Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Желателно е още сега да си цъкнеш опцията че не искаш продължаване на прайма  Peace

# 556
  • София
Aev, аз бих ги приложила като линк в чата или в мейл. Бих ги попитала и защо предлагат нещо с описание на естествена кожа, когато на самия продукт ясно е заявено, че е изкуствена кожа.
Не ми се е случвало такова нещо досега, пожелавам ти лесно и бързо разрешаване на ситуацията.
Sophia L., да, има такава възможност да се откажеш, след края на едномесечния безплатен период. Само за немския не мога да помогна къде е тази опция. Аз я ползвах в английския, и ми беше много удобна и забавна - пращаха ми мейли да си следя пратките на живо къде са Laughing
Аз си чакам книжката за 0.01 лири. Уж е при превозвача и пътува вече, но малко се притеснявам за тази цена дали мога да получа наистина нова книга, без дефекти.
П.С. Тук пишеше едно момиче, което си беше поръчало парочистачка до офис на Габко, но нещо я нямаше, уж Габко я взели, а после не се получила? Дали може инфо какво е станало, защото с един приятел се случва почти същото? Може и на лични. Благодаря.

# 557
  • София
Ако не върнеш ботушите, ще си дръпнат пари и за втория чифт.
А и поръчвайки два пъти един и същи модел, не знам как очакваш, че едните ще са от естествена кожа, а другите от изкуствена  newsm78

Явно не сте се разбрали нещо.

Аз разбрах, че е поръчала веднъж, а от Амазон са й пратили още едни същите, за да 'поправят грешката'. Т.е. не е поръчала два пъти едни и същи.
Аз бих снимала надписите на двата чифта, бих ги пратила и бих ги питала какво правим в този случай. И ще ги изпратя обратно, разбира се, но все пак в описанието се казва естествена кожа, а на обувката пише съвсем друго....

Точно това се случи. Когато им писах, не съм искала втори чифт.

Моля, да ми кажете, къде да сложа/изпратя снимките.
Дай линк? Да видим тези ботуши, пък и в крайна сметка , да не се набутва и друг.

# 558
  • София
Благодаря, момичета, аз вече цъкнах на отказ
от членството след пробния период.  Peace

# 559
Ако не върнеш ботушите, ще си дръпнат пари и за втория чифт.
А и поръчвайки два пъти един и същи модел, не знам как очакваш, че едните ще са от естествена кожа, а другите от изкуствена  newsm78

Явно не сте се разбрали нещо.

Аз разбрах, че е поръчала веднъж, а от Амазон са й пратили още едни същите, за да 'поправят грешката'. Т.е. не е поръчала два пъти едни и същи.
Аз бих снимала надписите на двата чифта, бих ги пратила и бих ги питала какво правим в този случай. И ще ги изпратя обратно, разбира се, но все пак в описанието се казва естествена кожа, а на обувката пише съвсем друго....

Точно това се случи. Когато им писах, не съм искала втори чифт.

Моля, да ми кажете, къде да сложа/изпратя снимките.
Дай линк? Да видим тези ботуши, пък и в крайна сметка , да не се набутва и друг.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HVUDZNQ?psc=1&redirect … etailpage_o02_s00

ето линк.

# 560
Някой купувал ли е това моделче на Габор? Ще съм благодарна някой да измери вътрешната стелка ако ги има, че пише, че са умалени и не мога да реша кой номер да поръчам.

http://www.amazon.co.uk/dp/B00O2R50J8/=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_enc … 9UHCFEQ&psc=1

Аз да си побутна питането Simple Smile

# 561
Момичета, да питам, за липсващ продукт, кое точно трябва да марикрам.Чета от 1-ва страница, но не намирам за липсващ продукт, има за дефектен. Ако може на английски да ми го напишете, за да го открия.
Има падащо меню, но кое да маркирам. Благодаря на отзовалите се.

# 562
  • София
Ами в полето
Tell us more about your issue
избираш
Where's my stuff?

# 563
Ами в полето
избираш
Where's my stuff?

Благодаря много.

# 564
Ами в полето
избираш
Where's my stuff?

Благодаря много.
Няма такова нещо ,др. неща са написани. Отивам тук  https://www.amazon.co.uk/contact-us, после Select an issue и ми дава разни неща да избера. Кое да маркирам, не ми е ясно. Не виждам да има да маркирам за липсващ продукт. Ако може някой да помогне.

# 565
  • София
Няма такова нещо ,др. неща са написани. Отивам тук Select an issue и ми дава разни неща да избера. Кое да маркирам, не ми е ясно. Не виждам да има да маркирам за липсващ продукт.

Не знам откъде влизаш, но от тук
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/contact-us?ie=UTF8& … ef_=hp_gt_comp_cu
можеш да избереш конкретната поръчка и да си опишеш проблема.

# 566
Няма такова нещо ,др. неща са написани. Отивам тук Select an issue и ми дава разни неща да избера. Кое да маркирам, не ми е ясно. Не виждам да има да маркирам за липсващ продукт.

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/contact-us?ie=UTF8& … mp;=hp_gt_comp_cu
Да, оттук влизам, но няма опция, за да маркирам за липсващ продукт, има само за дефектен, повреден.

# 567

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/contact-us?ie=UTF8& … mp;=hp_gt_comp_cu
Да, оттук влизам, но няма опция, за да маркирам за липсващ продукт, има само за дефектен, повреден.
Ще им пиша на чата.

# 568
Току що пуснаха този апарат за кръвно Омрон на 14 лири в дневните сделки и буквално се разграбва. Shocked

# 569
Току що пуснаха този апарат за кръвно Омрон на 14 лири в дневните сделки и буквално се разграбва. Shocked
Тъкмо мислех да купувам Сендо от България. Коя от двете марки е по-добра? Струва ли си цената на Сендо-около 100лв или да взимам този?

Общи условия

Активация на акаунт