доставката. Ако правите нещо такова ще е най- добре, ако ли не сама ще се пробвам да поръчвам.

И друго да питам ако поръчам днес или утре след колко време мога да очаквам доставката, предвид почивните дни?

Това не е конструктор обаче,а книжка просто.И освен това от Американския сайт доста се оскъпява заради доставката и таксите.

# 63
Да, видях, че е книжка ама ние сме на ниво... книжки, филмчета, комикси, игри, рисунки за оцветяване бе всичко само да е лего  ooooh!

Значи да го търся из европейските?

# 64
Да, видях, че е книжка ама ние сме на ниво... книжки, филмчета, комикси, игри, рисунки за оцветяване бе всичко само да е лего  ooooh!

Значи да го търся из европейските?

Да,ето я в английския:
http://www.amazon.co.uk/Christmas-Story-Brick-Bible-Kids/dp/1620 … A+The+Brick+Bible
За доставката е най-добре с превозвач,но повечето почиват сега и ще имат курсове след НГ.

# 65
# 66
  • Майничка
Беба28, дори и директно до Бг да се поръча, със сигурност няма да дойде до Коледа. По-добре го поръчай с превозвач за следващата Коледа. Laughing

# 67
Беба28, дори и директно до Бг да се поръча, със сигурност няма да дойде до Коледа. По-добре го поръчай с превозвач за следващата Коледа. Laughing

Или януари да видя дали няма някое за Великден  Joy 

Скрит текст:
Мн късно го видях, едва днес...иначе щеше да се радва много детето понеже е нетипично.../иначе сме готови, от нас, от родата, от приятели, и от дадо коледа има вече предвидените легота  Grinning/

# 68
Чоки мерси за темата   bouquet
И аз получих двете барбита за подаръци от амазон и съм готова за тази година с подаръците ама едва ли дъщеря ми е на същото мнение
И аз се зарибих по уреда за пуканки, също  така дебна и от "бавните тенджери"  Simple Smile
весели празници на всички  Heart Eyes Hug

# 69
Нещо аз май не мога да сглобя четката за зъби на Филипс като хората... Между самата четка и основата остава луфт, колкото и да натискам. Чува се клик, но има разстояние около 2мм. Така ли трябва да е? Гледах снимки,винаги е плътно прилепена основата за главата... Ползвам включените в комплекта глави,четката работи, но ме притеснява този луфт.
Според мен това са 2та милиметра, които са за цветното пръстенче, което би отличавало еднакви четки (на таткото- синьо, на майката червено и т.н  Laughing). Нашите са на Браун и са така  Peace.

# 70
  • София
ако е с обикновенните глави - да, там е мястото на пръстенчето Wink
Ако са с някои от главите, при които пръстенче не се слага - и те не прилепват напълно плътно, ама там е по-малко разстоянието. Щом е щракнала ок е.

# 71
Много се изложиха ингилизите тоя път,от 30 ноември поръчка,т.н Черен петък се оказа с черна доставка  #Cussing out
Очаквана нова дата на доставка 7-8 Януари 2015....
Отсега нататък само с превозвач!

# 72
# 73
  • София
Момичета, моля за отзиви за поръчки от италианския амазон - как се извършва доставката - от куриер или по пощата? Искам да поръчам нещо, което за мен е много скъпо, а досега съм купувала само от CO.UK и DE далеч по-дребни неща. Има ли опция за застраховка?
Ще съм благодарна за всякакви идеи и препоръки.

# 74
  • Sofia
И на мен ми се губят много пратки от ЧП , на някои пише, че са доставени, други, че пътуват, но е трябвало да бъдат доставени преди 2 седмици ... чакам примерно 20 пратки, при Габко има отразени 5 - 6  newsm78
На четката за зъби е нормално да има разстояние. На дъщеря ми четката обаче , нещо много яко се разбръмча. Това , на което се щраква накрайника, започна да се клати много странно, все едно е разхлабено, но не виждам как би могло да се стегне. Някой с подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт