Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 229
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, относно връщането до 31.01, не можах да разбера, дали трябва до тогава да е при тях или до тогава да се изпрати?

До тогава да се изпрати.

dreamingfly, от кой Амазон?
Amazon.de

# 541
  • София
здравейте, моля за помощ.
Получих ботуши, които трябваше да са от естествена кожа, но не бяха. Писах им в английския амазон, и те ми се извиниха и казаха, че ще поправят грешката, като ми изпратят нови,  а старите да върна до 1 месец. Получих и вторите, но и те са същите, както първите. Какво да правя и къде да пиша? Моля ви за съдействие.
На етикета на ботушите отбелязано ли е, че са изкуствена кожа?

# 542
  • София

Ако ги изпратиш обратно до 30 дни от датата на получаване при превозвача, ще ти възстановят пощенските разходи.

# 543
Получих ботуши, които трябваше да са от естествена кожа, но не бяха. Писах им в английския амазон, и те ми се извиниха и казаха, че ще поправят грешката, като ми изпратят нови,  а старите да върна до 1 месец. Получих и вторите, но и те са същите, както първите. Какво да правя и къде да пиша? Моля ви за съдействие.

Да,от вътрешната страна на ботуша пише изкуствена кожа.

# 544
  • София
Получих ботуши, които трябваше да са от естествена кожа, но не бяха. Писах им в английския амазон, и те ми се извиниха и казаха, че ще поправят грешката, като ми изпратят нови,  а старите да върна до 1 месец. Получих и вторите, но и те са същите, както първите. Какво да правя и къде да пиша? Моля ви за съдействие.

Да,от вътрешната страна на ботуша пише изкуствена кожа.
Това не е 100% гаранция- важно е ти как я виждаш, аз преди време така получих от английският едни мъжки обувки с описание естествена, вътре на обувката имаше печат изкуствена, тествах със запалка, беше си естествена, и обувките са в движение от 3 месеца.

# 545

А, ако не ги върна?  Ще има ли някакви последствия и ще ми вземат ли пари от картата?

# 546

Ако ги изпратиш обратно до 30 дни от датата на получаване при превозвача, ще ти възстановят пощенските разходи.

Ето какво са ми написали. Аз по скоро разбирам, че в този случай не поемат разходите. И другият ми въпрос е какво влияние оказват удължените срокове  за връщане.

In the following cases we'll refund your return costs
(i)    Amazon has delivered a wrong, damaged or defective item.
(ii)    You are cancelling the purchase of an item within the right of withdrawal period of 14 days and the price of the item to be returned amounts to more than 40 Euro (please note: The amount of 40 Euro refers to the price of the single item to be returned and not to the sum of all items to be returned). For more information please visit our Terms and Conditions page (in German).
(iii)    You return an item from our clothing or shoes shop within our voluntary 30 day return policy.    If you are not using our pre-paid return mailing label please ensure that your package is adequately franked. In the above cases (i) to (ii) we will refund you the return costs.

# 547
Аз имам прибори WMF Cromargan пълен комплект за 8 човека и 2 бр. лъжици за сервиране. Изобщо не съжалявам за покупката и цената, страхотен блясък, дизайн и лукс излъчват. Ползваме ги ежедневно, мият се в съдомиялна, няма надраскване.
Cromargan protect е още по-добре.
Благодаря ти   bouquet
би ли показала твоите? От колко време ги ползвате?
Аз по-скоро питах за cromargan PROTECT дали си струва инвестицията. Май ще "повярвам" на рекламата  Simple Smile

Ползвам приборите от 6-8 мес., не са мръднали, луксозни са. Картина не намирам в нет-а, съжалявам. Ако имаш парите, купувай смело, няма да съжаляваш.
Cromargan protect е по-нова, а вероятно и по-устойчива стомана от Cromargan.

# 548
Получих ботуши, които трябваше да са от естествена кожа, но не бяха. Писах им в английския амазон, и те ми се извиниха и казаха, че ще поправят грешката, като ми изпратят нови,  а старите да върна до 1 месец. Получих и вторите, но и те са същите, както първите. Какво да правя и къде да пиша? Моля ви за съдействие.

