Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 276
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Момичета, искам да върна едно яке от БГ, а го бях поръчала до превозвач. Опитвам се да отпечатам label, обаче ми дава да избирам по какъв начин ще го изпращам и не знам какво да избера. Те са все варианти от УК  Royal Mail, Collect+ drop off, Collection, Amazon Locker Drop Off. И автоматично ми пише, че ще го изпращам от адреса на КДшопинг. Може ли помощ  Hug

# 421
  • София
Момичета, искам да върна едно яке от БГ, а го бях поръчала до превозвач. Опитвам се да отпечатам label, обаче ми дава да избирам по какъв начин ще го изпращам и не знам какво да избера. Те са все варианти от УК  Royal Mail, Collect+ drop off, Collection, Amazon Locker Drop Off. И автоматично ми пише, че ще го изпращам от адреса на КДшопинг. Може ли помощ  Hug

Ами използвай само тази част от етикета, на която е адреса на Амазон, а твоя адрес си го попълни ти.

# 422
Някой поръчвал ли е скоро от американския амазон, за да потвърди, че се ходи на митница? Съгласно условията на global shipping - а , който предлагат, те блокират предварително предполагаемата сума за мита, такси и др. , т.е. явяват се посредник и би трябвало те да освобождават от митница.
В случая с тази гривна обаче не си заслужава, защото тотала излиза 112$ , което е пак около 180 лв.
Аз съм си поръчвала няколко пъти танцови обувки от американския амазон (в Европа не поддържаха номера, който нося). Когато доставчикът беше амазон, предварително удържаха ДДС и обувките пристигаха вкъщи на вратата. Когато беше друг, не ми удържаха ДДС и трябваше да се ходи на митница да се плати. Общата цена на поръчката може да се види, като се извършат всички стъпки по поръчването без финалната. Излиза скъпо. Не помня точно колко, ама да речем обувки обявени за 50 долара накрая излизаха към 130 лева.

# 423
  • Пловдив

Ами използвай само тази част от етикета, на която е адреса на Амазон, а твоя адрес си го попълни ти.

Аз няма проблем да си го попълня на ръка, притесняваме за тях дали има някакво значение, за да разпознаят поръчката. В случая не трябва ли този лист да го сложа вътре в пакета и да има баркод. Те изпращат с поръчката такива етикети за връщане, ама съм го хвърлила с кашона  Embarassed

# 424
  • София
Аз няма проблем да си го попълня на ръка, притесняваме за тях дали има някакво значение, за да разпознаят поръчката. В случая не трябва ли този лист да го сложа вътре в пакета и да има баркод. Те изпращат с поръчката такива етикети за връщане, ама съм го хвърлила с кашона  Embarassed

Да, листчето с баркода и копие от поръчката се слага в кашона.

# 425
  • Пловдив

Да, листчето с баркода и копие от поръчката се слага в кашона.

Тези неща от къде да ги набавя, може ли да се разпечатат от някъде. Всъщност това се опитвам да направя. newsm78

# 426
  • Sofia
Когато генерираш етикета ти дава 2 страници за принтиране. Не едната е адреса , под  който има баркод , а на другата е само баркод с описание на поръчката.
От страницата с адреса изрязваш само тази част, която съдържа адреса на амазон и баркода и го лепиш на плика. Твоите данни си ги попълваш сама. Другото листче с големия баркод слагаш в плика и си готова Simple Smile

# 427
  • Пловдив
Когато генерираш етикета ти дава 2 страници за принтиране. Не едната е адреса , под  който има баркод , а на другата е само баркод с описание на поръчката.
От страницата с адреса изрязваш само тази част, която съдържа адреса на амазон и баркода и го лепиш на плика. Твоите данни си ги попълваш сама. Другото листче с големия баркод слагаш в плика и си готова Simple Smile
Много, много ти благодаря  Hug  bouquet Точно това не ми беше ясно.

# 428
Здравейте,
много моля за помощ как се търси евтина и тънка книжка в немски амазон, заради БД.....
Благодаря

# 429
  • София
Здравейте,
много моля за помощ как се търси евтина и тънка книжка в немски амазон, заради БД.....
Благодаря

Потърси тук /първите 3 ги игнорирай/
http://www.amazon.de/gp/node/index.html?ie=UTF8&merchant=&am … rt=price-asc-rank

# 430
  • Софето
Ако някой може да обясни какво е тази оферта:

Get an Extra £5 to Spend on Amazon.co.uk When you Trade in £15 or More
When you trade-in at least £15 worth of books or video games (as well as consoles and accessories), you’ll receive an additional £5 off the next time you spend £10 or more.

# 431
Ако поръчаш за над 15 паунда книги или видео игри (вкл. конзоли и аксесоари) ще получиш 5 пауда отстъпка следващият път като поръчваш за над 10 паунда.
Някаква оферта си е.

# 432
  • Софето
Ако поръчаш за над 15 паунда книги или видео игри (вкл. конзоли и аксесоари) ще получиш 5 пауда отстъпка следващият път като поръчваш за над 10 паунда.
Някаква оферта си е.

Благодаря и аз това разбрах, но мислех ако някой се е запознал подробно с условията на тази оферта да сподели, че има да се включиш в нещо  Amazon Trade-In Programme, та да няма някакви скрите условия  Thinking

# 433
Не четеш ли условията по офертата? Дай поне линк къде си я видяла тази оферта.

# 434
  • Софето
Не четеш ли условията по офертата? Дай поне линк къде си я видяла тази оферта.

Не излиза с линк към условията, примерно ето от тук може да се види офертата:
http://www.amazon.co.uk/Yourself-Collection-including-Cinderella … QKNR5QZ95MSJZ0MF2

Общи условия

Активация на акаунт