Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Момичета, трябва ми кафемашина за еспресо (с ръкохватка, не от тези с капсулите) до към 50 - 60Е, поразрових се в немския амазон, но да питам и вас, може да ми препоръчате нещо хубаво и евтинко сравнително. Мерси!   bouquet

Ето тази си ползваме с удоволствие вече няколко месеца:
http://www.amazon.fr/Delonghi-EC190CD-Cafeti%C3%A8re-Expresso-ba … delonghi+expresso

Благодаря за линка!
Да, нещо такова си търся, забравих да уточня, че предпочитам немския амазон, че ще си я пращам до немски адрес (скоро летя за там). Погледнах моделчето в немския амазон - ми то 2х по-скъпо Simple Smile Продължавам да издирвам, пък ако не харесам друго, ще я метна с доставката до Германия.

# 451
# 452
  • БУРГАС
Предложете ми добър инхалатор, за деца най-вече.

# 453
Омрон компресорен в БГ е 130 лв. Да си сравниш къде ще ти е по-изгодно Peace

# 454
Когато генерираш етикета ти дава 2 страници за принтиране. Не едната е адреса , под  който има баркод , а на другата е само баркод с описание на поръчката.
От страницата с адреса изрязваш само тази част, която съдържа адреса на амазон и баркода и го лепиш на плика. Твоите данни си ги попълваш сама. Другото листче с големия баркод слагаш в плика и си готова Simple Smile
При последното връщане в Немският амазон страницата за разпечатване е само една ,  с етикета за връщане . Да няма някаква промяна?

Вчера върнах две пратки , една от немския и една от френския амазон. И от двата сайта принтирах по две страници.

Незнам защо , при мен е една страница .

# 455
Някой който поръчва от amazon без значение кой може ли да ми пише на лично моля ви Simple Smile

# 456
  • София
Някой който поръчва от amazon без значение кой може ли да ми пише на лично моля ви Simple Smile

Всички тук поръчваме от Амазон. Питай директно във форума.
Можеш да ми пишеш и ЛС

# 457
Някой скоро да е поръчвал прахосмукачка робот

# 458
Здравейте! Нова съм във форума и в пазаруването от Амазон и ще съм ви благодарна ако ми помогнете с малко информация! Предполагам, че вече е описано някъде, но доста четох и не знам кое е актуално и кое не... та въпроса ми е относно доставката. Искам да направя поръчка от немския амазон, но накрая преди плащането ми излиза доставка 60лв. Може ли да ми кажете защо и как се формира цената на доставка, защото не разбирам много немски и ми е трудно да се оправя с информацията за доставка. И вие ли плащате такива цени на доставки? Защото ми се вижда твърде много...
Благодаря предваително  Hug

# 459
  • София
Здравейте! Нова съм във форума и в пазаруването от Амазон и ще съм ви благодарна ако ми помогнете с малко информация! Предполагам, че вече е описано някъде, но доста четох и не знам кое е актуално и кое не... та въпроса ми е относно доставката. Искам да направя поръчка от немския амазон, но накрая преди плащането ми излиза доставка 60лв. Може ли да ми кажете защо и как се формира цената на доставка, защото не разбирам много немски и ми е трудно да се оправя с информацията за доставка. И вие ли плащате такива цени на доставки? Защото ми се вижда твърде много...
Благодаря предваително  Hug
Има фирми които доставят с/у минимални цени. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442629.0;topicrefid=19

# 460
  • Пловдив
Ако за скоро се брои ноември месец.Аз.
Поръчах  LG -2 различни от испанския амазон.

# 461
Ако за скоро се брои ноември месец.Аз.
Поръчах  LG -2 различни от испанския амазон.

Вече сигурно ги няма, може ли линк !? Доволна ли си ?

# 462
  • София
Имам нужда от помощ и най-вече съвет. По чернопетъчните сделки си купих супер намалени боти ест. кожа Риекер. Пристигнаха при мен в края на декември - обувани са 4-6 пъти и ...... ботите избеляха - не са черни, а станаха сиви на петна /мазани са 1-2 пъти с боя за обувки от дайхман/ , отделно от това на едната бота се е прокъсала кожата до малкото пръстче - там където са шити.

Дайте съвет какво да правя - има ли смисъл на пиша на Амазон /те са продавач/ , минали са 30 дни за връщане, а и са поръчани на адреса на Габко.
Има ли смисъл да се занимавам или ... да си мисля, че затова бяха 30 Евро

# 463
dioni Според мен нищо няма да загубиш, ако им пишеш и изпратиш снимки като им кажеш, че в момента си в БГ и взависимост от това какво ще ти отговорят тогава да решиш какво да правиш.  Peace

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 20:06 от Eona

# 464
  • Пловдив
http://www.amazon.es/gp/product/B00GUJZTCY?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
Тази е едната-307 евро беше цената.Тя е без моп.
http://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00
Тази е налична Аз съм я взела с 20 евро по скъпо.Имай предвид че мопа се ползва само на сухо и ако имаш килими не ти е особено нужен.Супер доволна съм.Станциите и мопа магат да се ползват и от двете.Аз съм в къща и взех за всеки етаж по една ,че си е квадратура.

Общи условия

Активация на акаунт