А, ако не ги върна?  Ще има ли някакви последствия и ще ми вземат ли пари от картата?
А смяташ ли,че е коректно,след като те са били коректни с теб и са ти изпратили втори чифт и дори са ти се извинили?
Разбери се с тях,върни им и двата чифта за тяхна сметка щом не отговарят на описанието,така ще е коректно.
Кои са ботушите?

# 549
  • Sofia
Ако не върнеш ботушите, ще си дръпнат пари и за втория чифт.
А и поръчвайки два пъти един и същи модел, не знам как очакваш, че едните ще са от естествена кожа, а другите от изкуствена  newsm78

Явно не сте се разбрали нещо.

# 550
Добро утро   food010 
Да попитам мамите с момиченца, поръчвали ли сте дрехи/рокли за Барби, нещо да препоръчате, по-евтинко  Rolling Eyes Hug

# 551
  • София
А и поръчвайки два пъти един и същи модел, не знам как очакваш, че едните ще са от естествена кожа, а другите от изкуствена  newsm78

Аз разбрах, че е поръчала веднъж, а от Амазон са й пратили още едни същите, за да 'поправят грешката'. Т.е. не е поръчала два пъти едни и същи.
Аз бих снимала надписите на двата чифта, бих ги пратила и бих ги питала какво правим в този случай. И ще ги изпратя обратно, разбира се, но все пак в описанието се казва естествена кожа, а на обувката пише съвсем друго....

# 552
  • София
dreamingfly, ето ги условията на Амазон за възстановяване на пощенските

Скрит текст:
In welchen Fällen ist die Rücksendung kostenfrei?

Ihre Rücksendung ist in den folgenden drei Fällen kostenfrei:

Sie haben einen falschen, beschädigten oder defekten Artikel erhalten.
    Sie haben den Kauf eines Artikels im Rahmen des Widerrufsrechts innerhalb von 14 Tagen widerrufen und der Preis des zurückzusendenden Artikels übersteigt 40 EUR (Hinweis: Der Betrag von 40 EUR bezieht sich auf den einzelnen zurückzusendenden Artikel und nicht auf den Gesamtwert der Rücksendung). Weitere Informationen zum Widerrufsrecht finden Sie in unseren AGB.
    Sie schicken Bekleidung, Schuhe oder Handtaschen innerhalb der 30-tägigen Rückgabegarantie zurück.

Sollten Sie für Ihre Rücksendung unser vorfrankiertes Rücksende-Etikett verwendet haben, so ist dieser Service in den oben genannten Fällen kostenfrei.

Wenn Sie die Portokosten ausgelegt haben, erstatten wir Ihnen diese.

Досега не съм имала проблеми. Не знам защо не са ти отговорили в прав текст.

# 553

Аз разбрах, че е поръчала веднъж, а от Амазон са й пратили още едни същите, за да 'поправят грешката'. Т.е. не е поръчала два пъти едни и същи.
Аз бих снимала надписите на двата чифта, бих ги пратила и бих ги питала какво правим в този случай. И ще ги изпратя обратно, разбира се, но все пак в описанието се казва естествена кожа, а на обувката пише съвсем друго....

Точно това се случи. Когато им писах, не съм искала втори чифт.

Моля, да ми кажете, къде да сложа/изпратя снимките.

# 554
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Сравнително нова съм в пазаруването от Амазон - до тук
няколко поръчки от немския и една от английския, като
ползвам услугите на превозвач.
Искам да питам пробвали ли сте едномесечния безплатен
период за членство Prime  в немския Амазон, който дава
възможности за безплатна и бърза доставка до немски адрес,
независимо от цената на стоката? Вече пускам трета поръчка
с безплатна доставка благодарение на този пробен период.
Доколкото разбрах, след този период, има възможност да се
откажеш чрез задаване на настройка в профила, та аз се хванах
на хорото. Дано да съм разбрала правилно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт