Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Luxemburg
 Спунк, звънни им по телефона. Те ще ти звъннат веднага (стационарен и мобилен) и ако не говориш немски ще те прехвърлят на колега ползващ английски. Много бързо става.

# 526
  • София
Привет.
Искам да си взема едно палтенце на О Neall, но се чудя да не ми е  малко L. Някой да има подобно- да ме ориентира в размера?
http://www.amazon.co.uk/ONeill-Woods-Womens-Jacket-X-Large/dp/B0 … eywords=O%27Neill

# 527
  • In transit
gargamela, Magrat*, Shantal, моарейн благодаря ви за помощта!   bouquet

Ще изчакам да видя дали ще имам отговор днес на мейла ми и дали ще решат наистина да ме компенсират по някакъв начин за причинените неудобства, и им я връщам.

Много лошо се е получило... аз още не съм толкова в час с Виповете, но дали е възможно продавачът да е друг, а не Амазон и затова да е така  Rolling Eyes

Амазон си е продавача...за съжаление!

# 528
Каквото и да избереш, със сигурност ще те компенсират, така ми се струва. Аз също съм получавала разни неща (вкл. и от Випа) в кофти състояние, веднага им пиша, слагам снимки, обикновено реагират бързо и адекватно.  Hug

# 529
Аз имам прибори WMF Cromargan пълен комплект за 8 човека и 2 бр. лъжици за сервиране. Изобщо не съжалявам за покупката и цената, страхотен блясък, дизайн и лукс излъчват. Ползваме ги ежедневно, мият се в съдомиялна, няма надраскване.
Cromargan protect е още по-добре.
Благодаря ти   bouquet
би ли показала твоите? От колко време ги ползвате?
Аз по-скоро питах за cromargan PROTECT дали си струва инвестицията. Май ще "повярвам" на рекламата  Simple Smile

# 530
Здравейте, знаете ли Buyvip с кой доставчик работи? Само с DHL ли пристигат пратки?
Имам една поръчка, от която пристигна само половината. Останалото трябваше да дойде до 12.01, но на този етап ни вест, ни кост. Писах им на тия мили хорица, отговориха ми много любезно че биха ми върнали парите, ако не я получа до еди-кога-си, но все още се надявам от някъде да се появи..
Писали са ми че е пратено от Испания(въпреки че поръчвах от немския), че работят с Royal Mail, и че нямат проследяващ номер..
Та..дали има възможност да идва с нашите заспали БГ пощи? Не знам дали да се надявам още..

# 531
  • Пловдив
Няколко пъти имам разделени поръчки от испанския вип.Едната ми идва с куриер,другата в пощата.

# 532
  • In transit
Здравейте, знаете ли Buyvip с кой доставчик работи? Само с DHL ли пристигат пратки?
Имам една поръчка, от която пристигна само половината. Останалото трябваше да дойде до 12.01, но на този етап ни вест, ни кост. Писах им на тия мили хорица, отговориха ми много любезно че биха ми върнали парите, ако не я получа до еди-кога-си, но все още се надявам от някъде да се появи..
Писали са ми че е пратено от Испания(въпреки че поръчвах от немския), че работят с Royal Mail, и че нямат проследяващ номер..
Та..дали има възможност да идва с нашите заспали БГ пощи? Не знам дали да се надявам още..

моята беше разделена на две, едната част дойде от Англия с Royal Mail за 5-6 дни, другата от Германия с DHL по пощата обаче, като обикновена пратка се мота 2 седмици.

# 533
Благодаря! Ще почакам още значи Thinking

# 534
Отивай на място в пощенския клон по местоживеене и си я търси там. Нищо чудно да е пристигнала. По принцип пощальоните пускат известие в пощенските кутии, че имаш пратка, но понякога може и да не получиш такова.

# 535
  • София, Манастирски ливади
Момичета, относно връщането до 31.01, не можах да разбера, дали трябва до тогава да е при тях или до тогава да се изпрати?

# 536
Здравейте, получих преди седмица обувки, които са ми големи. Но са с превозвач. Писах им, но отговорът е твърде общ и не мога да разбера има ли шанс да ми възстановят пощенските. Скоро върнах дрехи на байвип и въпреки че ми писаха че няма да ми покрият разходите , когато им пратих сканираната бележка ми преведоха парите без 3.50 евро. Какво да правя?

# 537
  • София
Момичета, относно връщането до 31.01, не можах да разбера, дали трябва до тогава да е при тях или до тогава да се изпрати?

До тогава да се изпрати.

dreamingfly, от кой Амазон?

# 538
Отивай на място в пощенския клон по местоживеене и си я търси там. Нищо чудно да е пристигнала. По принцип пощальоните пускат известие в пощенските кутии, че имаш пратка, но понякога може и да не получиш такова.
Търсих я вече-и в пощата, и в Dhl..

# 539
здравейте, моля за помощ.
Получих ботуши, които трябваше да са от естествена кожа, но не бяха. Писах им в английския амазон, и те ми се извиниха и казаха, че ще поправят грешката, като ми изпратят нови,  а старите да върна до 1 месец. Получих и вторите, но и те са същите, както първите. Какво да правя и къде да пиша? Моля ви за съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт